Geilo - skiferie i Norge

På skiferie som Lille Per i Geilo

Geilo er en charmerende fjeldby og indbegrebet af tradition, historie og friluftsliv. Skifaciliteterne i området er ekstremt gode, og i mange år har Geilo været et af Norges allermest populære skisportssteder.

Mellem Oslo og Bergen

Mellem Oslo og Bergen ligger en sand skiperle, nemlig Geilo, som er en charmerende fjeldby og indbegrebet af tradition, historie og friluftsliv. Geilo har været lokation for adskillige menneskers bedste skiferier nogensinde og vil uden tvivl også komme til at være dette fremadrettet. Stedet appellerer særligt til børnefamilier, men også unge mennesker og par uden børn flokkes hertil.

Jernbanen, der forbinder Oslo og Bergen, går lige gennem Geilo, og byen er også vokset op omkring den centrale banegård, hvor hestetrukne kaner venter på at bringe skigæsterne helt frem til hotellerne. Familiefilmene ”Far til fire – i sneen” og ”Min søsters børn - i sneen” er begge lavet med Geilo som den snedækkede kulisse, og Geilo er da også det perfekte sted for familieskiferien. Der er mange muligheder for aktiviteter og indkøb, og på ski er alt tilrettelagt med blik for børn og familier.  

Geilo er den ultimative destination for dig, der ønsker at kombinere langrend og alpint skiløb. Langrendsforholdene er nemlig ekstremt gode, og derudover byder området på adskillige fine pister til alpint skiløb.

Som bemærket er stedet yderst familievenligt, hvilket blandt andet skyldes, at der findes et utal af fine børnebakker, som de små kan lære at stå på ski på.

Hvert år afholder vi med succes adskillige succesfulde skiferier til Geilo. Vores udbud af skiferier til denne destination er ganske mangfoldigt, så uanset om du foretrækker at bo i en hyggelig fjeldhytte, en lækker lejlighed eller på et fornemt hotel, så har vi en tur, som passer til dine ønsker og behov. 

Læs mere
per side

7 Items

Hyggeligt logdehotel med 1- til 6-personers værelser

Tag på skiferie i et af Norges mest varierede skiområder og bo på et dejligt lodgehotel på fjeldet. Med både pool, spa og ski in/ski out til både alpin og langrend har hotellet noget for hele familien.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 5-7 nætter
Forespørg
Familiens favorithytter med plads til 6, 10 eller 12 personer

Geilolia Hyttetuns hytter er hyggeligt beliggende i et lille skovområde umiddelbart ved siden af lifte, pister, skiskole og skileje ved Geilolia Skicenter. Der er 0-250 meter fra pisten til hytterne. 


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 5-7 nætter
Forespørg
Fremragende skilejligheder med plads til 5 eller 8 personer

Perfekt beliggende ferielejligheder til børnefamilier med ski in/ski out. Både langrendsløjper og alpine pister er lige ved døren, og der er tilmed også nem adgang til skiskole og begynderbakke.  


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 5-7 nætter
Forespørg
Nymoderne skihytte med plads til 8 personer

Kikut Alpin Lodge har den ideelle placering for den skiinteresserede, og byder på hyggelige og varme omgivelser med et moderne twist. En sikker vinder hvad end skiferien skal foregå med familie eller venner.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 2-7 nætter
Forespørg
Skønne lejligheder beliggende i hjertet af Geilo

Skønne Highland Lodge giver dig mulighed for at bo i hjertet af Geilo, men stadig med kort afstand til store oplevelser på ski. Vælg mellem et væld af forskellige værelsestyper.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 2-7 nætter
Forespørg
Stor hytte med plads til 18 personer i Geilo

Bo i den fantastiske storhytte på Bardøle Fjelltun. Den gamle direktørbolig er nyrenoveret, og klar til at byde dig og dine bekendte velkommen til en uforglemmelig skiferie i Geilo.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 2-7 nætter
Forespørg
Rummelige hytter nær centrum af Geilo med plads til 10 pers.

Nyd din skiferie i fantastiske omgivelser i to charmerende og rummelige storhytter på Hegnavegen i Geilo. Dejlig placering med under 10 minutters gang til Geiloheisen skilift og Geilo centrum.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 2-7 nætter
Forespørg

Det alpine område i Geilo

I Geilo finder man to skiområder med tilsammen 39 pister og 26 lifte, som ligger på hver side af dalen. Pisterne er af varierende sværhedsgrad (5 sorte, 15 røde, 9 blå og 10 grønne). Der er derfor både pister for de erfarne og nybegynderne.

Området er gearet til skiløb og turister, og der er derfor stort set aldrig problemer med de fine skilifter i området. De lokale arbejder hver nat hårdt og målrettet på at gøre pisterne kørevenlige, og du kan derfor være sikker på at stå op til lækre nypræparerede pister hver dag, hvis ikke du er et stort b-menneske, som har svært ved at komme ud af fjerene.

Langrendsmulighederne i Geilo

Som bemærket er der rigtig fine langrendsmuligheder i Geilo. I alt er der 550 km afmærkede løjper, der kan benyttes i forbindelse med langrend. Hvis du er tilhænger af langrend, bør du unde sig selv en tur på Hardangervidda, som også kaldes “Norges tag”. Dette er både en udfordrende, sjov og smuk tur. En del af langrendsløjperne snor sig gennem smukke skovområder, som vil begejstre enhver naturelsker.

Geilo er mere end blot et fantastisk skisportssted

De fleste, der tager til Geilo, gør det for at stå på ski. Dette er også områdets hovedattraktion. Uden tvivl. Dog byder området på en masse andet end blot fantastiske skifaciliteter. I centrum finder man en masse hyggelige caféer, restauranter samt et levende afterskiing-miljø. Så hvis man synes, at en vigtig del af en skiferie er at få lidt til ganen, kan dette sagtens lade sig gøre i Geilo.

Derudover er der mulighed for at tage på en hyggelig kanetur. Hvis du er til fart og action, anbefaler vi, at du tager på hundeslæde- eller snescooter-safari.

Toppen af Geilo Aftenski i Geilo Skiferie for alle

Derfor er Geilo et så godt sted for børn  

Familiefilmene ”Far til fire – i sneen” og ”Min søsters børn - i sneen” er begge lavet i Geilo og det er da også det perfekte sted at tilbringe en familieferie. Geilo er en helt fantastisk destination til en skiferie med børn, særligt fordi der er flere områder kun forbeholdt de små. I disse områder inviteres børnene til at deltage i forskellige fornøjelige aktiviteter.

I Geilo finder man adskillige fine skiskoler at vælge imellem. Når skiinstruktørerne udvælges, er det med henblik på at finde nogle, som er dygtige til at varetage og hygge om børn. Derfor kan du være helt sikker på, at du overlader dit barn til en tålmodig og venligsindet skiinstruktør, hvis du sender din guldklump på skiskole i Geilo.

I Geilo finder man også en børnehave, hvor man kan få sit/sine barn/børn passet mod betaling. Der er tale om børnehaven Trollklubben, som holder til i et hyggeligt tømmerhus i børneskiområdet i Vestlia. Trollklubben er et yderst populært ski- og legeområde hele vinteren. Ud over at børnene kan blive passet, kan de også lege i området, hvor du blandt andet vil kunne finde:

- En fin børneskibakke med sjove figurer
- En børnevenlig lift
- En hyggelig skovløjpe med spændende troldefigurer
- En udendørs legeplads
- Et overdækket område, hvor man kan sidde og grille
- Et hyggeligt siddeområde med borde og bænke med udsigt til børnebakken og legeområdet
- En fornøjelig kælkebakke  


Også gode forhold for snowboarderen i Geilo

Hvis du er mere til snowboard end ski, er der også rigtig fine faciliteter for dig i Geilo. Du kan naturligvis køre på snowboard på de mange pister til alpint skiløb, men derudover er der fire terrænparker, som er forbeholdt snowboardere. I disse parker finder du big jumps, rails og meget andet.

Terrænparkerne henvender sig naturligvis mest til den øvede snowboarder, men den uøvede skal jo også lære det på en måde. Så selvom du ikke nødvendigvis er Shaun White endnu, er du velkommen til at prøve kræfter med parkerne.

 
Spørgsmål angående din kommende skiferie til Geilo?

Hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art til vores skiferier til Geilo, skal du endelig ikke tøve med at give os et kald på 86 15 35 99.

 
Alternativer

Hvis ikke Geilo er en destination for dig, så tilbyder vi en bred vifte af andre destinationer med noget for enhver skiløber. Du kan bl.a. tage med en tur til Kvitfjell eller Trysil. Generelt tilbyder vi en bred vifte af skiferier i Norge. Du kan også prøve vores skiferier til Høvringen, der byder på en masse langrend og smukke omgivelser. Hvis du er mere til skiløb midt i den uspolerede norske natur, så er en skiferie til Skarslia lige noget for dig.