Ta' på skiferie med Ruby Rejser

VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL
Loading...

Ta' på skiferie med Ruby Rejser

Skiferie

Det var på ski, det hele startede! Tilbage i januar 1974 blev en læseferie i en norsk fjeldhytte startskuddet til det, der i dag er Ruby Rejser. Det er nu blevet til mere end 40 år ”på de skrå brædder”.

Norge

Siden starten har vi afprøvet de fleste skirejsemål i Norge, og vi kan derfor med stor sikkerhed sige, at vi har udvalgt det bedste, som ”Vinter-Norge” kan tilbyde. Uanset om du vil bo i hytte, på højfjeldshotel eller på et af fællesrejsehotellerne, som vi selv driver, så er udvalget stort.

Østrig

Senest er også Alperne kommet til sortimentet, og vi har åbnet for nye skirejsemål i skønne Østrig. Her har vi udvalgt hoteller, hytter og lejligheder med optimal beliggenhed. På flere af rejsemålene i Østrig er det Ruby Rejser selv, der råder over hele hotellet.

Langrend og alpint skiløb

Hvor vi i Norge kan tilbyde både langrends- og alpinområder, så er vores østrigske rejsemål hovedsaligt tiltænkt alpine skiløbere. Der er dog gode langrendsmuligheder at finde på flere rejsemål - også i Østrig.

Med bus eller i egen bil

På alle vores skiferier kan du selv stå for transporten. På udvalgte rejsemål har vi også bus hver uge i højsæsonen. Hos Ruby Rejser foregår bustransporten altid i moderne hvilebusser.

 

Se vores udvalg af rejser
View as Grid List

Items 1-10 of 55

Side
per side
Set Descending Direction
 • meget attraktive priser

  Rødungstøl Høyfjellshotel

  Norge - Hygge og atmosfære

  Rødungstøl Høyfjellshotel ligger perfekt midt i terrænnet i Bergsjøområdet tæt ved Skarslia og Ål. Familiehotel med god mad.
  Bemærk 1-2 børn gratis og book-tidlig-rabat. 

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Fra 2.798,- DKK
  Bus eller kør selv
 • Norge - Vores hotel ved 'Reineskarvet'

  Skiferie i Norge for hele familien med Skarslia alpin- og kælkecenter lige uden for døren. Specialuger med musik, instruktion og kørekort til sneen.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Fra 2.848,- DKK
  Bus eller kør selv
 • Østrig: Skiferie på egen hånd

  Nassfeld ligger i Østrig, lige på grænsen til Italien og har en af Alpernes bedste solskins-statistikker. Her får du det bedste fra både de østrigske og italienske alper; god stemning, høj snesikkerhed og velpræparerede pister, hånd i hånd med italiensk gastronomi. Indkvarteringerne ligger i 1.500 meter højde - midt i skiområdet og med pisten lige til døren. Denne skirejse er en individuel rejse, det vil sige uden guide fra Ruby Rejser.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Bus eller kør selv
 • Sölden – Mini skiferie – uge 3

  Sölden er et af danskernes favorit-rejsemål i Østrig

  2 afrejser
  4 nætter
  Fra 3.998,- DKK
  Kør selv eller fly fra København
 • Østrig: Perfekt beliggende lejligheder i Sölden

  Sölden er et af danskernes mest besøgte rejsemål i Østrig. Her er et af Alpernes mest effektive liftsystemer, og med skiløb helt på til 3.340 m.o.h. er snesikkerheden i top.  NYT: Liftkortet dækker nu også Obergurgl/ Hochgurgl, så liftkortet samlet dækker 256 km. pister. 

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Bus eller kør selv
 • Østrig: Lækre lejligheder og rolig beliggenhed lige ved Giggijochliften.

  Regina´s Well-Apartment er beliggende kun ca. 300 m. fra hovedliften i Sölden; Giggijochbahn, og på vejen til liften og pisten passere man flere hyggelige afterskisteder og også vores skileje og skidepot. Giggijoch-liften blev i 2015 udskiftet med en helt ny gondollift, og er blandt verdens mest effektive lifte.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Kør-selv eller bus (tilkøb)
 • BOOK-TIDLIGT-RABAT

  Vestlia Resort Hotel – Geilo

  Et dejligt lodgehotel på fjeldet til hele familien, ski in/ski out til både alpin og langrend

  Gratis børn i uge 2-7 og 10-12. Individuelle rejser på hotel med swimmingpool, spa og hygge og med et af Norges bedste fjeld-køkkener.

   

  30 afrejser
  7 nætter
  Fra 3.998,- DKK
  Bus eller kør selv
 • Et sneboldkast fra pisten og perfekt til familier med større børn

  Sørlia Lejligheder er lejligheder af høj kvalitet, flot udstyret og med beliggenhed perfekt for familier og mindre grupper lige ud til pisten ovenfor Lodgen. Velegnet til familier med større børn, der har været på ski før.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Fra 5.098,- DKK
  Kør-selv eller bus (tilkøb)
 • Eksklusive hytter og beliggenhed

  Mosetertoppen Panorama er flotte storhytter og charmerende annekser med perfekt ski-in/ski-out beliggenhed.

  Ingen dato sat
  5 nætter
  Forespørg
  Kør selv
 • BOOK-TIDLIGT-RABAT

  Havdalsgrenda i Geilo

  Kåret som Norges bedste skilejligheder - for 4. år i træk!

  Perfekt beliggende ferielejligheder til børnefamilier i herlige Geilo. Her er ski in/ski out med både langrendsløjper og alpine pister lige ved døren. Fra lejlighederne er der også nem adgang til skiskole og og begynderbakke.  

  21 afrejser
  7 nætter
  Fra 6.298,- DKK
  Bus eller kør selv