VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL
Loading...

Rejse med ligesindede på en rejse kun for solorejsende

Singlerejser

Er du single og vil du gerne møde nye mennesker, så er singlerejser fantastiske for dig. Her skaber du sammen med andre solorejsende en god ferie hvor det er det sociale der er i højsædet, og danner grundlaget for mange fælles aktiviteter, måltider og hyggelige stunder.

På singleferier rejser du ikke sammen med børnefamilier eller par, og vi har indkvarteringen helt for os selv – dine medrejsende er altså udelukkende voksne singler der rejser alene med Ruby Rejser!

På alle vores singlerejser finder du en repræsentant fra Ruby Rejser. Repræsentanterne er bl.a. med for at ”holde styr på tropperne” og koordinere madhold på de steder, hvor du selv er med til at lave mad. Ligeledes kommer de med forslag til aktiviteter, selvom disse dog ofte kommer af sig selv, når folk hygger sig i hinandens selskab.

Dan, mangeårig fællesrejsegæst hos Ruby Rejser, siger: 
”Fællesrejsekonceptet er en fremragende idé. De fælles aktiviteter skaber (sociale) platforme af forskellige karaktér: Bekendtskaber, venskaber, relationer, ja forhold sågar kan udvikles i kraft af dem. Men der er imidlertid også plads og rum til at sørge for sig selv - hvis og når man måtte foretrække det - eller have behov for det. Læse, arbejde, meditere, tænke, føle.”.

 

Se vores udvalg af rejser
View as Grid List

5 Items

per side