INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Hafjell Hotel (Hafjell)

Hotel centralt beliggende i Hafjell

Her få du et dejligt familievenligt hotel med rummelige værelser, fine børnerabatter og opredningspriser for voksne. Opholdet er med halvpension og skibus lige til døren.

In stock
Travel Code
SHA-004

Det kan du glæde dig til

Du finder Hafjell Hotell centralt beliggende, kun 700 m. fra Hafjell Alpinsenter - lige hvor det hele sker. Du bor midt i Hafjell med byens attraktioner Lilleputhammer og Lekeland som nabo. Du har ca. 10 minutters gang til Alpincenteret, hvis du ikke vælger at tage skibussen, der jævnligt kommer forbi. 

Indkvartering

Individuel indkvartering på Hafjell Hotell. Hafjell Hotel er et børnevenligt hotel centralt beliggende i Hafjell. Hotellet er blevet renoveret i de seneste år og byder på gode og hyggelige rammer om skiferien på Hafjell. Hotellet har knap 50 rummelige dobbeltværelser med mulighed for opredning på sovesofa (120cm). Værelserne er velindrettede med TV, skotørrer, lille køleskab og elkedel. Nyrenoverede badeværelser med hårtørrer. Hotellet har en rummelig skistald med mulighed for aflåsning. Alternativt kan man leje et skiskab på Hafjell Alpinsenter med plads til 2-4 par ski.
Efter dagens skiløb er der plads til aftenhygge i det rummelige hotel. Her er en stor restaurant og opholdsstuer med pejs, samt et legerum til børnene. Hafjell Hotell er to år i træk blevet hædret for Opplands bedste hotel-morgenmad.

Der er gratis wi-fi på hotellet.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Enkeltværelse

Fra 6.398,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse

Fra 4.798,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Ophold i valgte indkvartering inkl. halvpension

 

Færgetransport til rejser i egen bil:

Der tilbydes en mulighed for at få et tilbud på en bilpakke inkl. 1-5 passagerer med DFDS på ruterne København - Oslo t/r samt Frederikshavn - Oslo t/r.

København - Oslo tur-retur

Check-In lukker Afrejse Ankomst
14:45 15:00 10:00 

*Ankomst næste dag


Frederikshavn - Oslo

Check-In lukker Afrejse Ankomst
23:10 23:55 10:00

*Ankomst næste dag


Oslo - Frederikshavn

Check-In lukker Afrejse Ankomst
14:10 15:00 01:00

*Ankomst næste dag

Gå til toppen af siden