INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Fællesrejse for singler med børn på Hafjell

Fællesrejser for singler med børn på Aasletten Pensjonat

Aasletten Pensjonat ligger lige ved børneområdet og den store gondollift, og pensionatet danner som altid en hyggelig ramme om en god alpinskiferie i snesikre Norge.

In stock
Travel Code
F-HA02

Det kan du glæde dig til

Aasletten Pensjonats placering er perfekt, da det ligger mindre end 100 meter fra Gondolliften i hjertet af Hafjel Alpinsenter som er Norges 3. største alpinområde. Tættere på den optimale skioplevelse kan du næsten ikke komme. Du behøver ikke at tage hensyn til skibusser el.lign. og trænger du til en lille pause, frokost eller lidt indendørs hygge, er der ikke langt hjem. I kort gåafstand fra pensionatet finder du skiudlejning, posthus, bank, restauranter, diskotek med mere. Hafjells børneaktiviteter som Legeland, Lilleputhamar mm. ligger ca. 800 meter fra hotellet. Der går bus til Hunderfossen Vinterpark, der holder aftenåbent onsdag og lørdag.

Indkvartering

Aasletten er et af vores mindre fællesrejsesteder med plads til max. 40 personer. Huset danner en fin ramme om din skiferie. Vi har hele pensionatet til rådighed med storkøkken, spisestue og en hyggelig, lille pejsestue. Tore, vores vært på pensionatet, holder alt i fineste stand og har sidste år renoveret opholdsrummene i stueetagen. Man bor på 2-, 3- eller 4-sengs værelser på 1. sal i pensionatet. Værelserne er i god stand med håndvask, og bad/toilet er på gangen. Ingen enkeltværelser på denne indkvartering. Se pensionatets placering her.

Der er fælles skistald med gode tørremuligheder, inklusiv en støvletørrer. 

Fællesrejser

Fællesrejser er Ruby Rejsers helt egen rejseform, hvor du som gæst er medansvarlig for en god skiferie. All inclusive rejser på Ruby Rejsers måde. 

På en fællesrejse laver man maden sammen. Alle kommer på madhold - normalt en dag på en uge. I resten af ugen nyder du de medrejsendes tryllerier i køkkenet. Ingen stuepige - du holder dit eget værelse og deltager i den fælles rengøring, så hotellet er rent og indbydende. Rammerne afslappede, du kan altid lave en kop kakao, tage en mad eller bage en kage, når du kommer hjem fra skitur. Man kan medbringe egne drikkevarer (sodavand, øl og vin), hvilket er med til at give en billig skiferie i Norge. Øvrige drikkevarer finder du på stedet. 

Ruby Rejser har sørget for menuer, opskrifter og leverer råvarer. Ruby Rejsers koordinatorer sammensætter madgrupper og hjælper i gang. 

De fælles gøremål har åbenbare fordele. Fællesskabet er uformelt og gruppen finder hurtigt sammen, snakken går og skituren næste dag planlægges. Børnene, de unge og de "gamle" mødes om hygge, spil, musik, konkurrencer, diskussioner - det er helt op til deltagerne. Har du lyst, sætter du noget i gang. Samtidigt er også i orden at trække sig til tilbage. 

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Uge 9: Startdato 24.02.2023 varighed 9 nætter

Fra 4.998,- DKK
Praktiske Informationer

Bemærk:
Yderligere prisinformation samt eventuelle rabatter, tillæg, transportformer, tilvalg og fravalg findes i selve bookingproceduren.

Bookingproceduren kan derfor også blot benyttes til at beregne prisen på din rejse. (Nogle rabatter og tillæg afhænger af den rejsendes alder. Vær derfor opmærksom på at indtaste fødselsdato).


Prisen inkluderer:

  • Bustransport tur/retur
  • Ophold på 2-4 sengs værelse
  • Fuldpension på fællesrejsemanér
  • Fælles madlavning på skihotellet, morgenmad på ankomstdagen og aftensmad på hjemrejsedagen.

Tillæg:

  • Børn 0-1 år er gratis; men skal betale for eget bussæde og skal medbringe autostol, der passer til 3 punktsele. Der er kun få sæder med 3-punktsele - bl.a. de forreste sæder. 
  • Leje af sengelinned inkl. 2 håndklæder: 160 kr. pr sæt. Bestilles sammen med rejsen - men kan også lejes og betales på stedet. Du er også velkommen til at medbringe selv.

Børnerabat:

Hvis man er 1 fuldt betalende pr. værelse får man følgende børnerabat:

2 - 12 år: 800 kr rabat

13 - 17 år: 500 kr rabat

Transport:

Som altid på skiferierne i Norge kører vi i 4* hvilebus. Du kan også vælge at køre selv.
Vore 4* busser har hvilestole. Husk med bus har du 8 skidage på en uge. Du kan gratis medtage et sæt skiudstyr.  

NB: Vil du ændre stedet for din påstigning på bussen, mindre end 2 uger inden din afrejse, så koster det 300,- per person.


Færgetransport ved transport i egen bil:

Ruby Rejser tilbyder bilpakke inkl. passagerer med Fjord Line, på ruten Hirtshals-Langesund.
Med Fjord Line er der daglig afgang fra Hirtshals kl. 09.00. Forventet ankomst Langesund kl. 13.30.
Retur er det fra Langesund kl. 14.30 og forventet ankomst Hirtshals 19.00.
Check-in skal ske senest 1 time før afgang.

Deleværelser:
Ved booking af et delt værelse kan vi ikke garantere, at du kommer til at bo med den person, som du evt. har ønsket. Samtidig forbeholder vi os retten til at opgradere dig til et enkeltværelse mod evt. tillæg, i det tilfælde at du har booket en plads i et delt værelse, og det ikke går op med rejsens totale antal af bookinger.

Gå til toppen af siden