Fefor - skiferie i Norge

Langrend

Forkæl dig selv på Fefor Høifjellshotel eller bo i hytte.

Et moderne skiområde med stolte traditioner

Traditioner, sne, ski og Norge - svaret er Fefor, der ligger i Peer Gynt Skiregion – et af Norges bedste langrendsområder.

Fefor er indbegrebet af ægte norsk vinterferie og det var et af de allerførste steder i Norge, som satsede på vinterturisme. Stedet har store traditioner med vintersport, som begyndte allerede i 1903. Norges kongefamilie har tilbagt mange af sine vinterferier på Fefor, i første del af 1900-tallet. Kong Olav V. (dengang kronprins Olav) har også i de senere år gerne besøgt Fefor.

Med en flot beliggenhed højt på fjeldet ca. 950 m.o.h. ved bredden af Feforvandet er du omgivet af sne, sol, frisk luft, store vidder og i klart vejr udsigter helt til Rondane og Jotunheimen.

Endelig er der også mulighed for forskellige andre vinteraktiviteter som isfiskeri, kaneture, hundeslædekørsel og guidede fjeldture.

View as Grid List

2 Items

per side
Flot placering i et fortrinligt langrendsterræn i Norge

Forkæl dig selv på Fefor Høifjellshotell, der byder på en fantastisk udsigt over Jotunheimen, et verdensklasse langrendsterræn, et hav af skønne aktiviteter og et formidabelt køkken.

  • 10 afrejser
  • 7 nætter
  • Bus eller kør selv
Fra 7.398,- DKK
Skønne hytter i et langrendsparadis

Tilbring skiferien i et af Norges fineste langrendsområder, og nyd kvalitetstid med familien i en hyggelige højfjeldshytte, der passer lige netop til jer. Udsigten over Jotunheimen er tilmed fantastisk.  

  • 10 afrejser
  • 7 nætter
  • Bus eller kør selv
Fra 8.198,- DKK