INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Geilo - Vestlia Resort Hotel

Hotel i et af Norges mest traditionsrige skiområder

Tag på skiferie i et af Norges mest varierede skiområder, og bo på et dejligt lodgehotel på fjeldet til hele familien, med swimmingpool, spa og ski in/ski out til både alpin og langrend. 

In stock
Travel Code
SGE-003

Det kan du glæde dig til

Skiferie i Geilo er skiferie i et af Norges bedste og mest traditionsrige skiområder. Her finder du løjper i alle sværhedsgrader og masser af gode børnefaciliteter. Med 39 pister, mere end 220 km langrendsløjper og 5 km lysløjpe et Geilo samtidig også et af Norges mest varierede skiområder.

Du kan også roligt se frem til at bo på det lækre Vestlia Resort, der er et gennemrenoveret hotel med masser af faciliteter og en hyggelig norsk fjeldstuestemning. Hotellet er beliggende lige ud til pister og løjper ved Geilolia – Geilo´s sydlige fjeldside. Hotellet har mange muligheder og aktiviteter, hvis der er behov for en pause fra ski og sne. Fordriv bl.a. tiden i hotellets swimmingpool og spa, og nyd de gastronomiske oplevelser i et af Norges bedste fjeld-køkkener.

Indkvartering

På denne skiferie indkvarteres du på det skønne Vestlia Resort Hotel med ski-in/ski-out, med Geilolia-lifterne lige uden for døren og med langrendsløjper, der går lige forbi hotellet. Hotellet er perfekt for familier. Børnene kan nyde eventyrbadet, der er et stort badeland med flere bassiner og vandrutsjebane. Det er også muligt med en tur i det indendørs legeland på 300 m2 med blandt andet klatrevæg og stor tumleplads. For de voksne er der mulighed til at nyde en tur i hotellets Spa- og Velværeafdeling (mod betaling). Afslut dagen i bowlinghallen og brug de sidste kræfter i en intern familiekonkurrence. Hotellet har også reception, bar, flere restauranter og elevator. Fra hotellet er der skibusser, der forbinder alle skilifte i hele området, der ligger fordelt på to sider af Geilo centrum. Ophold på hotellet er inklusive halvpension. 

Vestlia Resort er et nyrenoveret hotel med flere værelsestyper. Vælg mellem nedenstående værelser.

 • Enkeltværelse
  Hyggeligt enkeltværelse i hotelfløjen med enkeltseng, TV, skrivebord og balkon med udsigt over Ustedalsfjorden og Hallingskarvet. De fleste enkeltværelser har tilmed en lille sovesofa.
   
 • Dobbeltværelse
  Standard dobbeltværelse i hotelfløjen med to enkeltsenge eller en dobbeltseng, sovesofa, tv, skrivebord og balkon eller terrasse med udsigt over Ustedalsfjorden og Hallingskarvet.
   
 • Suite til 4 personer
  Suite med separat soveværelse med dobbeltseng og et opholdsrum med fuldt udstyret køkken, spisebord og sofaområde, hvor der kan reddes op til 1-2 børn. Derudover har suiten tv, dejligt badeværelse og skøn balkon. Adskillige værelser har en forbindelsesdør til naboværelset.
   
 • Suite til 6 personer
  Familiesuite med separate soveværelser; et med dobbeltseng og et med køjesenge for børnene. Hertil kommer opholdsrummet med fuldt udstyret køkken, spisebord og sofaområde, hvor sofaen kan reddes op til 1-2 børn. Derudover har suiten tv, dejligt badeværelse og balkon. Flere værelser har en forbindelsesdør til naboværelset.Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Enkeltværelse

Fra 4.698,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse

Fra 3.398,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Ophold i valgte indkvartering inkl. slutrengøring
 • Halvpension under opholdet.

 

Færgetransport til rejser i egen bil

Ruby Rejser tilbyder bilpakke inkl. 1-5 passagerer med Fjord Line på ruten Hirtshals – Langesund t/r.

Der er daglig afgang fra Hirtshals kl. 09:00 og ankomst i Langesund kl. 13:30.
Retur er det fra Langesund kl. 14:30 og ankomst i Hirtshals kl. 19:00.

Check-in skal ske senest 1 time før afgang.

Ønskes overfartspriser i forbindelse med andre færgestrækninger, kontakt da Ruby Rejser.

Gå til toppen af siden

Loading...