INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Bessheim Hyttelejligheder (Jotunheimen)

Hyttelejligheder med plads til mellem 3 og 6 personer

Se frem til en hyggelig skiferie med dem du holder allermest af. Bo i en skøn hytte beliggende midt i det imponerende langrendsterræn, der har præparerede løjper og smukke udsigter så langt øjet rækker. 

In stock
Travel Code
SJO-002

Det kan du glæde dig til

Ved Bessheim Hyttelejligheder kan du nyde Jotunheimens skønhed i fulde drag. "Jotunheimen" betyder "Kæmpernes Hjem", og det er ikke svært at forstå hvorfor. Naturen er storslået, og i dette område finder du Norges højeste fjeld, Galdhøpiggen, på 2.469 meter. De 28 næsthøjeste fjelde ligger også i dette område. 

Bessheim ligger smukt 964 meter over havet mellem Gudbrandsdalen og Valdres. Fra Bessheim arrangeres ture på snesko eller ski til den nærliggende sø, hvor I kan varme kaffe og saft over bål – og naturligvis stege den fangst, I hiver op af søen, hvis I begiver jer ud i isfiskeri. Se mere om Jotunheimen her. Der er ikke nogle butikker i nærheden (den nærmeste er 45 km væk), men fjeldstuen kan hjælpe jer med at skaffe varer fra købmanden.  Du kan også vælge at bestille middag en aften på fjeldstuen, og du kan desuden få opbevaret frysevarer på hotellet.

Indkvartering

Alle lejlighederne er beliggende ind til Jotunheimen kun 50 meter fra turløjperne ved Bessheim Fjellstue. Lejlighederne for 2-6 personer er placeret i små hytter, hver med 2 eller 3 fuldt udstyrede lejligheder. Større grupper kan råde over en hel hytte. Der kan parkeres ved hytterne. Lejlighedsgæster kan benytte saunaen i fjeldstuen. 

  • 2 (3)-sengs hyttelejlighed 
    42 m2 med køkkenkrog i opholdsstuen, 1 soverum samt bad/toilet. Veranda på 3 m2. Lejlighederne ligger i hytter med 3 lejligheder - 2 forneden og en ovenpå. Stuen har en 3-personers sofa samt 2 lænestole. Spisebord med plads til 4 personer. Køkkenkrogen er indrettet med 2 kogeplader, lille stegeovn, køleskab (130 l), kaffemaskine, vaskemaskine og service til 4 personer. De tre sovepladser kan være fordelt på en familiekøje i soveværelset eller en dobbeltseng i soveværelset og en god sofa/seng i stuen. 
  • 4-sengs hyttelejlighed
    54 m2 med køkkenkrog i opholdsstue, 2 soverum samt bad/toilet. Stuen har en 3-personers sofa samt 3 lænestole. Spisebord med plads til 6 personer. Køkkenkrogen er indrettet med 4 kogeplader,stegeovn, køleskab (130 l), kaffemaskine, vaskemaskine, service til 6 personer. De to soverum er indrettet med henholdsvis 2 enkeltsenge og en dobbeltseng. 
  • 6-sengs hyttelejlighed
    60 m2 med køkkenkrog, opholdsstue, 2 soverum samt bad/toilet. Veranda på 3 m2. Stuen har 3-personers og 2-personer sofa og 2 i lænestole. Spisebordsplads og stole til 6 personer. Køkkenkrogen er indrettet med 2 kogeplader, lille stegeovn, køleskab (130 l), kaffemaskine, vaskemaskine og service til 6 personer. De to soverum er indrettet med henholdsvis 2 og 4 enkeltsenge - der er gennemgang fra det ene til det andet soverum.


Bessheim har også større hytter: Et gammelt sæterhus - Sandnesstugu med 7 senge og Kavelerstugu med 10 senge. Begge nyrenoverede 1800-tals-hytter. På Bessheim kan du leje ski, pulke og snesko. Kælke og kurebræt kan du låne.

Billeder af bl.a. fotograf Yngve Ask.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

3 personers hyttelejlighed

Fra 6.698,- DKK

4 personers hyttelejlighed

Fra 8.898,- DKK

6 personers hyttelejlighed

Fra 9.998,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Ophold i valgte indkvartering inkl. slutrengøring.

Færgetransport til rejser i egen bil:

Vi tilbyder bilpakke inkl. 1-5 passagerer med både DFDS og Color Line fra Frederikshavn, Hirtshals og København.

DFDS

København → Oslo   Kl. 15.00 - 10.00 (næste dag)
Oslo → København   Kl. 15.00 - 10.00 (næste dag)

Frederikshavn → Oslo   Kl. 23.55 - 10.00 (næste dag)
Oslo → Frederikshavn   Kl. 15.00 - 01.00 (næste dag)

Color Line

Hirtshals → Larvik   Kl. 12.45 - 16.30
Hirtshals → Larvik   Kl. 22.15 - 02.00 (næste dag)

Larvik → Hirtshals   Kl. 08.00 - 11.45
Larvik → Hirtshals   Kl. 17.30 - 21.15

Gå til toppen af siden