INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Fællesrejse for alle på Hafjell Aasletten Pensjonat

Bo centralt i Norges 3. største alpinområde

Aasletten Pensjonat ligger lige ved den store gondol-lift og danner som altid en hyggelig ramme om en god alpinskiferie i snesikre Norge.

In stock
Travel Code
F-HA01

Det kan du glæde dig til

Aasletten Pensjonat's placering er perfekt, da det er mindre end 100 m. fra gondolliften i hjertet af Hafjell Alpinsenter, Norges 3. største alpinområde. Tættere på den optimale skioplevelse kan du næsten ikke komme. Du behøver ikke at tage hensyn til skibusser el.lign. og trænger du til en lille pause, frokost eller lidt indendørs hygge, er der ikke langt hjem. 

I nem gåafstand fra pensionatet finder du skiudlejning, posthus, bank, restauranter, afterskibarer, spillested mm. Hafjells børneaktiviteter Lilleputhamar mm. ligger ca. 800 m. fra hotellet. Der går bus til Hunderfossen Vinterpark, der holder åbent om aftenen onsdag og lørdag.

Indkvartering

Aasletten Pensjonat er et af vores mindre fællesrejsesteder med plads til max. 40 personer. Huset giver en fin ramme om din skiferie. Vi har hele pensionatet til rådighed med storkøkken, spisestue og en hyggelig, lille pejsestue. Tore, vores vært, holder alt i fineste stand og har renoveret opholdsrummene i stueetagen. Du kan bo på 2-, 3- eller 4-sengs værelser på 1. sal i pensionatet. Værelserne er i god standard med håndvask, og bad/toilet er på gangen. 

Desuden mulighed for indkvartering i 4-5 pers. hytter med lille køkken med køleskab, kogeplader og eget bad/toilet (begrænset antal). Hytterne er på godt 20 m2 og har et soverum med 2 sovepladser, en køjeseng er placeret i en lille gang. Derudover en sovesofa med plads til én person i stuen. Hytterne er placeret meget tæt på huset - ca. 20-50 meter. 

Der er fælles skistald med gode tørremuligheder inklusiv en støvletørrer. Se pensionatets placering her.

Fællesrejser 

Fællesrejser er Ruby Rejsers helt egen rejseform, hvor du som gæst er medansvarlig for en god skiferie. All inclusive rejser på Ruby Rejsers måde. På en fællesrejse laver man maden sammen. Alle kommer på madhold - normalt en dag på en uge. I resten af ugen nyder du de medrejsendes tryllerier i køkkenet. Der er ingen stuepige , og du holder dit eget værelse og deltager i den fælles rengøring, så hotellet er rent og indbydende. Rammerne er afslappede, og du kan altid lave en kop kakao, tage en mad eller bage en kage, når du kommer hjem fra skitur. Man kan medbringe egne drikkevarer (sodavand, øl og vin), hvilket er med til at give en billig skiferie i Norge. Øvrige drikkevarer finder du på stedet. 
Ruby Rejser har sørget for menuer, opskrifter og leverer råvarer. Ruby Rejsers koordinatorer sammensætter madgrupper og hjælper i gang. 

De fælles gøremål har åbenbare fordele. Fællesskabet er uformelt og gruppen finder hurtigt sammen, snakken går og skituren næste dag planlægges. Børnene, de unge og de "gamle" mødes om hygge, spil, musik, konkurrencer, diskussioner - det er helt op til deltagerne. Har du lyst, sætter du noget i gang. Det er også i orden at trække sig til tilbage med en bog til et stille hjørne.


Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Uge 7: Startdato 11.02.2022 varighed 9 nætter

Udsolgt

Uge 8: Startdato 18.02.2022 varighed 9 nætter

Fra 4.798,- DKK
Praktiske Informationer

Bemærk:
Yderligere prisinformation samt eventuelle rabatter, tillæg, transportformer, tilvalg og fravalg findes i selve bookingproceduren.

Bookingproceduren kan derfor også blot benyttes til at beregne prisen på din rejse. (Nogle rabatter og tillæg afhænger af den rejsendes alder. Vær derfor opmærksom på at indtaste fødselsdato).

Prisen inkluderer:

  • Bustransport tur/retur
  • Ophold på 2-4 sengs værelse
  • Fuldpension på fællesrejsemanér
  • Fælles madlavning på skihotellet, morgenmad på ankomstdagen og aftensmad på hjemrejsedagen.

Uge 6: Fællesrejser for singler med børn

Fælles madlavning på skistedet, morgenmad på udrejsen og aftensmad på hjemrejsen.

Tillæg:

  • Enkeltværelser ikke muligt på Aasletten Pensjonat.
  • Børn 0-1 år er gratis; men skal betale for eget bussæde og skal medbringe autostol, der passer til 3 punktsele. Der er kun få sæder med 3-punktsele - bl.a. de forreste sæder.
  • Leje af sengelinned inkl. 2 håndklæder: 120 kr. pr sæt. Bestilles sammen med rejsen - men kan også lejes og betales på stedet. Du er også velkommen til at medbringe selv.

 

Fællesrejse for alle:

  • Børne- og ungepriser forudsætter to fuldt betalende pr. værelse. 

 

Transport:
Når du rejser med Ruby Rejser, kører du hvilebus til din skiferie på Hafjell.


Busserne har hvilestole med ekstra god benplads. Med bus har du 8 skidage på en uges skiferie og hos Ruby Rejser kan du gratis medtage et sæt skiudstyr/snowboard. Morgenmad på ankomstdagen samt aftensmad på afrejsedagen er inklusiv - enten på hotellet eller på en vejkro. 

Priser og informationer finder du under Vinterbus til Norge. Du kan også vælge at køre selv - fradrag se prislisten. 


Færgetransport ved transport i egen bil
Ruby Rejser tilbyder bilpakke inkl. passagerer med Fjord Line, på ruten Hirtshals-Langesund, og Stena Line, på ruten Frederikshavn-Gøteborg.

Med Fjord Line er der daglig afgang fra Hirtshals kl. 09.00. Forventet ankomst Langesund kl. 13.30.
Retur er det fra Langesund kl. 14.30 og forventet ankomst Hirtshals 19.00.
Check-in skal ske senest 1 time før afgang.
Med Stena Line er der daglige afgang fra Frederikshavn kl. 08.30/14.00/22.00. Forventet ankomst Gøteborg kl. 12.00/17.15/01.25.                 
Retur fra Gøteborg kl. 00.30/08.00/18.00 og forventet ankomst Frederikshavn kl. 04.10/11.20/21.20.
Check-in skal ske senest 1 time før afgang.
Ønskes overfartspriser i forbindelse med andre færgestrækninger kontakt da Ruby Rejser.

Deleværelser:
Ved booking af et delt værelse kan vi ikke garantere, at du kommer til at bo med den person, som du evt. har ønsket. Samtidig forbeholder vi os retten til at opgradere dig til et enkeltværelse mod evt. tillæg, i det tilfælde at du har booket en plads i et delt værelse, og det ikke går op med rejsens totale antal af bookinger.

Gå til toppen af siden

Loading...