INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

GudbrandsGard Hotell på Kvitfjell

Ski in/ski out på Mellemstationen

Dejligt hotel med wellness og pool

0,00 kr
In stock
Travel Code
SKI-017
Det kan du glæde dig til

GudbrandsGard Hotell er et stort hotel, men det mærker man ikke. GudbrandsGard er hyttestemning i hotelformat. Kendetegnene for hotellet er høj standard, personlig service, god mad og norsk hygge. Med sin centrale placering på mellemstationen, spænder alpinisterne og langrendsløberne skiene på lige uden for receptionen og så er du i gang. 

Lifkortsalget, skiudlejning, butik samt skiskolen ligger et sneboldkast fra hotellet. Se hotellets placering hér.

Indkvartering

Hotellet har 79 hyggelige og veludstyrede værelser og fri wi-fi i hele huset. Alle værelser har TV, skrivebord, badeværelse med bad eller badekar.
Hotellet er kendt for det gode køkken, der serverer mad tilberedt af lokale råvarer – ”kortreistmat” hedder det på norsk. Maden kan akkompagneres af årgangsvine fra den velassorterede vinkælder.

Er du til forkælelse byder hotellet på et 15*8 meters swimmingpool, jacuzzi, saunaer og træningslokale med det nyeste udstyr. Massage kan tilkøbes – se venligst link til hotellets hjemmeside. Hotellet har ligeledes hyggelig bar.

Opholdet er inkl. vinterpension bestående af morgenmad, frokostmadpakke og 3-retters middag eller aftenbuffet. Opholdet starter med middag på ankomstdagen og slutter med morgenmad på hjemrejsedagen.
Check ind fra kl. 16 og check ud senest kl. 11.

Hér kan du se en lille film, der viser værelser og faciliteter på hotellet.

Bestil

2 personer. Værelse med bad/toilet

Fra 5.498,- DKK
Praktiske Informationer

Pris pr. person på dobbeltværelse fra søndag til fredag, ekslusiv transport.

Opholdet er inkl. vinterpension (morgenmad, frokostmadpakke samt middag). Opholdet starter med middag på ankomstdagen og slutter med morgenmad på hjemrejsedagen.

Kontakt os venligst hvis du ønsker ophold der afviger fra 5 overnatninger fra søndag til fredag.

Juniorsuiter, suiter og enkeltværelser på forespørgsel - kontakt os venligst herom.


Tillæg:

  • Enkeltværelsestillæg:  300,-/døgn. Yderligere tillæg for enkeltværelse i julen, nytåret, februar og marts på 200,-/døgn

Rabatter:

  • Børnerabatter forudsætter 2 fuldt betalende på værelset:
    • Børn 0-4 år er gratis i opredning.
    • Børn 5-15 år får 50% rabat i opredning.

Special-tilbud: 

  • Uge 2 til og med uge 6: Gratis ophold for 1 barn (opredning) mellem 5 og 15 år sammen med 2 fuldt betalende på værelset. For øvrige børn gælder ovenstående rabatter.
  • Ovenstående tilbud kan ikke kombineres med andre rabatter.

NB: Uge 9 er der World Cup på Kvitfjell.


Liftkort- og skilejerabatter:

Vi har rabatter på liftkort til vores gæster på Ruby Hotel Kvitfjell. Ønsker du at købe liftkort med rabat, kan du bestille det sammen med din rejse eller senest 2 uger før afrejse. Der er også rabatter ved forudbestilling og -betaling af skileje - Se mere under "Kvitfjell skiområde, skiskole mv.".


Færgetransport

Ruby Rejser tilbyder attraktive priser på overfart med Fjord Line, på ruten Hirtshals - Langesund.
Der er daglig afgang fra Hirtshals kl. 09.00. Forventet ankomst Langesund kl. 13.30. Retur er det fra Langesund kl. 14.30 og forventet ankomst Hirtshals kl. 19.00.
Check-in skal ske senest 1 time før afgang.
Overfartspriserne er baseret på 7 dages ophold (søn.-søn.). Kahyt-priserne er pr. kahyt med op til 4 senge. Ønskes overfartspriser i forbindelse med kortere ophold kontakt da Ruby Rejser.


Gå til toppen af siden