INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Flachau - Ski apartment

Lækker lejlighed med plads til 10 personer

Østrigske Flachau er skiferie i verdensklasse, og har noget for enhver smag. Der er mulighed for både action, afslapning eller hygge med familien. Vores lejlighed giver dig en sikker base til at udforske de mange skifaciliteter, som området byder på. 

In stock
Travel Code
SKI-605
Det kan du glæde dig til

På en skiferie til Flachau i Østrig kan du ikke undgå at blive helt skitosset. Her er der udfordringer til alle aldre, alle størrelser og alle niveauer, og du finder alt fra stejle, sorte pister til lette nybegynderpister og skønne langrendsløjper. Midt i byen Flachau finder du dette hus, hvor du kan nyde et dejligt ophold i en lejlighed med plads til op til 10 personer. Huset består af 2 store lejligheder. På trods af lejlighedens centrale beliggenhed, er der dog kun 400 meter til, at du står midt på pisten. Området er en del af Ski Amadé-området, der er et af de største i Europa. Der er altså her lagt op til en skiferie i ren og skær verdensklasse.

Lejligheden du bor i er komplet med 10 sengepladser fordelt i 3 soveværelser og med 2 seperate badeværelser. Der er gratis parkering og trådløst internet i lejligheden. 

Om Flachau

Flachau er et sikkert hit for skitosser på alle niveauer. Skiområdet byder på intet mindre end 350 kilometer pister i både blå, røde og sorte farver, og er desuden forbundet med Wagrain, hvorfor der er rigelige kilometer at boltre sig på. En skiferie i Flachau byder ligeledes på et omfattende net af langrendsløjper, så hvis du er mere til smukke udsigter og rolige ture på skiene, er området her også helt perfekt. 

Flachau by emmer samtidig af klassisk østrigsk charme og hyggelig atmosfære. Gaderne er fulde af liv og der er masser af gode muligheder for afterski, cafehygge og restaurantbesøg. Busforbindelserne er desuden rigtig gode, hvorfor du nemt kan besøge nabobyerne og nyde tiden i wellnessområde og hyggelige butikker.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Flachau - Ski apartment
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Ophold uden forplejning i lejlighed til 10 personer
  • Sengelinned
  • Slutrengøring

Ikke inkluderet:

  • Liftkort, skileje, skiskole
  • Håndklæder
  • Diverse køkken og badeværelsesprodukter som f.eks. toiletpapir, håndsæbe, viskestykker, karklude, opvaskebørste, opvasketabs, køkkenrulle m.v.
Gå til toppen af siden