INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Fælles skirejser for alle på Ruby Skarslia Hotel

Vores hotel ved 'Reineskarvet' i Norge

Skiferie i Norge for hele familien med Skarslia alpin- og kælkecenter lige uden for døren. Kom med til specialuger med massere af spas og sjov i form af musik, instruktion og 'kørekort til sneen'.

In stock
Travel Code
F-SK01

Det kan du glæde dig til

Midt på en fjeldskråning i den uspolerede, norske natur finder du Ruby Skarslia Hotel med sin storslåede panoramaudsigt ud over Hallingdalens sneklædte landskab og med Reineskarvet i baggrunden. Lige bag hotellet ligger Skarslia alpin- og kælkecenter med skilift, som også bringer dig til langrendsløjperne på fjeldet, mens langrendsløjperne i dalen starter lige fra døren. Derudover er der også dagligt skibus til Ål skicenter.

Skihotellet er stort og velindrettet med gode fællesarealer, masser af plads til alle og swimmingpool med sauna  her er masser af muligheder for socialt samvær i hyggelige omgivelser. Under dit ophold er fællesskabet i højsædet, og både mad, sjov og hygge udføres i fællesskab med dine medrejsende. 

Skarslia er virkelig skiferie for alle. I løbet af sæsonen har vi forskellige specialuger - se nedenfor.  

Indkvartering

Ruby Skarslia Hotel er et stort og velindrettet skihotel. Fællesarealerne er i særklasse med rigtig god plads til alle uanset alder. En storslået udsigt over de sneklædte bjerge og en skilift lige uden for døren fuldender dette komplette skisted til fællesrejser.

Hotellet har ca. 40 værelser i alle størrelser – alle med bad/toilet. En del af værelserne er såkaldte udsigtsværelser, der vender ud mod dalen. Der er dobbeltværelser, 3- og 4-sengsværelser og et begrænset antal familieværelser med plads til 4-7 personer. På den øverste etage er der familieværelser med udsigt og svalegang. 

Der er flere opholdsstuer med sofagrupper, tv-stue, hyggelig pejsestue, en meget stor festsal/bar på underste etage, mens billiard og bordtennis findes i kælderen. Storkøkkenet er med sin gode plads som skræddersyet til fællesrejseformen, med alt nødvendigt køkkenudstyr og en stor spisesal. 

Derudover har hotellet både indendørs swimmingpool og sauna. Et dejligt svømmebad med store panoramavinduer og udsigt til den kolde sne er åben for børn og voksne hver eftermiddag – børn dog kun i følge med voksne. Ved svømmebassinet er der brusebade og sauna.

Specialuger på Skarslia

Skarslia er fællesrejser for alle – børn, voksne, par, singler, langrend og alpint. Der sker altid noget på Skarslia, og vi starter sæsonen med populære ture over jul og nytår og fortsætter specialugerne fra uge 7 og frem til og med uge 12. Nedenfor finder du en oversigt over specielle temauger.

 • Kørekort til sneen: uge 8+9
  Ruby Rejsers instruktør hjælper især nybegyndere med at finde sig til rette i sneen. Der er fokus på langrend, udeliv og sjove aktiviteter. Det er ikke en egentlig skiskole, men der tilbydes gode råd, hjælp og små udflugter såsom sneskotur, isfiskeri eller aftenhygge med bål og skumfiduser.
  Se også et par små youtube-film fra en nytårs-"kørekort til sneen":
  ♦ Skarslia Nytår 2012/13
  ♦ Skate masterclass

 • Den store højfjeldstur: Uge 8 og 9 
  Her får du chancen for en skøn tur op over højfjeldet og ind i et utroligt smukt og uberørt fjeldterræn. Turen går ind mod Reineskarvet og videre nordøstover mod Hemsedal, og alt i alt er det en tur på 25-30 km. Vi starter tidligt ud og er i Hemsedal sidst på eftermiddagen. Herfra bliver vi kørt tilbage til hotellet tidsnok til aftensmad. Der er en erfaren turleder med.
  Turen gennemføres ved mindst 4 deltagere, og hvis vejret tillader det.
  Turen er mod tillæg.  

 • Musikuge: Uge 11
  Musik, sang og dans. Tag dit instrument med i bussen og vær med til at få gang i spil og dans om aftenen. Alle musikformer er velkomne. Huset er stort, og der er plads til alle – også ikke musikinteresserede kan være her uden problemer. Større instrumenter (guitar i kasse, harmonika, og lignende) kan i begrænset omfang medtages i bussen mod tillæg. Plads bestilles sammen med rejsen.
 • Vinterfjeld uge 12

  Trænger du til en på opleveren?
  Vil du gerne kunne mere på ski ?
  Vil du have større sikkerhed og styr på skiene - eller afprøve dine grænser ?

  Nyd sneen som en sjov og udfordrende legeplads.
  Tag med Ruby Rejser ud i vinterlandskabet og lev skidrømmen ud. Du finder vores dygtige instruktører på Vinterfjelduge i uge 12 på Skarslia
  Instruktionen forudsætter at man har erfaring med langrends skiløb.

 • Storgrupper
  Når der ikke er alm. fællesrejsegæster på Ruby Skarslia Hotel, er der plads til grupper. Er I mange, kan I prøve at have et helt hotel for jer selv. Ring til Ruby Rejser 86 15 35 99 og tal med Marianne.

Fællesrejser - Rubys rejseform

Fællesrejser er Ruby Rejsers unikke rejsefom, hvor du som gæst er medansvarlig for en god skiferie. Det er "All inclusive" på Rubys helt egen måde. 
På en fællesrejse laver I maden sammen. Alle kommer på madhold – normalt én dag på en uge. I resten af ugen nyder du dine medrejsendes tryllerier i køkkenet. Her er ingen stuepige, og du holder dit eget værelse og deltager i den fælles rengøring på hotellet, så alt er rent og indbydende. Rammerne er afslappede, og du kan altid lave en kop kakao, tage en mad eller bage en kage, når du kommer hjem fra skitur. Du medtager egne drikkevarer, hvilket er med til at give en billig skiferie. Der er dog mælk, saft, juice, kaffe, te og kakao. 

Ruby Rejser har sørget for menuer, opskrifter og levering af råvarer. Rubys madkoordinatorer sammensætter madgrupper og hjælper i gang. 
De fælles gøremål har åbenbare fordele. Fællesskabet er uformelt, og gruppen finder hurtigt sammen, mens snakken går, og skituren næste dag planlægges. Børnene, de unge og de "gamle" mødes om hygge, spil, musik, konkurrencer, diskussioner – det er helt op til deltagerne. Har du lyst, sætter du bare noget i gang. Det er også i orden at trække sig tilbage til et hyggeligt hjørne med en bog. Se vores film om fællesrejser lavet på Skarslia.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Uge 7: Startdato 10.02.2023 varighed 9 nætter

Fra 5.398,- DKK

Uge 8: Startdato 17.02.2023 varighed 9 nætter

Fra 4.198,- DKK

Uge 9: Startdato 24.02.2023 varighed 9 nætter

Fra 4.198,- DKK

Uge 10: Startdato 03.03.2023 varighed 9 nætter

Fra 4.198,- DKK

Uge 11: Startdato 10.03.2023 varighed 9 nætter

Fra 4.598,- DKK

Uge 12: Startdato 17.03.2023 varighed 9 nætter

Fra 4.398,- DKK
Praktiske Informationer

Bemærk:
Yderligere prisinformation samt eventuelle rabatter, tillæg, transportformer, tilvalg og fravalg findes i selve bookingproceduren.

Bookingproceduren kan derfor også blot benyttes til at beregne prisen på din rejse. (Nogle rabatter og tillæg afhænger af den rejsendes alder. Vær derfor opmærksom på at indtaste fødselsdato).

 

Inkluderet i prisen:

 • Bustransport tur/retur
 • Ophold på værelse med bad/toilet (fra enkeltværelse til 6/7-personers værelse) 
 • 8 skidage (6 skidage julen og 6 skidage i nytåret)
 • Fuldpension på fællesrejsemanér:
  • Fælles madlavning på skistedet. Morgenmad på udrejsen og aftensmad på hjemrejsen er inkl. i busrejsen

Rabatter:

 • Børn 0-1 år: gratis, men skal betale for eget bussæde og skal medbringe autostol, der passer til 3-punktsele. 

Tillæg:

 • Leje af sengelinned inkl. 2 håndklæder: 160 kr. pr sæt. Bestilles sammen med rejsen, men kan også lejes og betales på stedet. Du er også velkommen til at medbringe selv. 
 • Babyseng (->18kg): 150 kr. pr. ophold (Book hjemmefra. Begrænset antal) 
 • Bussæde til autostol: Betal for eget bussæde og medbring autostol til 3-punktsele (begrænset antal)
 • Den store højfjeldstur, uge 8 og 9: kr. 230,- (Bookes på destinationen)
 • Musikuge, større musikinstrument i bussen: kr. 50,- (Skal aftales med Ruby Rejser inden booking)

Transport:

Som altid på skiferierne i Norge kører vi i 4* hvilebus. Du kan også vælge at køre selv.

Vore 4* busser har hvilestole. Husk med bus har du 8 skidage på en uge. Du kan gratis medtage et sæt skiudstyr.  

Færgetransport ved transport i egen bil

Ruby Rejser tilbyder bilpakke inkl. passagerer med Fjord Line, på ruten Hirtshals-Langesund.
Med Fjord Line er der daglig afgang fra Hirtshals kl. 09.00. Forventet ankomst Langesund kl. 13.30.
Retur er det fra Langesund kl. 14.30 og forventet ankomst Hirtshals 19.00.
Check-in skal ske senest 1 time før afgang.

 

Deleværelser:
Ved booking af et delt værelse kan vi ikke garantere, at du kommer til at bo med den person, som du evt. har ønsket. Samtidig forbeholder vi os retten til at opgradere dig til et enkeltværelse mod evt. tillæg, i det tilfælde at du har booket en plads i et delt værelse, og det ikke går op med rejsens totale antal af bookinger.

Gå til toppen af siden