INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Algajola, Singletur til L'Escale

Hygge og fællesskab direkte på stranden

En dejlig uge hvor vi nyder specialiteterne fra det korsikanske køkken, havets brusen og solnedgangene i det tyrkisblå hav.

In stock
Travel Code
KO-05
Det kan du glæde dig til

Korsikas smukke natur danner rammen om en hyggelig uge, hvor vi bor lige ned til vandet. Vi skal nyde traditionelt korsikansk musik og falde i søvn til havets brusen. Vi skal tilberede lækkerier af de mange korsikanske specialiteter, som passer så fint til den herlige korsikanske vin. Vi skal nyde solnedgangen over havet og solopgangen over bjergene, gå med bare tæer i sandet og udfordre hinanden i petanque. 

Denne tur går til Algajola, som er en lille fæstningsby ved stranden i Balagneområdet på Nordvestkorsika. Rejsen foregår på samme måde som vores øvrige singlerejser, hvilket er en tur, hvor praktiske gøremål og fælles oplevelser, aktive som afslappende, binder gruppen sammen på en uformel måde. Der skabes et dejligt fællesskab  med andre, der rejser alene – og i nogle tilfælde også gode venskaber. 

Kort


Vis Korsika på et større kort

Programmet

Singleture er et helt specielt Ruby-koncept, og her er det sociale i højsædet. Som på alle vores singlerejser finder du en repræsentant fra Ruby Rejser, der bl.a. er med for at ”holde styr på tropperne” og koordinere madhold på de steder, hvor du selv er med til at lave mad. Ligeledes kommer repræsentanterne med forslag til aktiviteter, selvom disse dog ofte kommer af sig selv, når folk hygger sig i hinandens selskab.

Faste punkter på programmet er:

 • Vandretur til Pigna og Sant’Antonino
  En let vandretur fra Algajola op i bjergene til den lille kunsthåndværkerby Pigna og videre op til Sant’Antonino, der med sin meget betagende udsigt over hav og bjerge er blevet udnævnt til en af Frankrigs smukkeste landsbyer. Her kan man spise sin medbragte picnic eller nyde en frokost på en af de små restauranter i landsbyen.
 • Aftenkoncert
  Vi vil forsøge at finde frem til en (aften)koncert med stemningsmættet korsikansk musik. 

Men mon ikke også vi skal rundt og udforske i de snævre gyder, på caféer og trave lidt langs stranden og i bjergene? Mulighederne er mange.

Mulige aktiviteter (tilkøb)

Du kan også vælge at tilkøbe diverse ekstra aktiviteter, hvis du ønsker endnu mere ferieeventyr:

 • Cykeltur i Balagnes bagland, fra Olmi Capella til Lumio. Pris ca. 65 €/person
  I samarbejde med Algajola Sport et Nature arrangerer vi en guidet cykeltur. Vi kører sammen i bus langt ind i Balagnes bagland til Olmi Capella, hvor vi hopper på cyklerne og kører herfra skiftevis ligeud eller ned ad bakke i det smukke korsikanske landskab og gennem hyggelige små landsbyer.
  Medbring madpakke, badetøj og solbriller. Det er et krav, at deltagerne har ordentlige sko på – det vil sige lukkede sko med snørebånd. Alt bagage bliver transporteret i følgebil, og der bliver udleveret drikkedunke, som kan genopfyldes undervejs.
 • Mountainbiketur fra Algajola. Pris ca. 28 €/person
  En tur hvor det er muligt at komme ud og prøve cykelformen af på en kortere mountainbiketur langs kysten, på småstier gennem makien. Turen starter i Algajola og varer ca. 2 timer. Undervejs er der indlagt et lille stop med lidt korsikanske forfriskninger samt mulighed for at bade.
  Medbring badetøj samt lukkede sko med snørebånd.
 • Jeep-safari syd for Calvi i Fangodeltaet. Pris ca. 65 €/person
  Turen foregår i firehjulstrækker. Fra Calvi kører vi ind i Balagnes bagland ad små stier, hvor ingen andre færdes, til en forladt sølvmine og resterne af Prins Pierre Bonapartes slot højt over Calvi by. Derfra fortsætter vi ned i Fangodeltaet, der er som en urskov med gamle træer og lianer. Her gøres bl.a stop midt i deltaet for at tage billeder af den smukke natur og plukke nogle af de vildtvoksende krydderurter som rosmarin og timian. Den medbragte frokost spises, hvor floden danner en naturlig vandrutchebane mellem mindre bassiner. Der er et lille bassin for dem, der vil bade stille og roligt; og et større for dem, som gerne vil springe fra klipperne. Og selvfølgelig kan alle snuppe en tur på den naturlige vandrutschebane. Længere oppe i baglandet mellem bjergene vokser makien overalt, og man ser kun de gamle bondehuse, makien og selvfølgelig en masse geder.
  Turen er en fantastisk oplevelse, og du får fornemmelsen af at have været både i Amazonas, Grækenland og Alperne, når turen slutter. Da turen primært køres ad bitte små grusstier, hvor man ikke skulle tro, at en bil ville kunne køre, er det selvfølgelig en meget bumpet tur. Der gøres løbende holdt, så der kan tages billeder, og guiden fortæller gladelig om egnens historie og det rige planteliv. 
 • Snorkletur med båd fra stranden i Algajola. Pris ca. 43 €/person
  Turen foregår i 20-personers gummibåde og går til en lille bugt vest for Algajola. Her snorkler alle på skift med en instruktør, som udpeger de forskellige fisk og andre havdyr.
  Medbring badetøj – alt andet udstyr udleveres ved ankomst.
 • Bådtur f.eks fra Calvi, ned langs Scandola og retur. Pris ca. 52 €/person
 • Canyoning. Pris ca. 35 €/person
Indkvartering

Vi bor direkte på stranden i små ”strandrækkehuse” med eget bad/toilet. Morgendukkerten er lige uden for døren, og om aftenen kan du falde i søvn til den beroligende lyd af bølgernes blide skvulp mod stranden.

Alle kommer på madhold, der på skift står for måltider og oprydning. Faciliteterne er simple, så der grilles og kokkereres lidt på campingmanér. Råvarer, vin og tilberedning har det strejf af sol og maki, der gør et måltid på Korsika til en oplevelse. Maden indtages i det fri, akkompagneret af havets brusen, men der er mulighed for at dække op under tag, hvis solen eller vinden driller.

Bestil
Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Uge 35: Startdato 24.08.2019 varighed 7 nætter

Udsolgt

Uge 36: Startdato 31.08.2019 varighed 7 nætter

Fra 7.798,- DKK
Praktiske Informationer

Inkluderet i prisen/person:

 • Fly tur/retur fra København
 • Transfer fra/til lufthavnen på Korsika
 • Ophold på værelse
 • Linned og håndklæder
 • Slutrengøring
 • 7 x morgenmad, 1 x picnic og 4 x aftensmad inkl. vin.

Bemærkninger:

 • Deleværelsesgaranti ved bestilling senest 30 dage før afgang
 • Depositum: EUR 50,- pr. værelse (betales ved ankomst)
 • Der er ingen hæveautomat i Algajola. Nærmeste hæveautomat findes i Ile Rousse og Calvi
 • Det er muligt at forlænge ferien med en uge på egen hånd.

Gå til toppen af siden