Lille Per holdte ferie her – og nu gør vi også.

Geilo - skiferie i Norge

Charmerende fjeldby og indbegrebet af tradition, historie og friluftsliv.

Mellem Oslo og Bergen

Geilo er en charmerende fjeldby og indbegrebet af tradition, historie og friluftsliv.

Jernbanen, der forbinder Oslo og Bergen, går lige gennem Geilo, og byen er også vokset op omkring den centrale banegård, hvor hestetrukne kaner venter på at bringe skigæsterne helt frem til hotellerne.

Familiefilmene ”Far til fire – i sneen” og ”Min søsters børn - i sneen” er begge lavet med Geilo som den snedækkede kulisse, og Geilo er da også det perfekte sted at tilbringe en familieferie. Her er mange muligheder for aktiviteter og indkøb i byen og på ski er alt tilrettelagt med blik for børn og familier.  Med 500 km langrendsspor og 35 km er Geilo den ultimative destination hvis man vil kombinere langrend og alpint skiløb. Mens ungerne er på bakken kan man passende tage en tur rundt om Ustedalsfjorden eller måske helt ud til Tuva Turisthytta eller Prestholtseter, der er kendte udflugtsmål på langrendssporet.

Geilo.

View as Grid List

3 Items

per page
Set Descending Direction
 • BOOK-TIDLIGT-RABAT

  Vestlia Resort Hotel – Geilo

  Et dejligt lodgehotel på fjeldet til hele familien, ski in/ski out til både alpin og langrend

  Gratis børn i uge 2-7 og 10-12. Individuelle rejser på hotel med swimmingpool, spa og hygge og med et af Norges bedste fjeld-køkkener.

  BOOK-TIDLIGT-RABAT: Spar 10% ved bestilling inden 1. december 2017.

   

  14 afrejser
  7 nætter
  Fra 4.498,- DKK
  Kør selv
 • Familiens favorit - med ski in/ski out

  Geilolia Hyttetun er hyggeligt beliggende i et lille skovområde umiddelbart ved siden af lifte, pister, skiskole og skileje ved Geilolia Skicenter. Der er 0-250 m. fra pisten til hytterne. 

  12 afrejser
  7 nætter
  Fra 5.498,- DKK
  Bus
 • Kåret som Norges bedste skilejligheder - for 4. år i træk!

  Perfekt beliggende ferielejligheder til børnefamilier i herlige Geilo. Her er ski in/ski out med både langrendsløjper og alpine pister lige ved døren. Fra lejlighederne er der også nem adgang til skiskole og og begynderbakke.  

  11 afrejser
  7 nætter
  Fra 6.298,- DKK
  Kør selv