INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Sejlbådsferie i smukke Kroatien

Oplev Kroatien fra en sejlbåd

Tag med på en fabelagtig sejlferie i de krystalklare have ud for Dubrovnik og få et vidunderligt miks af eventyr og afslapning. Oplev hvide sandstrande, frodig vegetation og gamle havnebyer.

In stock
Travel Code
SEJL-001

Det kan du glæde dig til

I samarbejde med rejsebureauet Seatravel tilbyder vi nu en helt ny eventyrrejse. Langs Kroatiens smukke kyst findes mere end 1000 øer at udforske. Området ved Dubrovnik giver adgang til et væld af charmerende ankerpladser, stenede småøer, ældgamle landsbyer og det klareste blå vand, man kan forestille sig. Der er ligeledes rig lejlighed til at besøge de spændende øer Mljet, Korcula og Lastovo, samt de fantastiske havne og vige langs den vildt udseende Peljesac Halvø og de nærliggende Elaphiti Islands. Uberørte sandstrande, et livligt natteliv, skøn mad, afsondrede bugter, fascinerende historiske steder og uspoleret naturlig skønhed, gør en sejlerferie i det sydlige område ved Dubrovnik til et uforglemmeligt eventyr.

Vi sejler sammen i en såkaldt flotille (lille samling af både), og med en dansk guide i førerbåden kan det ikke blive nemmere. Om du ønsker at følges med flotillens andre både eller hellere vil sejle afsted på egen hånd, står dig frit for. Har du sejlerfaring og bådcertifikat, får du helt selv lov til at være kaptajn på båden, men har du ikke før prøvet at tæmme de blå bølger, kan du booke en skipper, der vil sejle båden for dig. Sejlforholdene er suveræne og omfatter både lange og korte passager. Find din indrer søfarer frem og glæd dig til et uforglemmeligt sejleventyr i Middelhavets måske skønneste sejlområde.

Du kan læse mere om området her.

Du kan læse rutebeskrivelser og ruteforslag her.

Oversigtskort

Om bådene

Der er mange forskellige bådtyper at vælge imellem. Du kan blandt andet vælge:

   

Jeanneau 349 - maks 4 personer
Er den perfekte båd til den lille familie eller to par. Med to kahytter og et toilet er der alt hvad fire personer har brug for.

 

Jeanneau 419 - maks 6 personer
Jeanneau 419 med tre kabiner er en lækker sejlbåd, der tilbyder god plads til op til 6 personer. Den lækre yacht har et rummeligt cockpit med tvillingerat og elegante linjer, samt en formidabel performance under sejl. Her er den perfekte base for sejlferien.

 

Jeanneau 490 - maks 10 personer
Velegnet til 4 par + skipper. Denne båd er et kunststykke, hvor der er tænkt over alle detaljer med et moderne, elegant og velsejlende design. Båden har fire dobbelkabiner med hver sit eget toilet og bad. Derudover, så er der en enkeltkabine, som er velegnet til at en skipper kan bo i den.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Sejlbådsferie i smukke Kroatien
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Du kan finde priserne for rejsen her.

    

Inkluderet i prisen:

 • Bådleje
 • Rengøring
 • Sengetøj og håndklæder
 • Gummibåd uden motor
 • Dansk skipper i førerbåd

  

 Ikke inkluderet i prisen:

 • Havnepenge
 • Proviant
 • Brændstof til båden
 • Rejseforsikring 
 • Selvrisiko
 • Evt. motor til gummibåden
 • Transfer til og fra basen
 • Reservation og pakkerejsegebyr ved booking hos Seatravel kr. 300,-/ Pers.
 • Fly 

  

Skipper:
Kan I ikke selv sejle, så kan I booke en Skipper og dermed alligevel få glæde af at følges med ligesindede på denne gruppesejlads med maksimalt 10 både.
Prisen er € 1.050,- og skipper skal have sin egen kahyt. Der kan bestilles skipper til alle bådene.
Læs mere om en sejlerferie med skipper.

 

Flyeksempler og rejsedage:
5. september til 12. september 2020.
Direkte fly København-Dubrovnik tur/retur.

Udrejse: Afgang: Ankomst:
København  Dubrovnik 12:20 14:40
Hejmrejse: Afgang: Ankomst:
Dubrovnik København 15:20 17:40


NB! Rejsen arrangeres i samarbejde med rejsebureauet Seatravel

Gå til toppen af siden