INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

FAVN Lejligheder (Hafjell)

Rummelige lejligheder med plads til 5, 7 eller 10 personer

Glæd dig til en uforglemmelig ferie i de nye FAVN Lejligheder, der tilbyder ski-in/ski-out, så du har nem adgang til både alpinbakker og langrendsruter i det skønne Hafjell-område.

In stock
Travel Code
SHA-012

Det kan du glæde dig til

Hafjell er et af Norges skønneste skiområder, så rammerne er sat for en helt fantastisk ferie. Her er de snesikre skifaciliter alsidige. Der er både noget for dig, der holder af at suse ned af de hvidklædte, præparerede pister, for dig, der elsker at tage på opdagelse på langrend i de vidunderlige landskaber, og for dig, der gerne vil prøve kræfter af i områdets terrænpark. Hafjell er en ægte familiefavorit, hvor store som små kan boltre sig i sneen og lade op i de flotte FAVN Lejligheder. 

Lejlighederne er velplaceret på Mosetertoppen i Hafjell med børnevenlige pister og belyste langrendsløjper lige uden for døren.

Indkvartering

På denne skiferie indkvarteres du i de spritnye FAVN Lejligheder, der er opført i en helt moderne bjerglandsby. I tæt forbindelse til lejlighederne er både alpinpister og langrendsløjper samt supermarked, sportsbutik og restaurant.
Lejlighederne er mellem 60-90 mog har helt fantastisk udsigt i spektakulære omgivelser. Der tilbydes lejligheder med plads til 5, 7 eller 10 personer.

 

 • 5-personers lejlighed
  Lejligheden har fem sengepladser fordelt på to soveværelser og et badeværelse med bad og toilet. Derudover findes der en stue samt et fuldt udstyret køkken. Til lejligheden hører også gratis wifi samt parkering.

  Soveværelse 1: Dobbeltseng
  Soveværelse 2: Familiekøje (140 + 90 cm)

 

 • 7-personers lejlighed
  Lejligheden har syv sengepladser fordelt på tre soveværelser og to badeværelser med bad og toilet. Derudover findes der en stue samt et fuldt udstyret køkken. Til lejligheden hører også gratis wifi samt parkering.

  Soveværelse 1: Dobbeltseng (160cm)
  Soveværelse 2: Dobbeltseng (140cm)
  Soveværelse 3: Familiekøje (140 + 90 cm)

  

 • 10-personers lejlighed
  Lejligheden har 10 sengepladser fordelt på fire soveværelser og to badeværelser med bad og toilet, hvoraf den ene også er udstyret med vaskemaskine og tørretumbler. Herforuden findes der en stue samt et fuldt udstyret køkken. Til lejligheden hører også gratis wifi, balkon samt parkering.

  Soverum 1: Dobbeltseng (160cm)
  Soverum 2: Familiekøje (140 + 90 cm)
  Soverum 3: Familiekøje (140 + 90 cm)
  Soverum 4: Køjeseng (2 x 90 cm)

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

5 personers lejlighed

Fra 5.898,- DKK

7 personers lejlighed

Fra 7.098,- DKK

10 personers lejlighed

Fra 9.498,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Ophold i valgte indkvartering inkl. slutrengøring
   

Færgetransport til rejser i egen bil:

Der tilbydes en mulighed for at få et tilbud på en bilpakke inkl. 1-5 passagerer med DFDS på ruterne København - Oslo t/r samt Frederikshavn - Oslo t/r.

København - Oslo tur-retur

Check-In lukker Afrejse Ankomst
14:45 15:00 10:00 

*Ankomst næste dag


Frederikshavn - Oslo

Check-In lukker Afrejse Ankomst
23:10 23:55 10:00

*Ankomst næste dag


Oslo - Frederikshavn

Check-In lukker Afrejse Ankomst
14:10 15:00 01:00

*Ankomst næste dag

Gå til toppen af siden