Bestil

Hafjell Gard Hytter ( Hafjell)

Moderne hytter tæt på Hafjells alpinbakke med plads til 10 personer

Bo i de super lækre fjeldhytter på Hafjell Gard, der byder på moderne indretning, klassisk fjeldhygge, kort afstand til alpine fornøjelser og skøn udsigt over fjeldet og Gudbrandsdalen.

In stock
Travel Code
SHA-008
Rejsens højdepunkter
blue encircled checkToplækre fjeldhytter med pejs og sauna
blue encircled checkFantastisk udsigt over Hafjellfjeldet og Gudbrandsdalen
blue encircled checkSki in/ski out til blå og rød piste
calendar icon16 afrejser
transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png Egen transport
clock icon5-7 nætter

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Alpine eventyr, lystig langrend og fornøjelige familieområder er bare nogle af de nøgleord, der passer sig på Hafjells skønne skiområde. Her kan du glæde dig til vilde vintereventyr på de 33 nedfarter, de 300 km præparerede langrendsløjper og de tre familieområder. Du kan også glæde dig til en tur i Gondolen, der på kun 7 minutter bringer dig op til den formidable udsigt fra Mosetertoppen. Med indkvartering i det skønne hytteområde Hafjell Gard er der ikke langt fra de alpine bakker til en hyggelig sofakrog foran pejsen. 

Indkvartering

down v arrow

På denne skiferie indkvarteres du i en af de toplækre hytter på Hafjell Gard tilknyttet Hafjell Resort. Hytterne er på 130 m2 og har ti sengepladser fordelt på fire skønne værelser. Alle hytter er beliggende med flot udsigt over Hafjell og Gudbrandsdalen med kort afstand til Hafjells alpinbakke. Der er tilmed kun en kort køreafstand til Hafjells golfbane, Lilleputthammer og Hunderfossen. Du kan køre direkte op til hytten i bil og parkere lige ude foran.

Hytterne er praktiske og moderne og indrettet i flot, rustik stil. Den store, rummelige stue har pejs, TV og hyggeligt sofaarrangement og ligger i forlængelse af køkkenet med sin hyggelige spiseplads, opvaskemaskine, komfur, køleskab og mikrobølgeovn. Hytterne har også sauna, internet, to badeværelser, stor terrasse og fin udendørsplads med belysning, siddepladser og skistativ.

For at gøre det ekstra belejligt for gæsterne sørger Hafjell Resort for at du ved ankomst til din hytte finder både lidt kaffefiltre, salt/peber, opvaskemiddel, opvaskebørste, klude, toiletpapir osv. Kæledyr er ikke tilladt og alle hytterne er røgfrie.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
 

10 personers hytte

Fra 13.398,- DKK
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer:

  • Ophold i valgte indkvartering inkl. slutrengøring.

 

Færgetransport til rejser i egen bil:

Vi tilbyder bilpakke DFDS fra Frederikshavn, Hirtshals og København.

DFDS
København → Oslo   Kl. 15.00 - 10.00 (næste dag)
Oslo → København   Kl. 15.00 - 10.00 (næste dag)

Frederikshavn → Oslo   Kl. 23.55 - 10.00 (næste dag)
Oslo → Frederikshavn   Kl. 15.00 - 01.00 (næste dag)

Gå til toppen af siden