INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Hafjell Gard Hytter ( Hafjell)

Moderne hytter tæt på Hafjells alpinbakke med plads til 10 personer

Bo i de super lækre fjeldhytter på Hafjell Gard, der byder på moderne indretning, klassisk fjeldhygge, kort afstand til alpine fornøjelser og skøn udsigt over fjeldet og Gudbrandsdalen.

In stock
Travel Code
SHA-008

Det kan du glæde dig til

Alpine eventyr, lystig langrend og fornøjelige familieområder er bare nogle af de nøgleord, der passer sig på Hafjells skønne skiområde. Her kan du glæde dig til vilde vintereventyr på de 33 nedfarter, de 300 km præparerede langrendsløjper og de tre familieområder. Du kan også glæde dig til en tur i Gondolen, der på kun 7 minutter bringer dig op til den formidable udsigt fra Mosetertoppen. Med indkvartering i det skønne hytteområde Hafjell Gard er der ikke langt fra de alpine bakker til en hyggelig sofakrog foran pejsen. 

Indkvartering

På denne skiferie indkvarteres du i en af de toplækre hytter på Hafjell Gard tilknyttet Hafjell Resort. Hytterne er på 130 m2 og har ti sengepladser fordelt på fire skønne værelser. Alle hytter er beliggende med flot udsigt over Hafjell og Gudbrandsdalen med kort afstand til Hafjells alpinbakke. Der er tilmed kun en kort køreafstand til Hafjells golfbane, Lilleputthammer og Hunderfossen. Du kan køre direkte op til hytten i bil og parkere lige ude foran.

Hytterne er praktiske og moderne og indrettet i flot, rustik stil. Den store, rummelige stue har pejs, TV og hyggeligt sofaarrangement og ligger i forlængelse af køkkenet med sin hyggelige spiseplads, opvaskemaskine, komfur, køleskab og mikrobølgeovn. Hytterne har også sauna, internet, to badeværelser, stor terrasse og fin udendørsplads med belysning, siddepladser og skistativ.

For at gøre det ekstra belejligt for gæsterne sørger Hafjell Resort for at du ved ankomst til din hytte finder både lidt kaffefiltre, salt/peber, opvaskemiddel, opvaskebørste, klude, toiletpapir osv. Kæledyr er ikke tilladt og alle hytterne er røgfrie.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

10 personers hytte

Fra 12.998,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Ophold i valgte indkvartering inkl. slutrengøring.

 

Færgetransport til rejser i egen bil:

Der tilbydes en mulighed for at få et tilbud på en bilpakke inkl. 1-5 passagerer med DFDS på ruterne København - Oslo t/r samt Frederikshavn - Oslo t/r.

København - Oslo tur-retur

Check-In lukker Afrejse Ankomst
14:45 15:00 10:00 

*Ankomst næste dag


Frederikshavn - Oslo

Check-In lukker Afrejse Ankomst
23:10 23:55 10:00

*Ankomst næste dag


Oslo - Frederikshavn

Check-In lukker Afrejse Ankomst
14:10 15:00 01:00

*Ankomst næste dag

Gå til toppen af siden