INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Algajola, Singletur til L'Escale

Hygge og fællesskab direkte på stranden

En dejlig uge hvor vi nyder specialiteterne fra det korsikanske køkken, havets brusen og solnedgangene i det tyrkisblå hav.

In stock
Travel Code
KO-05

Det kan du glæde dig til

Korsikas smukke natur danner rammen om en hyggelig uge, hvor vi bor lige ned til vandet. Vi skal nyde traditionelt korsikansk musik og falde i søvn til havets brusen. Vi skal tilberede lækkerier af de mange korsikanske specialiteter, som passer så fint til den herlige korsikanske vin. Vi skal nyde solnedgangen over havet og solopgangen over bjergene, gå med bare tæer i sandet og udfordre hinanden i petanque. 

Denne tur går til Algajola, som er en lille fæstningsby ved stranden i Balagneområdet på Nordvestkorsika. Rejsen foregår på samme måde som vores øvrige singlerejser, hvilket er en tur, hvor praktiske gøremål og fælles oplevelser, aktive som afslappende, binder gruppen sammen på en uformel måde. Der skabes et dejligt fællesskab  med andre, der rejser alene – og i nogle tilfælde også gode venskaber. 

Kort


Vis Korsika på et større kort

Programmet

Singleture er et helt specielt Ruby-koncept, og her er det sociale i højsædet. Som på alle vores singlerejser finder du en repræsentant fra Ruby Rejser, der bl.a. er med for at ”holde styr på tropperne” og koordinere madhold på de steder, hvor du selv er med til at lave mad. Ligeledes kommer repræsentanterne med forslag til aktiviteter, selvom disse dog ofte kommer af sig selv, når folk hygger sig i hinandens selskab.

Faste punkter på programmet er:

 • Vandretur til Corbara
  En let vandretur fra Algajola op i bjergene til klosterbyen Corbara. Her spiser vi den medbragte picnic og nyder udsigten
 • Aftenkoncert (hvis der er en i nærheden)
  Vi vil forsøge at finde frem til en (aften)koncert med stemningsmættet korsikansk musik. 

Men mon ikke også vi skal rundt og udforske i de snævre gyder, på caféer og trave lidt langs stranden og i bjergene? Mulighederne er mange.

Mulige aktiviteter (tilkøb)

Du kan også vælge at tilkøbe diverse ekstra aktiviteter, hvis du ønsker endnu mere ferieeventyr:

 • ½ dags cykeltur i Balagnes bagland, på kunstnerruten. Pris ca. 48 €/person
  I samarbejde med Algajola Sport et Nature arrangerer vi en guidet cykeltur. Vi kører sammen i bus ind i Balagnes bagland til Col de Salvi, hvor vi hopper på cyklerne og kører herfra skiftevis ligeud eller ned ad bakke i det smukke korsikanske landskab og gennem hyggelige små landsbyer.
  Medbring madpakke og solbriller. Det er et krav, at deltagerne har ordentlige sko på – det vil sige lukkede sko med snørebånd. Alt bagage bliver transporteret i følgebil, og der bliver udleveret drikkedunke, som kan genopfyldes undervejs.
 • ½ dags tur på el-cykel fra Algajola. Pris ca. 48 €/person
  Turen starter i Algajola og kører ind i baglandet op til de små landsbyer som Pigna, Sant Antonino, Corbara... hvor der gøres holdt og nyder de smulle udsigter.
  Medbring madpakke samt lukkede sko med snørebånd.
 • Snorkletur med båd fra stranden i Algajola. Pris ca. 43 €/person
  Turen foregår i 20-personers gummibåde og går til en lille bugt vest for Algajola. Her snorkler alle på skift med en instruktør, som udpeger de forskellige fisk og andre havdyr.
  Medbring badetøj – alt andet udstyr udleveres ved ankomst.
 • Bådtur f.eks fra Calvi, ned langs Scandola og retur. Pris ca. 52 €/person
 • Canyoning. Pris ca. 35 €/person

Indkvartering

Vi bor direkte på stranden i små ”strandrækkehuse” med eget bad/toilet. Morgendukkerten er lige uden for døren, og om aftenen kan du falde i søvn til den beroligende lyd af bølgernes blide skvulp mod stranden.

Alle kommer på madhold, der på skift står for måltider og oprydning. Faciliteterne er simple, så der grilles og kokkereres lidt på campingmanér. Råvarer, vin og tilberedning har det strejf af sol og maki, der gør et måltid på Korsika til en oplevelse. Maden indtages i det fri, akkompagneret af havets brusen, men der er mulighed for at dække op under tag, hvis solen eller vinden driller.

Vejr og klima

Klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Algajola, Singletur til L'Escale
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Fly tur/retur fra København eller Billund med mellemlanding i Frankfurt
 • Transfer fra/til lufthavnen på Korsika
 • Ophold på værelse
 • Linned og håndklæder
 • Slutrengøring
 • 7 x morgenmad, 1 x picnic og 4 x aftensmad inkl. vin.

Bemærkninger:

 • Deleværelsesgaranti ved bestilling senest 30 dage før afgang
 • Depositum: EUR 50,- pr. værelse (betales ved ankomst)
 • Der er ingen hæveautomat i Algajola. Nærmeste hæveautomat findes i Ile Rousse og Calvi.

Deleværelser:
Ved booking af et delt værelse kan vi ikke garantere, at du kommer til at bo med den person, som du evt. har ønsket. Samtidig forbeholder vi os retten til at opgradere dig til et enkeltværelse mod evt. tillæg, i det tilfælde at du har booket en plads i et delt værelse, og det ikke går op med rejsens totale antal af bookinger.

Gå til toppen af siden

Loading...