Bestil

Geilo - Vestlia Resort Hotel

Hotel i et af Norges mest traditionsrige skiområder

Tag på skiferie i et af Norges mest varierede skiområder og bo på et dejligt lodgehotel på fjeldet. Med både pool, spa og ski in/ski out til både alpin og langrend har hotellet noget for hele familien.

In stock
Travel Code
SGE-003

Det kan du glæde dig til

down v arrow

En skiferie i Geilo er en skiferie i et af Norges bedste og mest traditionsrige skiområder. Her finder du løjper i alle sværhedsgrader og masser af gode børnefaciliteter. Med 39 pister, mere end 220 km langrendsløjper og 5 km lysløjpe et Geilo samtidig også et af Norges mest varierede skiområder.

Du kan også roligt se frem til at bo på det lækre Vestlia Resort, der er et gennemrenoveret hotel med masser af faciliteter og en hyggelig norsk fjeldstuestemning. Hotellet er beliggende lige ud til alpine pister og langrendsløjper ved Geilolia – Geilos sydlige fjeldside. Hotellet har mange muligheder og aktiviteter, hvis der er behov for en pause fra ski og sne. Fordriv bl.a. tiden i hotellets swimmingpool og spa, og nyd de gastronomiske oplevelser i et af Norges bedste fjeld-køkkener.

Indkvartering

down v arrow

På denne skiferie indkvarteres du på det skønne Vestlia Resort Hotel med ski-in/ski-out, med Geilolia-lifterne lige uden for døren og med langrendsløjper, der går lige forbi hotellet. Hotellet er perfekt for familier. Børnene kan nyde eventyrbadet, der er et stort badeland med flere bassiner og vandrutsjebane. Det er også muligt med en tur i det indendørs legeland på 300 m2 med blandt andet klatrevæg og stor tumleplads. For de voksne er der mulighed for at nyde en tur i hotellets Spa- og Velværeafdeling (mod betaling). Afslut dagen i bowlinghallen og brug de sidste kræfter i en intern familiekonkurrence. Hotellet har også reception, bar, flere restauranter og elevator. Fra hotellet er der skibusser, der forbinder alle skilifte i hele området, der ligger fordelt på to sider af Geilo centrum. Ophold på hotellet er inklusive halvpension. 

Vestlia Resort er et nyrenoveret hotel med flere værelsestyper. Vælg mellem nedenstående værelser.

 • Enkeltværelse
  Hyggeligt enkeltværelse i hotelfløjen med enkeltseng, TV, skrivebord og balkon med udsigt over Ustedalsfjorden og Hallingskarvet. De fleste enkeltværelser har tilmed en lille sovesofa.
   
 • Dobbeltværelse
  Standard dobbeltværelse i hotelfløjen med to enkeltsenge eller en dobbeltseng, sovesofa, tv, skrivebord og balkon eller terrasse med udsigt over Ustedalsfjorden og Hallingskarvet.
   
 • Suite til 4 personer
  Suite med separat soveværelse med dobbeltseng og et opholdsrum med fuldt udstyret køkken, spisebord og sofaområde, hvor der kan reddes op til 1-2 børn. Derudover har suiten tv, dejligt badeværelse og skøn balkon. Adskillige værelser har en forbindelsesdør til naboværelset.
   
 • Suite til 6 personer
  Familiesuite med separate soveværelser: et med dobbeltseng og et med køjesenge for børnene. Hertil kommer opholdsrummet med fuldt udstyret køkken, spisebord og sofaområde, hvor sofaen kan reddes op til 1-2 børn. Derudover har suiten tv, dejligt badeværelse og balkon. Flere værelser har en forbindelsesdør til naboværelset.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
   

1 person. Enkeltværelse

Fra 7.998,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse

Fra 5.598,- DKK
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer:

 • Ophold i valgte indkvartering inkl. slutrengøring
 • Adgang til hotellets familiepool
 • Halvpension under opholdet.

 

Færgetransport til rejser i egen bil

Vi tilbyder bilpakke inkl. 1-5 passagerer med både DFDS og Color Line fra Frederikshavn, Hirtshals og København.

DFDS

København → Oslo   Kl. 15.00 - 10.00 (næste dag)
Oslo → København   Kl. 15.00 - 10.00 (næste dag)

Frederikshavn → Oslo   Kl. 23.55 - 10.00 (næste dag)
Oslo → Frederikshavn   Kl. 15.00 - 01.00 (næste dag)

Color Line

Hirtshals → Larvik   Kl. 12.45 - 16.30
Hirtshals → Larvik   Kl. 22.15 - 02.00 (næste dag)

Larvik → Hirtshals   Kl. 08.00 - 11.45
Larvik → Hirtshals   Kl. 17.30 - 21.15

Gå til toppen af siden