Vælg ferietype
Vælg socialitet
Vælg uge
Vælg rejsemål

Det bedste i Norge og Østrig

Skiferie

Det var på ski, det hele startede! Tilbage i januar 1974 blev en læseferie i en norsk fjeldhytte startskuddet til det, der i dag er Ruby Rejser. Det er nu blevet til mere end 40 år ”på de skrå brædder”.

Norge

Siden starten har vi afprøvet de fleste skirejsemål i Norge, og vi kan derfor med stor sikkerhed sige, at vi har udvalgt det bedste, som ”Vinter-Norge” kan tilbyde. Uanset om du vil bo i hytte, på højfjeldshotel eller på et af fællesrejsehotellerne, som vi selv driver, så er udvalget stort.

Østrig

Senest er også Alperne kommet til sortimentet, og vi har åbnet for fem nye skirejsemål i skønne Østrig. Her har vi udvalgt hoteller, hytter og lejligheder med optimal beliggenhed. På flere af rejsemålene i Østrig er det Ruby Rejser selv, der råder over hele hotellet.

Langrend og alpint skiløb

Hvor vi i Norge kan tilbyde både langrends- og alpinområder, så er vores østrigske rejsemål hovedsaligt tiltænkt alpine skiløbere. Der er dog gode langrendsmuligheder at finde på flere rejsemål - også i Østrig.

Med bus eller i egen bil

På alle vores skiferier kan du selv stå for transporten. På udvalgte rejsemål har vi også bus hver uge i højsæsonen. Hos Ruby Rejser foregår bustransporten altid i moderne hvilebusser.

 

Se vores udvalg af rejser
View as Grid List

Items 1-10 of 56

Side
per side
Set Descending Direction
 • Hygge og atmosfære

  Rødungstøl Høyfjellshotel ligger perfekt midt i terrænnet i Bergsjøområdet tæt ved Skarslia og Ål. Familiehotel med god mad.
  Bemærk 1-2 børn gratis.

  2 afrejser
  7 nætter
  Fra 2.798,- DKK
  Kør-selv eller bus (tilkøb)
 • Familiens favorit - med ski in/ski out

  Geilolia Hyttetun er hyggeligt beliggende i et lille skovområde umiddelbart ved siden af lifte, pister, skiskole og skileje ved Geilolia Skicenter. Der er 0-250 m. fra pisten til hytterne. 

  1 afrejse
  7 nætter
  Fra 5.498,- DKK
  Kør-selv eller bus (tilkøb)
 • En oplevelse ud over det sædvanlige

  Tag på skiferie i Østrig med stil! Vi byder her på en luksusrejse i overdådig klasse. Nu kan du slippe for myldretrafikken i lufthavnen og træg ventetid. 

  Ingen dato sat
  3 nætter
  Forespørg
  Fly fra Billund
 • Midt i Hafjell

  Dejligt familievenligt hotel med rummelige værelser beliggende centralt på Hafjell. Fine børnerabatter og opredningspriser for voksne. Ophold med vinterpension og bus til døren. 

  2 afrejser
  7 nætter
  Fra 3.298,- DKK
  Kør-selv eller bus (tilkøb)
 • Perfekt til børnefamilier med 'begynderbørn'

  Solsiden Lejligheder - lejligheder af høj kvalitet flot udstyret og med beliggenhed perfekt for børnefamilier lige ud til pisten ovenfor børneområdet.

  2 afrejser
  7 nætter
  Fra 7.698,- DKK
  Kør-selv eller bus (tilkøb)
 • 50 meter fra liften.

  Hyggelige lejligheder fra vinterlegene i ´94 beliggende lige ved lifter, løjper og børneområde. Blev i 2013 ombygget og gennemrenoveret af Hafjell Hotell.

  2 afrejser
  7 nætter
  Fra 6.298,- DKK
  Kør-selv eller bus (tilkøb)
 • Kåret som Norges bedste skilejligheder - for 4. år i træk!

  Perfekt beliggende ferielejligheder til børnefamilier i herlige Geilo. Her er ski in/ski out med både langrendsløjper og alpine pister lige ved døren. Fra lejlighederne er der også nem adgang til skiskole og og begynderbakke.  

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Kør-selv eller bus (tilkøb)
 • Østrig: Lækre lejligheder og rolig beliggenhed lige ved Giggijochliften.

  Regina´s Well-Apartment er beliggende kun ca. 300 m. fra hovedliften i Sölden; Giggijochbahn, og på vejen til liften og pisten passere man flere hyggelige afterskisteder og også vores skileje og skidepot. Giggijoch-liften blev i 2015 udskiftet med en helt ny gondollift, og er blandt verdens mest effektive lifte.

  2 afrejser
  7 nætter
  Fra 14.398,- DKK
  Kør-selv eller bus (tilkøb)
 • Østrig: Perfekt beliggende lejligheder i Sölden

  Sölden er et af danskernes mest besøgte rejsemål i Østrig. Her er et af Alpernes mest effektive liftsystemer, og med skiløb helt på til 3.340 m.o.h. er snesikkerheden i top.  NYT: Liftkortet dækker nu også Obergurgl/ Hochgurgl, så liftkortet samlet dækker 256 km. pister. 

  2 afrejser
  7 nætter
  Fra 7.998,- DKK
  Kør-selv eller bus (tilkøb)
 • Ski in/ski out til både alpin og langrend og yoga på hotellet

  14.-19. januar 2018. Kombiner skiløb og yoga på et dejligt lodgehotel på fjeldet, hvor der også er fitness- og motionsrum, spa-afdeling og swimmingpool. Vestlia Resort Hotel er et hyggeligt hotel i Geilo med et af Norges bedste fjeld-køkkener.

  Ingen dato sat
  5 nætter
  Forespørg
  Kør selv