INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Saalbach Hinterglemm - aktiv sommerferie for singler

Østrig – Aktiv sommer med andre singler

Hvis du vil nyde en aktiv ferie med smukke udsigter og et dejligt fællesskab med andre, der også rejser alene, så er vores nye singlerejse til Saalbach Hinterglemm den perfekte rejse for dig.

In stock
Travel Code
SAALS-04

Det kan du glæde dig til

Saalbach Hinterglemm er beliggende i godt 1000 meters højde og består af 2 byer med kun 4 km mellem hinanden. Skiområdet, der flittigt benyttes om vinteren, er stort og populært, ligesom det er tilfældet med vandre- og cykelstier om sommeren. De to byer Saalbach og Hinterglemm, der efterhånden næsten er vokset sammen, behævnes derfor oftest som én. I Saalbach er bykernen helt bilfri, og her finder du fine butikker, lækre restauranter og hyggelige cafeer. Og her – lidt tilbagetrukket fra gågaden - ligger vores singlerejse-hotel, hvor det danske værtspar vil kræse om os med lokal mad både morgen og aften. På en sommerferie til Saalbach Hinterglemm kan du glæde dig til klassisk alpehygge, et hav af sjove aktiviteter og smukke udsigter hvorend du kigger hen. Rejs sammen med andre singlerejsende og mærk fællesskabet og hyggen blomste.  

Indkvartering

På denne rejse bor vi på vores nye singlerejse-hotel "Hotel Pension Eder", der er perfekt beliggende midt på gågaden i Saalbach med cafeer, butikker og barer lige i nærheden. Der er 300 m til Kohlmais-liften, der er en af de sommer-åbne lifte. Hotel Pension Eder er en traditionel østrigsk pension, hvor vi har reserveret halvdelen af hotellets 30 værelser. Vi råder over enkelt- og dobbeltværelser, der alle er med eget badeværelse, og nogle er med balkon. Hotellet har egen restaurant, hvor vi får serveret morgenmadsbuffet og aftenmenu/buffet. Fra morgenbordet kan der laves en lækker smør-selv frokost. Forplejningen er startende med aftensmad på ankomstdagen og sluttende med morgenmad på afrejsedagen. På Eder er der tilmed sauna og gratis Wi-fi. Hotellets værtspar er dansk.

Oversigtskort

Transport

Turen til Saalbach foregår med moderne 5* luksus hvilebus, der har hvilesæder og masser af benplads. Bussen er røgfri, men man må gerne indtage medbragt mad og drikke i bussen. Vi har faste sædenumre, og man tildeles placering efter bestillingstidspunkt med mindre andet aftales. Der er i begrænset omfang plads til cykler (mod tillæg). Cyklerne medtages i bagagerummet og skal være emballeret i transportkasse (pap eller kuffert) eller med armeret plast. Se bustider her. Det er også muligt selv at køre til Saalbach Hinterglemm. Rabatten fremgår i bookingprocessen. 

Aktiviteter

Aktivitetskortet JOKER CARD er inkluderet i prisen, og giver dig gratis adgang til masser af aktiviteter – bl.a. byens friluftsbad, minigolf, busser, brug af bjergbaner, guidede vandreture og meget mere.
Der følger over 50 ferieoplevelser med i dette kort til enten reduceret pris eller helt gratis. Kortet er gældende i 7 døgn. Nedenfor følger eksempler på aktiviteter for området:

 • Vandring: Vandreoplevelserne starter direkte udenfor døren. Der udgår vandreruter direkte op på bjerget bag hotellet, eller du kan tage liften, der bringer dig op i højderne, hvor der venter dig et stort velafmærket stisystem. Du kan tilrettelægge turen forbi dejlige bjergrestauranter med solterrasse samt krydse bjergpas. Det lokale turistkontor arrangerer også 1-2 guidede vandreture i løbet af ugen.
 • Cykling: Er du til 2 hjul, er der oplevelser både på mountainbikes og turcykler. Hvis du ikke medbringer egen cykel, kan du leje en i byen. For mountainbikerne er der ruter i alle sværhedsgrader – brede grusstier og singletracks. Saalbach Hinterglemm er kendt som et af Alpernes bedste steder til netop mountainbike. Turcyklisterne kan tage på fine ture ad cykelvenlige veje i dalen og i højderne. Her er f.eks. en flot tur til den historiske by Zell am See, der som navnet siger er beliggende ved en stor sø. Denne kan man fortsætte cykelturen rundt om, eller man kan tage en sejltur på søen i en af de store turbåde.
 • Friluftsbad: I udkanten af Saalbach i retning mod Hinterglemm finder du dalens store friluftsbad – Käpt'n Hook - med pools, strømkanal, massage-pools og store grønne arealer til afslapning eller f.eks. beachvolley.

Se mere om aktiviteter og Joker Card på Saalbach Hinterglemm´s hjemmeside.

Se også vores oversigt over aktivitetsmulighederne i Saalbach her.

Vejr og klima

Klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Uge 28: Startdato 03.07.2020 varighed 9 nætter

Fra 4.998,- DKK

Uge 29: Startdato 10.07.2020 varighed 9 nætter

Fra 4.998,- DKK
Praktiske Informationer

Inkluderet i prisen:

 • Bustransport i 5* luksus hvilebus (udrejse fredag og hjemkomst søndag)
 • 7 nætter i delt dobbeltværelse
 • 7 x fuldpension (morgenmadsbuffet, smør-selv frokost, aftenmenu/buffet)
 • Joker Card i 7 døgn (søn.-lør.), som giver gratis adgang til et væld af aktiviteter
 • Lokale turistskatter
 • Dansk guide


Ikke inkluderet i prisen:

 • Drikkevarer
 • Måltider ud over det beskrevne

Guide:
Ruby Rejser har en guide i Saalbach, der dagligt står klar med aktivitetsforslag, gode råd og inspiration til ture og udflugter. Vores guide vil også selv arrangere ture, som du kan deltage på.


Deleværelser:
Ved booking af et delt værelse kan vi ikke garantere, at du kommer til at bo med den person, som du evt. har ønsket. Vi yder deleværelsegaranti ved bestilling tidligere end 60 dage inden afrejse. Efter dette forbeholder vi os retten til at opgradere dig til et enkeltværelse mod evt. tillæg, i det tilfælde at du har booket en plads i et delt værelse, og det ikke går op med rejsens totale antal af bookinger.

Yderligere prisinformation samt eventuelle rabatter, tillæg, transportformer, tilvalg og fravalg findes i selve bookingproceduren.
Bookingproceduren kan derfor også blot benyttes til at beregne prisen på din rejse. (Nogle rabatter og tillæg afhænger af den rejsendes alder. Vær derfor opmærksom på at indtaste fødselsdato).

Gå til toppen af siden