Gålå - skiferie i Norge

Varieret skiløb midt i Gudbrandsdalen

Besøg vinterparadiset Gålå i Norge, der byder på både langrend og alpint skiløb i utroligt naturskønne omgivelser.

Gålå - Vinterparadiset med de mange aktiviteter

Gålå er et vaskeægte vinterparadis beliggende på et bjergplateau i 930 meters højde midt i Gudbrandsdalen. Den fordelagtige højde sørger for tidlig sne, men har alligevel masser af solrige dage, der skaber de perfekte forhold for en god skiferie.

Gålå skiområdet byder på 15 alpine nedfarter fordelt på to dalsider, 230 km velpræparerede langrendsløjper og et hav af sjove udendørsaktiviteter såsom hundeslædekørsel, snowrafting, turski-udflugter, kaneture og ikke mindst en kælkebane, der passer til folk i alle aldre. Stoleliften kører til områdets højeste top, Valsfjellet, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Gålåvatnet og de omkringliggende naturparker. Gålå ligger forbundet med Wadahl og Peer Gynt løjpenettet, der alt i alt giver mere en 600 km løjper at boltre sig på.

Gålå er den perfekte destination for familien, der er på udkig efter varieret skiløb. Den ene fjeldside, Blåbærfjell, byder på børnebakker og familievenlige pister, mens Valsfjell har større udfordringer i sigte. Det store skianlæg har altså pister og aktiviteter egnet til både børn og voksne og sikrer en skiferie med hyggeligt samvær i smuk natur.

View as Grid List

2 Items

per side
Til Gålå og Wadahl Høgfjellshotel

Bo på et historisk højfjeldshotel i et af Norges absolut fineste fjeldområder, og bliv forbløffet over den skønne udsigt over Jotunheimens løjpenet og bjergtoppe.

  • 2 afrejser
  • 7 nætter
  • Bus
Fra 6.498,- DKK
Bo 933 m over havet med skøn udsigt over Jotunheimen

Bo på det skønne, familievenlige højfjeldshotel i 930 meters højde, der byder på sjove aktiviteter for hele familien og en fænomenal udsigt over dalen, sneen og fjeldene.

  • 17 afrejser
  • 7 nætter
  • Kør selv
Fra 6.253,- DKK