Bestil

Fællesrejse for alle på Hafjell Aasletten Pensjonat

Bo centralt i Norges 3. største alpinområde

Aasletten Pensjonat ligger lige ved den store gondol-lift og danner som altid en hyggelig ramme om en god alpinskiferie i snesikre Norge.

In stock
Travel Code
F-HA01
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Perfekt beliggenhed kun 100 m væk fra gondolliften
blue encircled check Indkvartering på fællesrejsestedet Aasletten Pensjonat
blue encircled check Hygge og samvær med dine medrejsende
calendar icon5 afrejser
transport_icon/images/i/c/ico_bus.png Bus eller kør selv
clock icon9 nætter

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Aasletten Pensjonat's placering er perfekt, da det er mindre end 100 m. fra gondolliften i hjertet af Hafjell Alpinsenter, Norges 3. største alpinområde. Tættere på den optimale skioplevelse kan du næsten ikke komme. Du behøver ikke at tage hensyn til skibusser el.lign. og trænger du til en lille pause, frokost eller lidt indendørs hygge, er der ikke langt hjem. 

I nem gåafstand fra pensionatet finder du skiudlejning, posthus, bank, restauranter, afterskibarer, spillested mm. Hafjells børneaktiviteter Lilleputhamar mm. ligger ca. 800 m. fra hotellet. Der går bus til Hunderfossen Vinterpark, der holder åbent om aftenen onsdag og lørdag.

Indkvartering

down v arrow

Aasletten Pensjonat er et af vores mindre fællesrejsesteder med plads til max. 40 personer. Huset giver en fin ramme om din skiferie. Vi har hele pensionatet til rådighed med storkøkken, spisestue og en hyggelig, lille pejsestue. Tore, vores vært, holder alt i fineste stand og har renoveret opholdsrummene i stueetagen. Du kan bo på 2-, 3- eller 4-sengs værelser på 1. sal i pensionatet. Værelserne er i god standard med håndvask, og bad/toilet er på gangen. 

Desuden mulighed for indkvartering i 4-5 pers. hytter med lille køkken med køleskab, kogeplader og eget bad/toilet (begrænset antal). Hytterne er på godt 20 m2 og har et soverum med 2 sovepladser, en køjeseng er placeret i en lille gang. Derudover en sovesofa med plads til én person i stuen. Hytterne er placeret meget tæt på huset - ca. 20-50 meter. 

Der er fælles skistald med gode tørremuligheder inklusiv en støvletørrer. Se pensionatets placering her.

Fællesrejser - Rubys rejseform

down v arrow

Fællesrejser er Ruby Rejsers helt egen rejseform, hvor du som gæst er medansvarlig for en god skiferie. All inclusive rejser på Ruby Rejsers måde. På en fællesrejse laver man maden sammen. Alle kommer på madhold - normalt en dag på en uge. I resten af ugen nyder du de medrejsendes tryllerier i køkkenet. Der er ingen stuepige , og du holder dit eget værelse og deltager i den fælles rengøring, så hotellet er rent og indbydende. Rammerne er afslappede, og du kan altid lave en kop kakao, tage en mad eller bage en kage, når du kommer hjem fra skitur. Man kan medbringe egne drikkevarer (sodavand, øl og vin), hvilket er med til at give en billig skiferie i Norge. Øvrige drikkevarer finder du på stedet. 
Ruby Rejser har sørget for menuer, opskrifter og leverer råvarer. Ruby Rejsers koordinatorer sammensætter madgrupper og hjælper i gang. 

De fælles gøremål har åbenbare fordele. Fællesskabet er uformelt og gruppen finder hurtigt sammen, snakken går og skituren næste dag planlægges. Børnene, de unge og de "gamle" mødes om hygge, spil, musik, konkurrencer, diskussioner - det er helt op til deltagerne. Har du lyst, sætter du noget i gang. Det er også i orden at trække sig til tilbage med en bog til et stille hjørne.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
                 

Uge 6: Startdato 02.02.2024 varighed 9 nætter

Fra 5.398,- DKK

Uge 7: Startdato 09.02.2024 varighed 9 nætter

Udsolgt

Uge 8: Startdato 16.02.2024 varighed 9 nætter

Udsolgt

Uge 9: Startdato 23.02.2024 varighed 9 nætter

Fra 6.098,- DKK

Uge 10: Startdato 01.03.2024 varighed 9 nætter

Udsolgt
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Bemærk:
Yderligere prisinformation samt eventuelle rabatter, tillæg, transportformer, tilvalg og fravalg findes i selve bookingproceduren.

Bookingproceduren kan derfor også blot benyttes til at beregne prisen på din rejse. (Nogle rabatter og tillæg afhænger af den rejsendes alder. Vær derfor opmærksom på at indtaste fødselsdato).

.
Prisen inkluderer:

 • Bustransport tur/retur
 • Ophold på 2-4 sengs værelse
 • Fuldpension på fællesrejsemanér
 • Fælles madlavning på skihotellet, morgenmad på ankomstdagen og aftensmad på hjemrejsedagen.

  Tillæg:

  • Enkeltværelser ikke muligt på Aasletten Pensjonat.
  • Børn 0-1 år er gratis; men skal betale for eget bussæde og skal medbringe autostol, der passer til 3 punktsele. Der er kun få sæder med 3-punktsele - bl.a. de forreste sæder.
  • Leje af sengelinned inkl. 2 håndklæder: 160 kr. pr sæt. Bestilles sammen med rejsen - men kan også lejes og betales på stedet. Du er også velkommen til at medbringe selv.

  Børnerabat:
  Hvis man er 2 fuldt betalende pr. værelse får man følgende børnerabat:
  2 - 12 år: 800 kr rabat
  13 - 17 år: 500 kr rabat

  I uge 9 er der børnerabat ved 1 fuldt betalende.

  Deleværelse:
  Ved booking af et delt værelse kan vi ikke garantere, at du kommer til at bo med den person, som du evt. har ønsket. Samtidig forbeholder vi os retten til at opgradere dig til et enkeltværelse mod evt. tillæg, i det tilfælde at du har booket en plads i et delt værelse, og det ikke går op med rejsens totale antal af bookinger.

  Bustransport:
  Hvis du ikke vælger selv at sørge for transport, kommer du frem til din skiferie med en 4-stjernet hvilebus. Busserne har hvilestole med ekstra god benplads, da sædeafstanden er hele 74 cm. 

  Husk at du med bus har 8 skidage på en uges skiferie og hos Ruby Rejser kan du gratis medtage et sæt skiudstyr/snowboard.
  Priser og informationer finder du under Vinterbus til Norge.

  NB: Vil du ændre stedet for din påstigning på bussen, mindre end 2 uger inden din afrejse, så koster det 300,- per person.


  Færgetransport ved transport i egen bil:

  Vi tilbyder bilpakke inkl. 1-5 passagerer med både DFDS og Color Line fra Frederikshavn, Hirtshals og København.

  DFDS

  København → Oslo   Kl. 15.00 - 10.00 (næste dag)
  Oslo → København   Kl. 15.00 - 10.00 (næste dag)

  Frederikshavn → Oslo   Kl. 23.55 - 10.00 (næste dag)
  Oslo → Frederikshavn   Kl. 15.00 - 01.00 (næste dag)

  Color Line

  Hirtshals → Larvik   Kl. 12.45 - 16.30
  Hirtshals → Larvik   Kl. 22.15 - 02.00 (næste dag)

  Larvik → Hirtshals   Kl. 08.00 - 11.45
  Larvik → Hirtshals   Kl. 17.30 - 21.15

  Gå til toppen af siden