Ferietype
Rejseform
Afrejse uge
Rejsemål

Skiferie

Kom på skiferie med Ruby Rejser

Hos Ruby Rejser har vi skiferier for alle. Hvad end du rejser alene, med familien eller med vennerne, vil vi gøre, hvad vi kan for at finde en skiferie, der passer til netop dine behov og ønsker.

Vi er selv virkelig glade for skiferie, sne og sjov. Derfor føler vi os også sikre på, at vi uanset dit niveau, din alder og dine terrænpræferencer kan garantere, at du får det festligt på de skrå brædder. Vores udvalg af skidestinationer tager udgangspunkt i smukke Norge, hvor mulighederne for indkvartering kan være alt fra storhytter og lækre hotelværelser til gode lejligheder og hyggelige fællesrejsehoteller. Sagt med andre ord er vi i stand til at tilbyde noget for enhver smag. Og derfor tør vi godt love, at vi har en skiferie, der også passer til lige netop dine behov.

Skiferier for alle og enhver

Bløde dynger af hvide fnug, der bare indbyder til tumlen og leg. Flødeskumslignende toppe, der tynger grantræernes grene, den sagte knirken under skistøvlerne og det tilfredsstillende ”klik”, når støvlen rammer skiene helt perfekt. Ja et magisk, hvidt snelandskab er sød musik i ørerne på de fleste skientusiaster, og det er ikke nogen hemmelighed, at vi hos Ruby Rejser også elsker skiferier. Tankerne om et eventyrunivers af sne får forventningen til at krible i hele kroppen og utålmodigheden til at kilde helt ud i fingerspidserne.

Vores skieksperter er selv entusiastiske skiløbere, der har prøvet kræfter med lidt af hvert. Siden vores første skiferie løb af stablen i 1974 har vi besøgt et hav af skiresorter og -hoteller, suset ned ad et utal af pister, kørt med en lang række skilifter og nydt tusindvis af udsigter fra højtliggende langrendsspor. Vi har efterhånden afprøvet så mange skiområder i Norge, at vi er kendt med selv de fjerneste kroge og de højeste toppe. Og vi har i den grad mærket på egen krop, at der er noget for alle. Når du lader os hjælpe med at planlægge din næste skiferie, kan vi både tilbyde de bedste skiområder samt både alpint skiløb og langrend.

 

Læs mere
Se et udvalg af vores rejser herunder
Side
per side
Bo centralt i Norges 3. største alpinområde

Her får du et dejligt familievenligt hotel med afslappet atmosfære, centralt beliggende i Hafjell. Opholdet er med halvpension, bus fra Danmark, dansk rejseleder og skibus lige til døren.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus
 • 7/9 nætter
Forespørg
Hytter med plads til 6 - 12 personer

Formoseter har nogle af de fineste hytter på Høvringen med dejlig stemning og skånsomt moderniseret. Hytterne er perfekte til en større gruppe eller familie og ligger kun 30 m fra løjperne. 


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 7 nætter
Forespørg
Lejligheder med plads til mellem 4 og 8 personer - Familieferie tæt på Oslo

Tag med til smukke Norefjell, hvor mere end 120 km langrendsspor og 24 km alpinpister venter. Bo i Norefjell Ski og Spa's charmerende og lækre lejligheder, der har ski in/ski out.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 5-7 nætter
Forespørg
Fjeldlandsby med hytter der har plads til 5 eller 9 personer

Tag familien med på skiferie til et af Norges mest snesikre områder, og bo i en af de charmerende hytter i Skeikampen Fjellandsby, der emmer af traditionel, norsk fjeldhygge.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 5-7 nætter
Forespørg
Spritnye lejligheder med plads til 5-9 personer

Tag på en fantastisk skiferie med base i de lækre Yttersvingen lejligheder. Glæd dig til ski in/ski out til Kvitfjells mest familievenlige fjeldside og nyd enestående udsigter over de norske landskaber. 


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 5-7 nætter
Forespørg
Velegnet til børnefamilier i fantastisk langrendsområde

Fællesrejse i de moderne Lundegard lejligheder på Venabygdsfjellet. Tag med på en uforglemmelig fællesrejse for alle hvor ski, sne og fællesskab er i centrum for dit ophold.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 9 nætter
Forespørg
Hyggelige hytter med ski in/out | plads til 7 eller 16 personer

Tag på en skøn skiferie hvor du bor i de hyggelige hytter. Her er alt hvad du skal bruge for en herlig ferie i Kvitfjell! Du bor på østsiden og har nem adgang til både pisterne, spisesteder og indkøbsmuligheder.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 5-7 nætter
Forespørg
Lejligheder med plads til 10 personer og med flot udsigt

Se frem til en skøn ferie med familien på tur i Hafjell i Norge. Bo i Jaertunets lejligheder og hav pisterne 300 meter væk, hvor du nemt kan komme rundt til resten af området.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 5-7 nætter
Forespørg
Skirejse på Fefor Høifjellshotell

Bo midt i naturen på højfjeldshotel i et af Norges absolut fineste fjeldområder med helt fantastisk udsigt samt et langrendsterræn ud over det sædvanlige. Fefor forkæler både børn og voksne!


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus
 • 9 nætter
Forespørg
Helt nye lejligheder | Plads til hele familien med 6-8 sovepladser

Tag familien med til Norefjell, der med sin unikke beliggenhed, enestående skifaciliteter og nordens største faldhøjde bare må opleves. Bo i lækre nye lejligheder med ski in/ski out.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 5-7 nætter
Forespørg
 

Se vores store udvalg af indkvarteringer

Uanset om du rejser alene, sammen med familien eller med en gruppe venner, så er der et skiområde, en indkvartering og et løjpenet, som passer til dine behov og ønsker. Vi tilbyder skiferier for alle lige fra den sociale single til den private familie – og også fantastiske ture for efterskoler eller andre storgrupper. Med hytter og hoteller, der kan huse alt mellem 2 – 200, er ingen gruppe for stor.

For familien kan det være rart at bo i sin egen hytte nær børnevenlige skiområder, hvor det er muligt selv at handle ind og lave mad. Her er der også mulighed for hyggelige aftenstunder med spil og afslapning foran pejsen, der kan være en kærkommen afveksling fra kølige nedfarter på pisterne om dagen. For større grupper eller firmaudflugter kan det også være at foretrække med en skihytte, der giver mere plads til privatliv og hygge. Vores hytter kan huse alt mellem 3 og 25 personer. Du kan vælge mellem forskellige beliggenheder, standarder, interiør og ruminddeling, og vi tilbyder alt fra charmerende, gamle tømmerhytter til moderne storhytter med lækkert design. Mange af vores hytter har ski in/ski out og er generelt placeret tæt på skicentre, skiudlejning og handlemuligheder. Uanset om I er en eller flere familier, en gruppe eller et firma, findes der altså flere gode muligheder for hytter.

Er du mere til hotelhygge, spa-afslapning og højt serviceniveau? Så har vi også flere skønne hoteller at vælge imellem. I Norge er der eksempelvis højfjeldshoteller i topklasse med flot udsigt, pool, fitnessrum og lækre restauranter. Hotellerne har deres egen værelseskategorisering, men byder de fleste steder på dobbeltværelser, enkeltværelser, familieværelser og suiter. Dermed er der en løsning, der falder i de flestes smag.

Kan du tænke dig at prøve noget andet end de klassiske hotelværelser eller hyggelige hytter? Så kan vi i stedet tilbyde fjeldstuer, skilejligheder og ikke mindst vores populære og prisvenlige fællesrejsehoteller, som du kan overveje til din kommende aktive ferie til Norge.

En fællesrejse er Ruby Rejsers helt eget koncept, hvor du som gæst er medansvarlig for feriens udformning. Her har vi lejet et helt hotel, hvor I laver maden sammen, spiser sammen og hjælpes ad med at gøre rent inden afrejse – en slags skilejrskole for familier eller voksne så at sige. Børn finder hurtigt nye legekammerater, mens de unge og gamle mødes om hygge, spil, musik og snak helt, som det passer dem. Om du vil indgå i sociale aktiviteter eller foretrækker at trække dig tilbage i et hjørne med en bog er helt op til dig. På en fællesrejse kan du nemlig være nøjagtigt så social, som du har lyst til.

Fællesrejsen er den perfekte rejseform for dig, der elsker socialt samvær, hygge og glade skidage. Se et eksempel på en fællesrejse i norske Kvitfjell herunder:
 

Hos Ruby Rejser har vi altså et stort udvalg af indkvarteringer ved alle de bedste destinationer til din skiferie. Langt de fleste af vores indkvarteringer har ski in/ski out, så skiene kan spændes på lige uden for døren, og du hurtigt er på vej til sjov på pisten. Mange af vores indkvarteringer tilbydes i hele skisæsonen fra december til april. Og du kan selv vælge om din skiferie skal være en hel uge eller en mini-udgave i form af en forlænget skiweekend.

Spørg altid vores skiteam, om vi kan tilbyde din ønskede indkvartering i den periode, der passer dig. Uanset om du vil på en kør-selv-skiferie, en fællesrejse eller noget helt tredje, så hjælper vi dig nemlig gerne med at finde indkvartering i de bedste skiområder. Dermed kan du nemmere få plads den perfekte skiferie.

Tag på skiferie i Norge

Ruby Rejsers skieventyr startede i det sydlige Norge i 1974. Og den såkaldte ”studietur på fjeldet” blev startskuddet til et langt og lykkeligt kærlighedsforhold til vores smukke naboland – hos Ruby Rejser elsker vi virkelig skiferier i Norge. I snart 50 år har vi udforsket Norges mange fjelde og dale, og vi har efterhånden afprøvet alle de norske skiområder – store som små. Herudfra har vi valgt de destinationer, som ligger vores hjerter allermest nært, og har nu en bred rejsepalet, der indebærer skirejser til samtlige af Norges bedste skidestinationer. Fælles for alle stederne er deres fokus på godt skiløb, smukke omgivelser og hyggelige stunder.

Norge er virkelig det perfekte land at lufte skiene i. De mange forskellige områder byder på varierende sværhedsgrader og skiftende terræn, så både nybegyndere og erfarne skiløbere kan få deres behov opfyldt. Mange skisportsområder har milde nedstigninger, så de mindste og de nyeste kan lære at beherske skiene. Samtidig byder andre områder på vilde nedfarter af vaskeægte olympiske dimensioner.

Norge er også drømmedestinationen, hvis du har små børn, da mange af områderne er ekstremt familievenlige med dansk skiskole, børnebakker og sjove parker. Læs mere om børnevenligheden på vores skiture længere nede på siden.

Selvom Norge har masser af alpine fornøjeligheder, stejle nedfarter og drøn på pisten, så er landet også et paradis for langrendselskere. Ingen andre lande kan hamle op med udsigten fra de norske langrendsspor, der går gennem rå og uspoleret natur. En tur med langrendsskiene på fødderne og varm kakao i termokoppen giver en helt særlig ro og hygge, der er svær at finde andre steder. Læs mere om langrend i Norge her.

Vores rejser til Norge byder blandt andet på skønne destinationer såsom:

 1. Geilo
 2. Hemsedal
 3. Hafjell
 4. Kvitfjell
 5. Skeikampen
 6. Mysuseter
 7. Jotunheimen
 8. Og mange, mange flere

Nyd Norges autentiske fjeldhygge, og glæd dig til latter, løjper og langrend i de smukkeste fjelde ikke langt fra Danmark. Lad dig friste af mulighederne hos os, hvor alle rejsemål byder på muligheden for at skabe fantastiske minder.

Mor og barn på ski Skihytte med udsigt Familien på løjpen

 
Læs mere om vores fællesrejser i Norge

Hos Ruby Rejser tilbyder vi en håndfuld forskellige fællesrejser på ski til Norge, som alle har deres egne specifikke goder. Fælles for alle disse rejser er selve rejseformen og den gode pris. På en fællesrejse er fællesskabet i højsæde med madlavning, rengøring og generelle daglige gøremål som omdrejningspunkt. Dette gør det nemt at komme ind på hinanden og udvikle et fællesskab, som muligvis kan hænge ved, når ferien er ovre.

Fællesrejser er den perfekte ferieform både for personer, som rejser alene, men også for familier og vennegrupper, som nyder at falde i snak og lære nye mennesker at kende på deres ferie. Ruby Rejser tilbyder fællesrejser for alle og fællesrejser for voksne. Læs meget mere om de fællesrejser, vi tilbyder i Norge, og book skiferien hos os.

Et paradis for børn

Få ting kan bringe mere glæde og større smil hos de små størrelser end leg og sjov i hvide snelandskaber, og hos flere af Ruby Rejsers skidestinationer er børnene i centrum. Adskillige af vores skidestinationer – måske særligt i Norge – er meget familievenlige og et virkeligt stort hit hos børnene.

Skiskole med dygtige undervisere og sjove maskotter er en sikker vinder for nybegynderne, der efter kun få timer på skiene flyver frygtløst ned ad bakkerne. Et hav af andre aktiviteter i sneen er også mulige. Blandt andet kan børn i alle aldre nyde sikre børneområder med skøjtebane og kælke, som er et skønt afbræk fra skiene. Samtidig er der også mulighed for snesko og idylliske kaneture omsluttet af bjældeklang flere steder ved de populære destinationer. 

Både børn og voksne kan sammen slå sig løs på svingfigurløjper, skovløjper og hyggelige kørebakker. Og når benene er trætte, har vores indkvarteringer gode faciliteter, der sikrer perfekte rammer for hygge og grin for hele familien. På en skiferie med Ruby Rejser kommer ingen til at kede sig – heller ikke de allermest energiske små størrelser.

Læn dig tilbage, og nyd turen

Du kan naturligvis tage på den helt traditionelle kør-selv-skiferie. Men du kan også lade os fragte dig helt frem til din destination. Transporten til og fra din skiferie i Norge kan nemlig med fordel foregå i vores 4-stjernede hvilebusser med høj komfort. Der er opsamling i Jylland, på Fyn og Sjælland, så ligegyldigt hvor i landet du er fra, har vi et opsamlingssted ikke langt derfra. 

Vi tilbyder at sørge for det hele, så det eneste, du skal gøre, er at pakke kufferten og berede dig på at få en uforglemmelig skiferie ved et af de populære skiområder. Læn dig tilbage i sædet, stræk benene, og nyd udsigten, som vi bevæger os væk fra Danmarks flade landskaber. Du kan læse mere om vores bustransport her.

På ski i Østrig Perfekt skivejr Skihyge i Østrig

5 gode grunde til at tage på skiferie med Ruby Rejser 

 1. Vi har både alpint skiløb og langrend.
 2. Vi har skiferier for alle: singlerejsende, børnefamilier, vennegrupper og par.
 3. Vi kører i bus til de fleste af vores populære skidestinationer, men tilbyder også altid kør-selv.
 4. Vi har et unikt koncept med fællesrejser, hvor fællesskabet er i højsædet.
 5. Vi har rejser til populære rejsemål i Norge.

Opdag vores mindeværdige alternativer

Er du vild med idéen om eventyrlige dage i sneen, men føler du måske ikke, at en enkelt eller to skiferier på én vinter er nok? I så fald skal du overveje en sæson som skiinstruktør. Teamet bag SKIERS står klar til at hjælpe dig, som drømmer om en skilæreruddannelse, men også dig, som allerede har uddannelsen og bare ikke kan vente med at komme afsted igen. Det behøver altså ikke koste mange penge, hvis du vil stå på ski hele sæsonen lang.

Book tidligt, og få skarpe skiferie-tilbud

Er du på udkig efter en billig skiferie? Så book i god tid! Hos Ruby Rejser bruger vi ikke tilbud eller afbudsrejser – her får du den bedste pris, jo tidligere, du booker. Vær derfor altid hurtigt ude før den kommende skisæson, hvis du vil være sikker på at få en plads på din foretrukne skidestination og indkvartering. Vi sætter ikke prisen ned på vores egne rejser – så jo før du booker, jo billigere.

Ofte stillede spørgsmål