INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Giv dig selv en fantastisk start på cykelløbet La Marmotte

Ruby Retro

Giv dig selv en fantastisk opstart til cykelløbet La Marmotte; kør til starten i Alpe d’Huez fra Nice på 3 fantastiske cykeldage gennem flotte bjerglandskaber og mange udfordrende pas undervejs. 

0,00 kr
In stock
Travel Code
COL-008
Dagsprogram

Dagsprogram

RUBY RETRO som er vores “gamle” tur, bor du på små hyggelige “Retro” hoteller. Første dag er meget nem og så bliver turen mere udfordrende, men vi tager det roligt så alle kan være med.

På vores Ruby Cycling skala 1-5 , hvor 5 er meget hård er Ruby Retro en 3´er.

Turen gennemføres med fly, cyklerne bliver transporteret i bil fra Danmark til Nice og hjem fra Alpe d’Huez. Bilen fungerer som følgebil undervejs og tager din bagage med fra Nice.

TIRSDAG
Udrejse med fly fra København mandag morgen/formiddag. Cykling fra Nice til Annot. Ca. 80 km, ca. 800 hm. Turen er en flot og overkommelig rute. Overnatning i Annot med middag og morgenmad.

ONSDAG
Dagens etape fra Annot til Savines Le Lac går blandet over Tour passet Col de La Cayolle til Barcelotte hvor frokosten nydes på det lokale torv. Overnatning i Savines Le Lac med middag og morgenmad. Dagens distance er ca. 130 km, 2.500 hm.

TORSDAG
Dagens etape på ca. 127 km. og 2.900 hm får fra Savines Le Lac over flere af tourens tidligere pas bla. Col de Manse og Col d´Aonon inden selve Alpe d’Huez “bestiges”. Forventet ankomst sidst på dagen til Alpe d’Huez, hvor vi indkvarteres i studier med 2 personer i hver studie. Opholdet er uden pension.

FREDAG – LØRDAG
Hviledage/træningsdage før løbet om lørdagen. Man kan afprøve køreteknik og måske få tips og ideer fra andre, der har kørt løbet før. Fredag afleveres depotposer.

Indkvartering

Indkvartering

Første nat tilbringes i Annot på hotel i værelser, nogle værelser til mere end 2 personer, det tilstræbes, men kan ikke garanteres at alle gæster får dobbeltværelser. Ophold med middag og morgenmad. Dette hotel er vores mest rustikke hotel.

Anden nat tilbringes i Savines Le Lac på hotel i dobbeltværelse. Hotellet har fantastisk udsigt, swimmingpool, Ophold med middag og morgenmad for deltagere på den letteste af vore ture, i Vallon i dobbeltværelse med middag og morgenmad for deltagere på den sværeste af vore ture.

Derefter har du 4 overnatninger i Alpe d’Huez på Appartment les Bergers (lejlighedsbyggeri). Der er ophold i studier 23-25 m². I studierne er der to sovepladser i gang og to sovepladser i stuen – i stuen finder du også et lille køkken. Vi indkvarterer 2 personer i hver studie. Vi gør opmærksom på at lejlighederne er simple små skilejligheder. Der er ikke pension inkluderet på Alpe d’Huez, men det er både muligt at lave mad i lejligheden og der er mange gode og hyggelige spisesteder i Alpe d’Huez. Der er ikke dobbeltsenge i studierne. Der kan godt bo 4 i studierne, såfremt I er 4 der rejser sammen.

Cykeltransport

Cykeltransport

Hvis I er en gruppe, kan der laves andre aftaler med os om andre opsamlingssteder. Ellers vil vi følge denne – foreløbige – opsamlingsplan:

Ca. 2 dage før udrejsen til Nice:
09:00 Ballerup Super Arena (nord enden)
17.00: Kolding Storcenter

Hjemkomst af cykler vil være i løbet af tirsdagen. Afhentning aftales inden hjemrejse på Alpe d’Huez.

OBS !! Du skal afmontere pedalerne samt forhjul på din cykel. Vi pakker din cykel med tæpper og pap så de ikke tager skade. Hvis du har en hjulpose vil det være en god ide at medbringe denne. Huske at mærke din cykel og forhjul med navn og telefonnummer. Bemærk venligst: din cykel er forsikret mod biluheld. Sørg alligevel for at have en forsikring der dækker transportskader og rejser med cykel i udlandet, hvis der mod alle hensigter skulle komme en skramme.

Informationsmøde & Depotservice

Informationsmøde & Depotservice

INFORMATIONSMØDE

Sidst på dagen fredag afholder vores guider informationsmøde i Palais Du Sport i Alpe d´Huez, hvor de giver en række praktiske råd i forbindelse med løbet, de enkelte strækninger på løbet, påklædning, klargøring af cyklen, pakning af depotposer etc. Under mødet udleveres de 4 depotposer, som er dine personlige poser i forbindelse med vores depotservice. Du har også mulighed for at stille spørgsmål – og ingen spørgsmål er for dumme at stille.

DEPOTSERVICE

 • Vores bil modtager dit vindtøj og andet overskydende udstyr før starten i Bourg
 • Servicevogn på Col du Glandon, du kan lægge depot i vognen
 • Servicevogn på Col du Galibiers, (100 meter efter toppen), du kan lægge depot i vognen
 • Servicevogn 3 km før Bourg, depot og evt. aflevering af overskydende tøj, flasker mv. i dalen før opstigningen til Alpe d’Huez
Bestil rejse

Uge 27: Ankomstdato 03.07.2018 varighed 6 nætter

Fra 9.048,- DKK
Praktiske Informationer

Praktiske informationer

Inkluderet i pris/person

 • Flyrejsen til Nice/hjem fra Genève (mellemlanding kan forekomme)
 • Transfer fra Alpe D’Huez til lufthavn i bus
 • Ophold i to hoteller undervejs til Alpe d’Huez med halvpension.
 • Ophold ved 2 personer i studier i Alpe d’Huez i 4 nætter. Hvis du rejser alene kommer du til at bo med anden deltager af samme køn.
 • Lokal opholdsskat
 • Cykeltransport
 • Ruby Rejsers service under løbet er inkluderet i køb af startnummer hos RubyRejser

Prisen inkluderer ikke

 • Drikkevarer
 • Forplejning under opholdet i Alpe d’Huez
 • Startgebyr til La Marmotte, se pris under tillæg
Bemærkninger
 • Hvis arrangørerne af La Marmotte hæver startgebyret med mere end 19 Euro i forhold til prisen i 2017, vil den del af stigningen, der overstiger 10 Euro blive opkrævet.
 • Der er forhøjet depositum på turene til Marmotte
 • Hvis du afmelder din rejse er dit depositum, inkl. startnummer mistet. Fra 61 dage før afrejse gælder vore almindelige afbestillingsbetingelser.
Tillæg
 • Startgebyr: kr. 1.250. Gebyret dækker startnummer samt servicedepoter under løbet. Skal bestilles hos Ruby Rejser ved bestilling af rejsen, husk at oplyse fødselsdato og år. Startgebyr skal betales samtidig med betaling af depositum
 • Enkelt værelsestillæg på Alpe d’Huez: kr. 1.200
 • Enkelt værelsestillæg dag 1 og 2, hotellerne fra Nice til Alpe D’Huez kun i meget begrænset omfang: kr. 800,- pr. pers.
Tillæg for luksusversionen af Ruby Retro
 • Bo på hotel med halvpension på Alpe d’Huez, kr. 2.300 

Gå til toppen af siden