Singlerejser

Tag med ligesindede på en ferie kun for solorejsende Test A

Rejser du alene eller med andre, og ønsker at møde nye mennesker? Så er vores singlerejser det oplagte valg. På rejsen skaber du sammen med andre rejsende en god ferie, hvor det sociale er i højsædet. Sammen danner I grundlaget for fælles aktiviteter, måltider og hyggelige stunder.

Fokus på det sociale 

På vores singleferier behøver du ikke at være single - konceptet lægger bare op til, at du rejser alene eller med andre og er klar på en hyggelig og oplevelsesrig ferie med ligesindede. På singleferier rejser du ikke sammen med børnefamilier, og ofte vil vi have indkvarteringen helt for os selv.

Nogle af vores rejser er deciderede singleferier, hvor alle (eller de fleste) ikke kender de medrejsende på forhånd, mens andre af vores grupperejser henvender sig til en blanding af gæster, der rejser med folk de kender, og gæster, der rejser alene. Selvom du rejser alene afsted, vil du hurtigt blive en del af gruppen. Rejser du alene på disse ferier, kan du ofte selv vælge, om du vil bo på enkeltværelse eller vælge den lidt billigere løsning, hvor du bor på deleværelse med en anden solorejsende.

På bestemte singlerejser finder du en repræsentant fra Ruby Rejser. Disse repræsentanter er bl.a. med for at "holde styr på tropperne", og for at koordinere madhold på de rejser, hvor du selv er med til at lave mad. Ligeledes vil de komme med foreslag til aktiviteter, hvis de er med på rejsen - selvom disse oftes kommer af sig selv, når folk hygger sig i hinandens selskab.

Ønsker du ikke at bo alene som solorejsende og betale prisen for et enkeltværelse, tilbyder vi også, at du kan booke et værelse, som du kommer til at dele med en anden, du ikke kender.

3 gode grunde til at tage på singleferie 

  1. Du får med denne rejseform uden tvivl mulighed for at møde nye menneske og få nye bekendtskaber.
  2. Du vil aldrig komme til at kede dig, da der er rigeligt med aktiviteter og altid nogen at snakke med.
  3. Du kan selv vælge, om du vil sove alene eller booke et værelse, du deler med en anden.
  4. Vi tilbyder singleferier for enhver smag – om du er til solferie eller snevejr. 

Herunder kan du læse om – og begynde at drømme om – vores spændende og brede udvalg af singlerejser.

 

Læs mere
Se et udvalg af vores rejser herunder

Ferietype
Rejseform
Afrejse uge
Rejsemål

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.

Både aktive og afslappende singlerejser

Er du blevet fristet af tanken om at tage på en af vores single- eller grupperejser, er du heldig at have flere forskellige rejsetyper at vælge imellem. Uanset om du er på udkig efter en skiferie, sommerferie eller en stor kulturoplevelse, har vi rejsen til dig. Vi tilbyder bl.a. rejser for solorejsende til de smukke, hvide norske fjelde eller sommerferier i de frodige og storslåede østrigske alper, hvor der er gode muligheder for vandreture.

Når du tager med på en af vores fællesrejser, deles vi meget af tiden om at lave mad, rydde af osv. Erfaringerne siger, at dette ikke opfattes som en sur pligt, derimod er det med til at styrke gruppens sammenhold.

Cyklister i Østrig Skiløbere på Kvitfjell SMuk strand på Korsika

Mulighed for singlerejser med børn

Det kan godt være lidt udfordrende at rejse alene med børnene, men det har vi den optimale løsning på. Vores fællesrejser for solorejsende med børn giver børnene god mulighed for at lære andre børn at kende, mens du kan møde andre forældre. I det hele taget er det sociale i højsædet, og du vil uden tvivl opleve en form for fællesskab. Tag børnene med på skiferie på Hafjell eller Kvitfjell i Norge, eller tag på aktiv sommerferie for singler med børn i Østrig. 

Transport

Uanset hvilken single- eller grupperejse du vælger, kommer du til at møde ligesindede rejsende. I kan nyde godt af hinandens selskab og knytte bånd, der rækker udover den enkelte rejse med mange nye mennesker. Vi tilbyder både rejser med bus og fly, og du har også mulighed for at arrangere transport selv – der er derfor noget for enhver smag.

Se frem til en uforglemmelig ferie, hvor du får masser af socialt samvær med andre solorejsende!

 

Ofte stillede spørgsmål