VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Skiferie

Kom på skiferie med Ruby Rejser

Vi har skiferier for alle, hvad end du rejser alene, med familien eller med vennerne.
Så har vi skiferien der passer til netop dine behov og ønsker.

SKIFERIE FOR ENHVER

Hos Ruby Rejser elsker vi ski, sne og sjov, og uanset dit niveau, din alder og dine terrænpræferencer garanterer vi, at du får det festligt på de skrå brædder sammen med os. Vores udvalg af skidestinationer spænder fra Norges højeste fjeldtoppe til Østrigs hyggeligste alpekroge, og med indkvarteringsmuligheder der kan være alt fra storhytter og lækre hotelværelser til gode lejligheder og hyggelige fællesrejsehoteller tør vi godt love, at vi har en skiferie, der passer til lige netop dine behov.

Noget for alle

Bløde dynger af hvide fnug, der bare indbyder til tumlen og leg. Flødeskumslignende toppe, der tynger grantræernes grene, den sagte knirken under skistøvlerne og det tilfredsstillende ”klik”, når støvlen rammer skiene helt perfekt. Ja et magisk, hvidt snelandskab er sød musik i ørerne på de fleste skientusiaster, og det er ikke nogen hemmelighed, at vi hos Ruby Rejser ELSKER skiferier. Tankerne om et eventyrunivers af sne får forventningen til at krible i hele kroppen og utålmodigheden til at kilde helt ud i fingerspidserne.

Vores skieksperter er selv entusiastiske skiløbere, der har prøvet kræfter med lidt af hvert. Siden vores første skiferie løb af stablen i 1974, har vi besøgt et hav af skiresorts og -hoteller, suset ned ad et utal af pister, kørt med en lang række skilifter og nydt tusindvis af udsigter fra højtliggende langrendsspor. Vi har efterhånden afprøvet så mange skiområder i både Norge og Østrig, at vi er kendt med selv de fjerneste kroge og de højeste toppe, og vi tør godt garantere, at der er noget for alle.

 

 

Læs mere
Se vores udvalg herunder
View as Grid List

Items 1-10 of 84

Side
per side
Vores hotel ved 'Reineskarvet' i Norge

Skiferie i Norge for hele familien med Skarslia alpin- og kælkecenter lige uden for døren. Specialuger med musik, instruktion og 'kørekort til sneen'.

 • 8 afrejser
 • 9 nætter
 • Bus eller kør selv
Fra 3.598,- DKK
Norge - 20 meter fra bundstationen

Vi bor på Ruby Hotel Kvitfjell kun ganske få meter fra liften, der løfter os op midt i skiområdet. 

 • 10 afrejser
 • 9 nætter
 • Bus eller kør selv
Fra 2.898,- DKK
Bo centralt i Norges 3. største alpinområde

Aasletten Pensjonat ligger lige ved den store gondol-lift og danner som altid en hyggelig ramme om en god alpinskiferie i snesikre Norge.

 • 3 afrejser
 • 9 nætter
 • Bus eller kør selv
Fra 5.698,- DKK
Norge - Fællesrejse for både børn og voksne

Tag på en skihøjskole med teknik, workshop og undervisning til alle deltagere. Opholdet er med fuldpension i bedste højskole-fællesrejse-manér på Ruby Rejsers hyggelige hotel i Kvitfjell.

 • 1 afrejse
 • 4 nætter
 • Kør selv
Fra 4.799,- DKK
Til Gålå og Wadahl Høgfjellshotel

Bo på et historisk højfjeldshotel i et af Norges absolut fineste fjeldområder, og bliv forbløffet over den skønne udsigt over Jotunheimens løjpenet og bjergtoppe.

 • 2 afrejser
 • 7 nætter
 • Bus
Fra 6.498,- DKK
Nye hytter med udsøgt beliggenhed

Tilbring din skiferie med indkvartering i helt nye hytter med høj standard, lækkert design, formidabel udsigt og ski in/ski out til Kvitfjells mest familievenlige fjeldside.

 • 23 afrejser
 • 7 nætter
 • Kør selv
Fra 780,- DKK
Bo 933 m over havet med skøn udsigt over Jotunheimen

Bo på det skønne, familievenlige højfjeldshotel i 930 meters højde, der byder på sjove aktiviteter for hele familien og en fænomenal udsigt over dalen, sneen og fjeldene.

 • 17 afrejser
 • 7 nætter
 • Kør selv
Fra 6.253,- DKK
På ski fra Finse til Skarslia

Med ski og rygsæk i de norske fjelde fra hytte til hytte gennem det storslåede og smukke fjeldområde Skarvheimen.

 • 1 afrejse
 • 10 nætter
 • Bus
Fra 8.898,- DKK
Moderne hytter tæt på Hafjells alpinbakke

Bo i de super lækre fjeldhytter på Hafjell Gard, der byder på moderne indretning, klassisk fjeldhygge, kort afstand til alpine fornøjelser og skøn udsigt over fjeldet og Gudbrandsdalen.

 • 17 afrejser
 • 7 nætter
 • Kør selv
Fra 715,- DKK
God beliggenhed for familien eller gruppen med erfarende skiløbere

Nybyggede eksklusive skihytter til 8-10 pers. - perfekte til den kræsne skiløber, der ønsker ski in/ski out.

 • 17 afrejser
 • 7 nætter
 • Kør selv
Fra 817,- DKK

Stort udvalg af indkvarteringer

Uanset om du rejser alene, sammen med familien eller med en gruppe venner, så er der et skiområde, en indkvartering og et løjpenet, som passer til jeres behov og ønsker. Vi tilbyder skiferier for alle lige fra den sociale single til den private familie, og også fantastiske ture for efterskoler eller andre storgrupper er en mulighed. Med hytter og hoteller, der kan huse alt mellem 2 – 200 er ingen gruppe for stor.

For familien kan det være rart at bo i sin egen hytte, hvor det er muligt selv at handle ind og lave mad, og hvor hyggelige aftenstunder med spil og afslapning foran pejsen er en kærkommen afveksling fra kølige nedfarter på pisterne om dagen. For større grupper eller firmaudflugter kan det også være at foretrække med en skihytte, der giver mere plads til privatliv og hygge, og vores hytter kan huse alt mellem 3 og 25 personer. Hytterne har forskellig beliggenhed, standard, interiør og ruminddeling, og vi tilbyder alt fra charmerende, gamle tømmerhytter til moderne storhytter med lækkert design. Mange af vores hytter har ski in/ski out og er generelt placeret tæt på skicentre, skiudlejning og handlemuligheder. Uanset om I er en eller flere familier, en gruppe eller et firma, findes der altså flere gode hyttealternativer at vælge mellem.


Er du mere til hotelhygge, spa-afslapning og højt serviceniveau, så har vi også flere skønne hoteller at vælge imellem. I Norge er der eksempelvis højfjeldshoteller i topklasse med flot udsigt, pool, fitnessrum og lækre restauranter, mens hotellerne i Østrig byder på charmerende tyrolerstemning, wellnessområde og hyggelige afterski-barer. Hotellerne har deres egen værelseskategorisering, men byder de fleste steder på dobbeltværelser, enkeltværelser, familieværelser og suiter, så der er noget, der falder i de flestes smag.

 

Hvis ikke hverken klassiske hotelværelser eller hyggelige hytter er indkvarteringen for dig, har vi også fjeldstuer, skilejligheder og ikke mindst vores populære og prisvenlige fællesrejsehoteller at tilbyde på din skiferie til Norge. En fællesrejse er Ruby Rejsers helt eget koncept, hvor du som gæst er medansvarlig for feriens udformning. Her har vi lejet et helt hotel, laver maden sammen, spiser sammen og hjælpes ad med at gøre rent inden afrejse – en slags skilejrskole. Børn finder hurtigt nye legekammerater, mens de unge og gamle mødes om hygge, spil, musik og snak helt, som det passer dem. Om du vil indgå i sociale aktiviteter eller foretrækker at trække dig tilbage i et hjørne med en bog er helt op til dig, du kan være nøjagtigt så social, som du har lyst til.

Fællesrejsen er den perfekte rejseform for dig, der elsker socialt samvær, hygge og glade skidage. Se et eksempel på en fællesrejse i norske Kvitfjell herunder:

 

Hos Ruby Rejser har vi altså et stort udvalg af indkvarteringer til din skiferie. Langt de fleste af vores skiindkvarteringer har ski in/ ski out, så skiene kan spændes på lige uden for døren og du hurtigt er på vej til sjov på pisten. De fleste af vores indkvarteringer tilbydes i hele skisæsonen fra slut december til april. Du kan selv vælge om din skiferie skal være en hel uge eller en mini-udgave i form af en forlænget skiweekend.

Spørg altid vores skiteam, om vi kan tilbyde din ønskede indkvartering i den periode, der passer dig.

Læs mere om vores skiferier, børnevenlighed og transportmuligheder nedenfor.

 

SKIFERIER I NORGE

Ruby Rejsers skieventyr startede i det sydlige Norge i 1974, og den såkaldte ”studietur på fjeldet” blev startskuddet til et langt og lykkeligt kærlighedsforhold til vores smukke naboland – hos Ruby Rejser elsker vi virkelig Norge. I over 40 år har vi udforsket Norges mange fjelde og dale, og vi har efterhånden afprøvet alle de norske skiområder - store som små. Herud fra har vi valgt de destinationer, som ligger vores hjerter allermest nært, og har nu en bred rejsepalet, der indebærer skirejser til samtlige af Norges bedste skisportssteder. Fælles for alle stederne er deres fokus på godt skiløb, smukke omgivelser og hyggelige stunder.

Norge er virkelig det perfekte land at lufte skiene i. De mange forskellige områder byder på varierende sværhedsgrader og skiftende terræn, så både nybegyndere og erfarne skiløbere kan få deres behov opfyldt. Mange skisportsområder har milde nedstigninger, så de mindste og de nyeste kan lære at beherske skiene, mens andre områder byder på vilde nedfarter af vaskeægte olympiske dimensioner.

Norge er også drømmedestinationen, hvis du har små børn, da mange af områderne er ekstremt familievenlige med skiskole, børnebakker og sjove parker. Læs mere om børnevenligheden på vores skiture længere nede på siden.

Selvom Norge har masser af alpine fornøjeligheder, stejle nedfarter og drøn på pisten, så er landet også et paradis for langrendselskere. Ingen andre lande kan hamle op med udsigten fra de norske langrendsspor, der går gennem rå og uspoleret natur. En tur med langrendsskiene på fødderne og varm kakao i termokoppen giver en helt særlig ro og hygge, der er svær at finde andre steder.

Vores rejser til Norge byder bl.a. på skønne destinationer som: Geilo, Gålå, Hemsedal, Hafjell, Kvitfjell, Skeikampen, Mysuseter, Myrkdalen, Jotunheimen og mange, mange flere.

 

Nyd Norges autentiske fjeldhygge og glæd dig til latter, løjper og langrend i de smukkeste fjelde ikke langt fra Danmark.

Mor og barn på ski Skihytte med udsigt Familien på løjpen

SKIFERIER I ØSTRIG

Vores store passion for skiferier startede i Norge, men har gennem de senere år bredt sig til Østrig og Alperne. Her har vi ligesom i Norge afprøvet forskellige skiområder og fundet frem til dem, vi synes har alt det, som en ægte alpeskiferie bør have: brede, præparerede pister, smukke bjerglandskaber, høj snesikkerhed og ikke mindst den helt særlige afterski-stemning.

Østrig og ski går hånd i hånd. Her er stejle nedfarter og alpine udskejelser i absolut verdensklasse, masser af sne under masser af soltimer og ikke mindst klassisk alpehygge på charmerende tyrolerhoteller. Østrig er meget populær blandt danske skientusiaster – og det altså ikke uden grund. Rejs med Ruby Rejser til populære Sölden, hyggelige Kappl og Ischgl, skønne Flachau eller skjulte Wildschönau og få en skiferie, du sent glemmer. Er du til fart, spænding, off-piste og afterski er Østrig skidestinationen for dig!

 

Et paradis for børn

Få ting kan bringe mere glæde og større smil hos de små størrelser end leg og sjov i hvide snelandskaber, og hos flere af Ruby Rejsers skidestinationer er børnene i centrum! Adskillige af vores skidestinationer – måske særligt i Norge - er meget familievenlige og et virkeligt hit hos børnene. Skiskole med dygtige undervisere og sjove maskotter er en sikker vinder for nybegynderne, der efter kun få timer på skiene flyver frygtløst med ad bakkerne. Et hav af andre aktiviteter i sneen er også mulige: Sikre børneområder med skøjtebane og kælke er et skønt afbræk fra skiene, mens også snesko og idylliske kaneture omsluttet af bjældeklang er en mulighed flere steder. Både børn og voksne kan sammen slå sig løs på svingfigurløjper, skovløjper og hyggelige kørebakker, og når benene er trætte, har vores indkvarteringer gode faciliteter, der sikrer perfekte forhold til hygge og grin for hele familien.

På en skiferie med Ruby Rejser kommer ingen til at kede sig – heller ikke de allermest energiske små størrelser. Gode bud på familievenlige skiture er fx Skeikampen Lejlighedscenter i Norge, Solsiden lejligheder på Hafjell i Norge og Geilolia Hyttetun i Geilo, Norge.

 

Læn dig tilbage og nyd turen

Transporten til både Norge og Østrig foregår i vores 5-stjernede hvilebusser med høj komfort. Der er opsamling i Jylland, på Fyn og Sjælland, så ligegyldigt hvor i landet du er fra, har vi et opsamlingssted ikke langt derfra. Vi tilbyder at sørge for det hele, så det eneste, du skal sørge for, er at pakke kufferten og berede dig på at få en uforglemmelig skiferie i. Læn dig tilbage i sædet, stræk benene og nyd udsigten som vi bevæger os væk fra Danmarks flade landskaber. Hvis du foretrækker at køre selv, er dette også altid en mulighed. Læs mere om vores bustransport her.

På ski i Østrig Perfekt skivejr Skihyge i Østrig

Book tidligt

Er du på udkig efter en billig skiferie? Så book i god tid! Hos Ruby Rejser bruger vi ikke tilbud eller afbudsrejser – her får du den bedste pris, jo hurtigere, du booker. Vær derfor altid hurtigt ude før kommende skisæson, hvis du vil være sikker på at få en plads på dine foretrukne skidestination og indkvartering. Vi sætter ikke prisen ned på vores egne rejser, så jo før du booker, jo billigere.

5 gode grunde til at tage på skiferie med Ruby Rejser 

• Vi har både alpint skiløb og langrend

• Vi har Skiferier for alle: singlerejsende, børnefamilier, vennegrupper og par

• Vi kører i bus til alle vores skidestinationer, men tilbyder også altid kør-selv

• Vi har et unikt koncept med fællesrejser, hvor fællesskabet er i højsæde

• Vi har rejser til de bedste destinationer i både Norge og Østrig