Ferietype
Rejseform
Afrejse uge
Rejsemål

Seniorrejser

Oplev verden på en seniorvenlig rejse

Udforsk et hav af spændende rejser, der er udviklet specielt til dig, der søger en seniorvenlig rejse. På vores rejser får du rig mulighed for at bevæge kroppen og fylde rygsækken op med uforglemmelige oplevelser.

På en seniorvenlig rejse har du blandt andet en enestående mulighed for at komme med Ruby Rejser på cykelkrydstogt på Rhinen eller på en vandreferie til Korsika, hvor du kan nyde den fortryllende udsigt til det azurblå hav og de mægtige bjerge. Eller hvad med en kør-selv-rejse, hvor du kan udforske Norges uimodstålige natur og idylliske byer?

Når du går på opdagelse i vores seniorrejser, vil du opdage, at der både er noget for dig, der holder af at rejse på egen hånd og for dig, der finder glæde i at rejse med andre ligesindede. En rejse på egen hånd giver ro og frihed til at finde din egen vej – alene eller med dine yndlings medrejsende, mens en gruppetur har fokus på at opleve i fællesskab. Hvem ved, måske vender du hjem med nye venner, som du vil rejse med i fremtiden? Fremmede er jo blot venner, du ikke har mødt endnu.

I vores udvalg af seniorrejser vil du finde ferier med et lettere niveau, så de fleste kan være med, og på udvalgte rejser er der rabat, hvis du er medlem af Ældre Sagen. Du er velkommen til at skrive eller ringe til os for at høre mere.

 

Læs mere
Se et udvalg af vores rejser herunder
Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.
 

5 gode grunde til at tage med Ruby Rejser på en seniorrejse

  1. Altid danske rejseledere med på grupperejserne
  2. Arrangeret transport med bagagehåndtering
  3. Veltilrettelagte dagsprogrammer med rig mulighed for fridage på egen hånd - tid i ro og mag
  4. Et fantastisk fællesskab med ligesindede 
  5. Gode overnatningssteder og god mad

Når du leder efter en seniorvenlig rejse, kan du udforske alt fra cykelrejser, vandreferier og cykelkrydstogter til kulturrejser og kør-selv-ferier. Vores grupperejser er altid med danske rejseledere, og her bliver der lagt stor vægt på fællesskabet og det sociale. Der er planlagt spændende oplevelser, som du kan deltage i, men du kan også vælge at trække dig, hvis du har brug for en dag på egen hånd.
 

Cykelferie Vandreferie Kør-selv ferie

 
Kom med på en aktiv rejse!

Der er mange fordele ved at vælge en aktiv rejse, og de er alle sammen gode for både krop og sjæl. Først og fremmest ser og oplever du din valgte destination på en helt særlig måde. Du rejser med alle sanserne: du ser de panoramiske udsigter, hører lydene af lette briser og fuglene i træerne, og så får du duftet og smagt på lækker, lokal mad. Kort sagt får du landet helt ind under huden.

Ved at være aktiv på din rejse får du set mere, du udfordrer dig selv og din krop, og du skaber uforglemmelige minder, som du kan tænke tilbage på med et smil. Desuden hjælper en aktiv ferie med at holde dig i form, styrke det mentale helbred, og så sover du bare meget bedre efter en hel dag med indtryk og frisk luft.

Rejser er den eneste ting, du kan købe, der gør dig rigere, og som senior befinder du dig i et velfortjent sted i livet, hvor du formentlig har tid til at udforske og rejse rundt i vores smukke, kulturrige verden. Men hvilken rejseform vil du prøve kræfter med?

Udforsk naturen til fods
En vandreferie er en helt igennem fantastisk ferieform. Pak vandrestøvlerne og vandrestængerne for en hel verden af fortryllende vandreruter venter på dig derude. På en vandreferie kommer du helt tæt på den livlige natur. Nyd den lette brise der får trækronerne til at bevæge sig blidt, lyden af de lokale dyr, der har deres daglige gang i området og den fred og ro, naturen bringer til dig, når du med det ene ben foran det andet, bevæger dig igennem landskabet. Når du vandrer i grupper, vil du straks opdage, at vandreture er det oplagte tidspunkt at lade samtalen blomstre, når gruppen bevæger sig over stok og sten. Desuden kan du glæde dig over, at vandreruterne er nøje planlagte, og at der altid er arrangeret transport for dig. Desuden er der også altid en dygtig, erfaren rejseleder med for at sikre, at rejsen forløber som smurt.

Et eventyr på to hjul
Når du er på cykelferie, kan du nå at se meget. Du vil hurtigt opdage, at ved at lade jernhesten transportere dig fra A til B, kan du nyde de smukke omgivelser, som ruten byder på. Du kan tage på cykelferier, der går forbi nogle af Europas floder og søer samt igennem hyggelige bjergbyer, og du kan til hver en tid gøre stop ved nogle af de panoramiske udsigter, du vil støde på undervejs. Du skal ikke tænke på din bagage undervejs – den transporterer vi nemlig altid for dig, så du blot skal koncentrere dig om at træde i pedalerne og opleve så meget som muligt.

Tag med på cykelkrydstogt
Holder du af at udforske verden både til lands og til vands? Så er vores cykelkrydstogter lige noget for dig. Du bor på et flydende hotel og tager på skønne udflugter på fastlandet. Du kan nyde fordelen ved at have en fast base uden at gå på kompromis med dine oplevelser. Cykelkrydstogerne har et spændende program, og du kommer med garanti ikke til at kede dig på sådan en unik rejse.

Kør-selv-rejser med ultimativ frihed
Du er sikkert bekendt med konceptet. En kør-selv-ferie er alt andet end den kedelige motorvejskørsel ned igennem Tyskland, hvor du langsomt nærmer dig din destination, hvor din ferie skal udspille sig. På en kør-selv-rejse til Norge eller Færøerne er køreturen nemlig en stor del af rejsen. Du kører ad sceniske ruter, og da du er rejsens chauffør, kan du stoppe, hvis du ser et smukt område, du bare må studere nærmere.

Ofte stillede spørgsmål