INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Oplev Færøerne med Hans Pilgaard

Glæd dig til 5 dage blandt vilde klippelandskaber, søpapegøjer og farverige landsbyer

Kom med på en enestående rejse til Færøerne, der byder på uspoleret natur, spændende lokalkultur og en guide der sikrer jer en hel unik oplevelse i dette stadig uspolerede ø-rige.

In stock
Travel Code
REJ-FO-007

Det kan du glæde dig til

Vil du med ud og opleve Færøerne på en måde som ingen andre før dig har? Vi tilbyder lige nu en unik mulighed for at besøge de fascinerende øer i Nordatlanten med en hel speciel guide. Vi har nemlig fået en af Danmarks mest populære journalister og studieværter med ombord på rejsen, selveste Hans Pilgaard. I mere end 30 år har Pilgaard lavet tv og er kendt fra bl.a. Go aften Danmark og Hvem vil være millionær. Med en af Danmarks store stjerner ved roret er du sikret oplevelser på Færøerne ud over det sædvanlige, hvor Pilgaard med sine fantastiske fortælleevner, sprudlende humør og lokalkendskab vil dele livsbekræftende fortællinger og give dig oplevelser med et twist.

Pilgaard selv har hus på Færøerne, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Præget af uspoleret og malerisk natur, med høje klippevægge på vestkysten og et yderst kuperet terræn, er Færøerne enhver naturelskers paradis. Du får på denne rejse en enestående chance for at opleve en ”gren” af dansk kultur, som til daglig ligger de fleste fjernt. Kom med og oplev færingernes varme sind og spændende kultur, glæd dig til bådture ind i smalle og forunderlige fuglefjelde og besøg i små farverige landsbyer, hvor du med det samme mærker den fredfyldte atmosfære der er hel unik på Færøerne.

Dagsprogram

Dag 1 – Ankomst -  Gásadalur og Bø
Flyveturen til Færøerne er på ca. 2 timer. Når vi ankommer, bliver vi kørt til de to små bygder Gásadalur og Bø, som ligger på øen Vágar. Herfra er der en fantastisk udsigt over mod øen Mykines og det fortryllende vandfald. Herefter kører vi via fjeldvejen til Torshavn, og det nye Hilton Garden Inn, hvor vi indkvarteres. Om aftenen mødes vi til en hyggelig velkomstmiddag i hotellets restaurant.

Dag 2 –Saksun og Torshavn                                                                                                                          
Vi starter dagen med at besøge Torshavn, hvor vi ser byens gamle bydel Tinganes og landets parlament Lagtinget. Hen på eftermiddagen kører vi videre til Saksun, der ligger på øen Streymoys nordvestlige del. Den maleriske landsby Saksun, ligger smukt omgivet af stejle bjerge og ved foden af fjorden.

Dag 3 – Hans Pilgaards Færøerne
Vi vil ikke lægge skjul på, at vi i dag er nået til rejsens højdepunktet. En fantastisk dag venter jer med Hans Pilgaard i førersædet, følg i hans eventyrlystne fodspor, hvor han vil vise jer nogle af sine yndlingssteder på Færøerne. Vi starter ud med fart over feltet på en RIB bådtur rundt om den lille bygd Hestur (OBS tilkøb). Her kommer vi helt tæt på de imponerende fuglefjelde og majestætiske klipper der falder lodret ned i havet – en oplevelse der vækker alle sanser. Kryds fingre for, at vejret er godt, i så fald byder sejlturen også på en hel unik oplevelse ind i de nærliggende grotter. Er sejlturen ikke lige din kop te? Så tag i stedet med på en tur til den nærliggende bygd Kirkjubøur – en af Færøernes vigtigste historiske steder. I Middelalderen var landsbyen, med de smukke sorte huse og karakteristiske røde vinduer, landets bispesæde og dermed landets åndelige og kulturelle centrum. Efter dagens første aktivitet samles vi, hvorefter Pilgaard og hans fantastiske fortælleevner vil tage jer med på opdagelse blandt høje fjelde, farverige træhuse og spændende lokalkultur. Færøerne byder, som i ethvert eventyr, på uforudsigelige elementer, vi vil derfor ikke røbe mere, men vi tør godt love, at I efter dagens program forstår hvorfor den danske tv-stjerne har givet sit hjerte til dette fascinerende land.  

Dag 4 – Sejltur ved Vestmanna
 
I dag skal vi ud på en skøn sejltur (Tilkøb). Vi kører langs fjeldvejen til bygden Vestmanna, hvor bådturen starter. Der sejles ud til de kendte fuglefjelde og grotter. Hvis vejret tillader det, sejles der gennem smalle sunde og ind i dybe grotter. Vi sejler tæt ind til den over 600 meter høje lodrette klippevæg, hvor mange arter af havfugle yngler. Efter sejlturen, kører vi tilbage til Torshavn.

Dag 5 Eyturoy, Toftir og hjemrejse                                                                                                                                             
Vi siger farvel til vores hotel, og inden afgang er der tid til at se det sidste. Øen Eyturoy og turen derover er en oplevelse i sig selv. Vi skal nemlig igennem Færøernes nyeste tunnel, som overgår alle de andre. Tunnelen er verdens første tunnel med en rundkørsel under havet og har halveret køretiden mellem de to største byer Torshavn og Klaksvik. Når vi kommer til overfladen igen, går turen mod uldvirksomeden Navia i Toftir. Her skal vi høre om uldproduktion og fåreopdræt. Efter besøget kører vi til bygden Gøta, hvor vi ser statuen af vikingen Tróndur, som var den mægtigste vikingehøvding på Færøerne, og vi ser bygdens kirke. Derefter videre mod lufthavnen. Vi ankommer til lufthavnen i god tid inden afgang. Efter 2 timers flyvning er vi tilbage i Danmark.

Transport

Der tages forbehold for ændringer i flyruter og -tider. 
De endelige flyruter og -tider sendes sammen med flybilletten ca. 3 dage før afrejse.
Bemærk at flytider er i lokaltid.


Forventede flytider 11.09.22 - 15.09.22:

Billund → Vágar   Kl. 16.00 - 17.00

Vágar → Billund   Kl. 14.30 - 17.20
 

København → Vágar   Kl. 12.25 - 13.40

Vágar → København   Kl. 15.00 - 18.05

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Oplev Færøerne med Hans Pilgaard
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer: 

 • Direkte fly t/r til Færøerne (Flyv fra København eller Billund - se mulige lufthavne under ”Bestil”)
 • 23 kg indtjekket bagage og 8 kg håndbagage
 • Transferbus t/r til hotellet
 • Ophold på Hilton Garden Inn med morgenmad
 • Velkomstmiddag x 1
 • Frokost x 1
 • 1 dag med Hans Pilgaard på Færøerne
 • Byvandring i Torshavn
 • Entréer i Blásatova, Saksun, Fårehuset
 • Rundvisning på Navia i Toftir
 • Dansk rejseleder

 Mulighed for at tilkøbe flere middage på hotellet.

Tilkøb: 

 • RIB bådtur
 • Sejltur ved Vestmanna
 • Værelse med udsigt

Deleværelse:
Ved bestilling af deleværelse bliver du sat sammen med en anden rejsedeltager af samme køn. Hvis du på forhånd har aftalt deleværelse med en anden, skal du i din bestilling angive navnet på vedkommende i bemærkningsfeltet. Hvis antallet af personer til deleværelse ikke går op, forbeholder vi os retten til at opkræve enkeltværelsestillæg. Det vil ske senest 30 dage før afrejse.

Bemærkninger

Vi tager forbehold for ændringer i rejseprogrammet, da flere af aktiviteterne er vejrmæssigt afhængige.

Deltagerantal er minimum 20 personer, der alle skal være tilmeldt senest 30 dage før afrejse. Hvis minimumsantallet ikke opnås inden fristen, forbeholder vi os retten til at aflyse rejsen – vi refererer her til opsigelsesreglerne i vores gældende rejsebetingelser.

Bestiller du online, trækkes depositum med det samme.

Gå til toppen af siden