Loading...

Singlerejser

Tag med ligesindede på en ferie kun for solorejsende

Rejser du alene, og vil du gerne møde nye mennesker? Så er en af vores singlerejser det oplagte valg for dig. Her skaber du sammen med andre solorejsende en god ferie, hvor det er det sociale, der er i højsædet. Sammen danner I grundlaget for mange fælles aktiviteter, måltider og hyggelige stunder.

Fokus på det sociale 

På vores singleferier behøver du ikke at være single - konceptet lægger bare op til, at du rejser alene og er klar på en hyggelig og oplevelsesrig ferie med ligesindede. På singleferier rejser du ikke sammen med børnefamilier eller par, og ofte vil vi have indkvarteringen helt for os selv.

På alle vores singlerejser finder du en repræsentant fra Ruby Rejser. Repræsentanterne er bl.a. med for at ”holde styr på tropperne” og for at koordinere madhold på de steder, hvor du selv er med til at lave mad. Ligeledes kommer de med forslag til aktiviteter, selvom disse dog ofte kommer af sig selv, når folk hygger sig i hinandens selskab.

3 gode grunde til at tage på singleferie 

 1. Du får med denne rejseform uden tvivl mulighed for at møde nye menneske og få nye bekendtskaber.
 2. Du vil aldrig komme til at kede dig, da der er rigeligt med aktiviteter og altid nogen at snakke med.
 3. Vi tilbyder singleferier for enhver smag - om du er til solferie eller snevejr. 

Herunder kan du læse om – og begynde at drømme om – vores spændende og brede udvalg af singlerejser.

 

Læs mere
Se vores udvalg herunder

VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL
View as Grid List

6 Items

per side
Østrig - Fællesrejse for singler med børn

Tag med på en aktiv sommerferie for singler med børn, og nyd fællesskabet, hyggen og oplevelserne med dine medrejsende. Det gratis Joker Card giver adgang til et hav af sjove aktiviteter.

 • 3 afrejser
 • 9 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
Fra 3.998,- DKK
Fællesrejser for singler

Fællesrejser for singler. Ruby Rejsers klassiker i en rigtig hyggelig fjeldstue, hvor ilden buldrer i pejsen. Ideelt for langrend i det snesikre Rondane. Stor efterspørgsel - bestil tidligt.

 • 4 afrejser
 • 9 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
Fra 2.998,- DKK
Hygge og fællesskab direkte på stranden

En dejlig uge hvor vi nyder specialiteterne fra det korsikanske køkken, havets brusen og solnedgangene i det tyrkisblå hav.

 • 2 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH eller Aalborg
Fra 7.998,- DKK
Fællesrejser for voksne til Hemsedal

Alpint skiløb i topklasse og langrend fra døren kombineret med bedste norske fjeldstuestemning. 

 • Ingen dato sat
 • 9 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
Pris på forespørg
Fællesrejser for singler med børn på Aasletten Pensjonat

Aasletten Pensjonat ligger lige ved børneområdet og den store gondollift, og pensionatet danner som altid en hyggelig ramme om en god alpinskiferie i snesikre Norge.

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
Den komplette rundrejse i Vietnam med dansk rejseleder

Tag med på en 15 dages eventyrlig singlerejse til Vietnams højdepunkter og del turens fantastiske oplevelser med andre, der også rejser alene. Rejsen er tilmed med dansk rejseleder.

 • Ingen dato sat
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH, Aalborg eller Billund
Pris på forespørg

Både aktive og afslappende singlerejser

Er du blevet fristet af tanken om at tage på en af vores singlerejser, er du heldig at have flere forskellige rejsetyper at vælge imellem. Uanset om du er på udkig efter en skiferie, sommerferie eller en stor kulturoplevelse, har vi rejsen til dig. Vi tilbyder bl.a. rejser for singler til de smukke, hvide norske fjelde eller sommerferier i de frodige og storslåede østrigske alper, hvor der er gode muligheder for vandreture. Derudover har du mulighed for at komme på kulturrejse i Vietnam eller på en afslappende ferie på Korsikas smukke nordkyst.

Når du tager med på en af vores singleferier, deles vi meget af tiden om at lave mad, rydde af osv. Erfaringerne siger, at dette ikke opfattes som en sur pligt, derimod er det med til at styrke gruppens sammenhold.

Cyklister i Østrig Skiløbere på Kvitfjell SMuk strand på Korsika

Mulighed for singlerejser med børn

Det kan godt være lidt udfordrende at rejse alene med børnene, men det har vi den optimale løsning på. Vores fællesrejser for singler med børn giver børnene god mulighed for at lære andre børn at kende, mens du kan møde andre forældre. I det hele taget er det sociale i højsædet, og du vil uden tvivl opleve en form for fællesskab. Tag børnene med på skiferie på Hafjell eller Kvitfjell i Norge, eller tag på aktiv sommerferie for singler med børn i Østrig

Transport

Uanset hvilken singlerejse du vælger, kommer du til at møde ligesindede rejsende. I kan nyde godt af hinandens selskab og knytte bånd, der rækker udover den enkelte rejse med mange nye mennesker. Vi tilbyder både singlerejser med bus og fly, og du har også mulighed for at arrangere transport selv -  der er derfor noget for enhver smag.

Se frem til en uforglemmelig ferie, hvor du får masser af socialt samvær med andre solorejsende!