INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Gaiastova Lejligheder (Hafjell)

Flotte lejligheder med plads til 5 personer

Glæd dig til en ferie i de nye Gaiastova lejligheder, der tilbyder ski in/ski out, så du har nem adgang til både alpinbakker og langrendsruter i det skønne Hafjell-område.

In stock
Travel Code
SHA-011

Det kan du glæde dig til

Sætter du kursen mod norske Hafjell, kan du se frem til en skiferie i et af Norges dejligste skiområder. Her er de snesikre skifaciliter alsidige, så der både er noget for dig, der holder af at suse ned af de hvidklædte, præparerede pister, for dig, der elsker at tage på opdagelse på langrend i de vidunderlige landskaber og for dig, der gerne vil prøve kræfter af i områdets terrænpark. Hafjell er en ægte familiefavorit, hvor store som små kan boltre sig i sneen og lade op i de flotte Gaiastova Lejligheder. 

Lejlighederne er fordelagtigt placeret på Hafjelltoppen, så der aldrig er langt mellem den varme stue og de hvide fjelde.

Indkvartering

På denne skiferie indkvarteres du i de nye og flotte Gaiastova Lejligheder, der ligger på Hafjelltoppen 950 meter over havet. I tæt forbindelse til lejlighederne er både alpinpister og langrendsløjper samt supermarked, sportsbutik og restaurant.

Lejlighederne er på 37 km2, har 2 soveværelser med henholdsvis familiekøjeseng og køjeseng, badeværelse og et fuldt udstyret køkken med køleskab, fryser, komfur og opvaskemaskine. I stuen finder du en fin spiseplads til fælles måltider samt en stue med en hyggelig sofakrog og tv. Lejlighederne har wifi og udendørs parkering, og sidst men ikke mindst har de en stor balkon, der byder på en flot udsigt over Gaiastova.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

5 personers lejlighed

Fra 6.898,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Ophold i valgte indkvartering inkl. slutrengøring

 

Alternative muligheder:

Gaiastova lejligheder findes også til et større antal personer. Kontakt os, hvis I er interesserede heri.

  

Færgetransport til rejser i egen bil:

Der tilbydes en mulighed for at få et tilbud på en bilpakke inkl. 1-5 passagerer med DFDS på ruterne København - Oslo t/r samt Frederikshavn - Oslo t/r.

København - Oslo tur-retur

Check-In lukker Afrejse Ankomst
14:45 15:00 10:00 

*Ankomst næste dag


Frederikshavn - Oslo

Check-In lukker Afrejse Ankomst
23:10 23:55 10:00

*Ankomst næste dag


Oslo - Frederikshavn

Check-In lukker Afrejse Ankomst
14:10 15:00 01:00

*Ankomst næste dag

Gå til toppen af siden