INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Bessheim Fjellstue og Hyttelejligheder (Jotunheimen)

Tradition, langrend og smuk natur ved Jotunheimen i Norge

Individuelt skiferiemål øverst i dalen og midt i langrendsområdet. Traditionsrig fjeldstue som er flot - både inde og ude.

In stock
Travel Code
SJO-001
Det kan du glæde dig til

Jotunheimens skønhed og storhed træder her i fuld karakter. Bessheim ligger smukt øverst i dalen, 964 meter over havet mellem Valdres og Gudbrandsdalen. Skibus mellem Hindsæter og Bessheim går to dage om ugen, således at du kan gå ud om morgenen og blive hentet ved Hindsæter om eftermiddagen.
Fra Bessheim laves ture på snesko eller ski til søen, hvor der tændes bål til opvarmning af kaffe og saft – naturligvis også til at stege den store fangst, som du fanger! Se mere om Jotunheimen her.
Der er ingen butikker i nærheden (45km), men fjellstuen er behjælpelig med at skaffe varer fra købmanden.
De fleste dage vil det være muligt at skaffe varer op fra bygden. Du kan også vælge at bestille middag en aften på fjeldstuen. Bor du i hytter, kan du få opbevaret frysevarer på hotellet.

Her kan du se en lille film fra Jotunheimen og Gjendesheim Fjellstue, Bessheim Fjellstue og Hindsæter Fjellhotel.

Indkvartering

Bessheim fjeldstue
Midt i langrendsterrænet finder du denne traditionsrige fjeldstue. De unge værter har bragt et frisk pust af ungdommelig begejstring og liv ind på Bessheim. Fjeldstuen har flotte gamle stuer og en ny, åben og lys spisestue, samt skistald i kælderen. Alle værelser har bad/toilet og der er sauna i kælderen.

Bessheim hyttelejligheder
Alle lejlighederne er beliggende ind til Jotunheimen, kun 50 meter fra turløjperne ved Bessheim Fjellstue. Lejlighederne for 2-6 personer er placeret i små hytter, hver med 2 eller 3 fuldt udstyrede lejligheder. Større grupper kan råde over en hel hytte. Der kan parkeres ved hytterne. Lejlighedsgæster kan benytte saunaen i fjeldstuen. 

 • 2 (3)-sengs hyttelejlighed 
  42 m2 med køkkenkrog i opholdsstuen, 1 soverum samt bad/toilet. Veranda på 3 m2. Lejlighederne ligger i hytter med 3 lejligheder - 2 forneden og en ovenpå. Stuen har en 3-personers sofa samt 2 lænestole. Spisebord med plads til 4 personer. Køkkenkrogen er indrettet med 2 kogeplader, lille stegeovn, køleskab (130 l), kaffemaskine, vaskemaskine og service til 4 personer. De tre sovepladser kan være fordelt på en familiekøje i soveværelset eller en dobbeltseng i soveværelset og en god sofa/seng i stuen. 
 • 4-sengs hyttelejlighed
  54 m2 med køkkenkrog i opholdsstue, 2 soverum samt bad/toilet. Stuen har en 3-personers sofa samt 3 lænestole. Spisebord med plads til 6 personer. Køkkenkrogen er indrettet med 4 kogeplader,stegeovn, køleskab (130 l), kaffemaskine, vaskemaskine, service til 6 personer. De to soverum er indrettet med henholdsvis 2 enkeltsenge og en dobbeltseng. 
 • 6-sengs hyttelejlighed
  60 m2 med køkkenkrog, opholdsstue, 2 soverum samt bad/toilet. Veranda på 3 m2. Stuen har 3-personers og 2-personer sofa og 2 i lænestole. Spisebordsplads og stole til 6 personer. Køkkenkrogen er indrettet med 2 kogeplader, lille stegeovn, køleskab (130 l), kaffemaskine, vaskemaskine og service til 6 personer. De to soverum er indrettet med henholdsvis 2 og 4 enkeltsenge - der er gennemgang fra det ene til det andet soverum.


Bessheim har også større hytter: Et gammelt sæterhus - Sandnesstugu med 7 senge og Kavelerstugu med 10 senge. Begge nyrenoverede 1800-tals-hytter. På Bessheim kan du leje ski, pulke og snesko. Kælke og kurebræt kan du låne.

Billeder af bl.a. fotograf Yngve Ask

Bestil

Send rejseforespørgsel

Bessheim Fjellstue og Hyttelejligheder (Jotunheimen)
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Ophold i valgte indkvartering inkl. slutrengøring.
 • Opredte senge

 

Færgetransport til rejser i egen bil
Ruby Rejser tilbyder bilpakke inkl. passagerer med Fjord Line, på ruten Hirtshals – Langesund, og Stena Line, på ruten Frederikshavn-Gøteborg.

I forhold til Fjord Line er der daglig afgang fra Hirtshals kl. 09.00. Forv. ankomst Langesund kl. 13.30.
Retur er det fra Langesund kl. 14.30 og forv. ankomst Hirtshals 19.00.
Check-in skal ske senest 1 time før afgang.

I forhold til Stena Line er der daglige afgang fra Frederikshavn kl. 08.30/14.00/22.00. Forventet akomst Gøteborg kl. 12.00/17.15/01.25.                 

Retur fra Gøteborg kl. 00.30/08.00/18.00 og forventet ankomst Frederikshavn kl. 04.10/11.20/21.20.
Check-in skal ske senest 1 time før afgang.

Overfartspriserne er baseret på ophold (lør.-lør./ søn.-søn. / fre.-søn.)
Ønskes overfartspriser i forbindelse med andre færgestrækninger kontakt da Ruby Rejser.

Gå til toppen af siden