Hafjell - skiferie i Norge

Skiferier for alle

Her i Norges tredjestørste skiområde står du på ski i usædvanligt smukke omgivelser. Skiområdet er perfekt til både børn og voksne, og her er masser af lækre indkvarteringer at vælge mellem. 

Et skiområde i topklasse

Hafjell er en sand familiefavorit. Stedet byder på ekstraordinært gode forhold for børnene, samtidigt med at der er en masse for de fartgale voksne. Hafjell er nemlig Norges tredjestørste alpinområde, og det har blandt andet lagt sne til de olympiske vinterlege i 94.

Hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter med en OL-pist, færdes i den skønneste natur samt befinde dig et sted, hvor forholdene for børn er ekstraordinært gode, er det Hafjell, du skal vælge som din næste skiferiedestination.

Hafjell er Norges 3. største alpinområde. Stedet byder på hele 33 pister og 18 lifte. Området er velholdt og en logistik-koordinators våde drøm. Friktionen i området er nemlig minimal, og det hele kører bare som velsmurte tandhjul.

Stadige forbedringer sikrer, at Hafjell forbliver et af de bedste alpinområder i Norden. Lokalbefolkningen er yderst bevidste om værdien af at være et populært skisportssted, hvorfor de gør alt, hvad de kan for at bibevare denne popularitet.

Læs mere
View as Grid List

Items 1-10 of 13

Side
per side
Et sneboldkast fra pisten og perfekt til familier med større børn

Sørlia Lejligheder er lejligheder af høj kvalitet, flot udstyret og med beliggenhed perfekt for familier og mindre grupper 

 • 18 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 4.198,- DKK
50 meter fra liften

Hyggelige lejligheder fra vinterlegene i ´94 beliggende lige ved lifter, løjper og børneområde.

 • 18 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 4.298,- DKK
Bo centralt i Norges 3. største alpinområde

Aasletten Pensjonat ligger lige ved den store gondol-lift og danner som altid en hyggelig ramme om en god alpinskiferie i snesikre Norge.

 • 3 afrejser
 • 9 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
Fra 4.498,- DKK
Lækre hytter med ski in/ski out

Bo i en af Sørlias hyggelige hytter med ski in/ski out, der giver let adgang til at boltre sig i Hafjells kridhvide sneparadis.

 • 14 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 4.898,- DKK
Hotel centralt i Hafjell

Dejligt familievenligt hotel med rummelige værelser, fine børnerabatter og opredningspriser for voksne. Ophold med 3/4-pension og bus til døren. 

 • 16 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 4.998,- DKK
Nye flotte lejligheder centralt på Hafjelltoppen

Glæd dig til en ferie i de nye Gaiastova lejligheder, der tilbyder ski in/ski out, så du har nem adgang til både alpinbakker og langrendsruter i det skønne Hafjell-område.

 • 15 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 5.498,- DKK
Perfekt til børnefamilier med 'begynderbørn'

Solsiden Lejligheder er lejligheder af høj kvalitet, flot udstyret og med beliggenhed perfekt for børnefamilier lige ud til pisten ovenfor børneområdet.

 • 16 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
Fra 5.898,- DKK
Hytten har en stor terrasse med grill, hvor du kan nyde aftenen over Hafjell

Bo i en stor hytte i et smukt og etableret hytteområde i Nordlia kun 300 meter fra skibakken og gondolen på Hafjell Alpine Center. Den ideelle indkvartering for familier.

 • 15 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 8.298,- DKK
God beliggenhed for familien eller gruppen med erfarende skiløbere

Nybyggede eksklusive skihytter til 8-10 pers. - perfekte til den kræsne skiløber, der ønsker ski in/ski out.

 • 18 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 8.698,- DKK
Moderne hytter tæt på Hafjells alpinbakke

Bo i de super lækre fjeldhytter på Hafjell Gard, der byder på moderne indretning, klassisk fjeldhygge, kort afstand til alpine fornøjelser og skøn udsigt over fjeldet og Gudbrandsdalen.

 • 18 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 9.198,- DKK

Et sandt skiparadis

Landskabet i Hafjell egner sig ikke blot til godt skiløb, men også til at forkæle øjet. Der findes nemlig ikke mange skisportsområder, der scorer lige så højt på æstetik-skalaen, som Hafjell gør.

Med en flot, velholdt gondolbane kan man blive ført 2,5 kilometer op i fjeldparadiset, og herfra har man en udsigt ud over det sædvanlige. Det er Hakuna Matata, bare med sne. Et sandt sneparadis.

På toppen af bjergene i Hafjell føler man sig flere galakser væk fra bilos og hektisk byliv. Her er totalt idyl og naturskønt.

Pisterne er altid velholdte, og typisk omgives disse af kraftige grantræer og hyggelige træhytter. I Hafjell får man en atmosfære, som kan gøre enhver skibums blød i knæene. 

Stort udbud af rejser på Hafjell

Hvert år afholder vi adskillige ture på Hafjell, og vi sørger også hellere end gerne for, at du får en skiferie ud over det sædvanlige.

Vores udbud af skiferier på Hafjell er mangfoldigt og varieret, så vi har uden tvivl en rejse, som passer til dine ønsker og behov.

Hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art til vores skiferier på Hafjell, skal du være meget velkommen til at give os et kald på 86 15 35 99.

Udsigt fra Hafjell Hafjell Klar til ski på Hafjell

Stort udvalg af kvalitetspister - noget for alle niveauer

Som bemærket var Hafjell en del af de olympiske vinterlege i 1994, så hvis man vil prøve kræfter med en af de bakker, som tidens allerbedste skiløbere har stået på, kan dette ønske forløses i Hafjell.

Forholdene til alpint skiløb er generelt rigtig gode i Hafjell, der byder på hele 33 pister af varierende sværhedsgrad. Hvis man er fartgal, skal man nok få stillet sin lyst i Hafjell.

Men er man mere til hyggelige, rolige ture i en overdådig natur, findes der også en masse fine blå og grønne nedfarter så smukke, at øjet undervejs bliver forkælet mere end i løbet af en Iñarritu-film.

Gode forhold for børn

Ved foden af alpinanlægget er der en hel masse fine aktivitetsmuligheder for de mindste. Her er nemlig anlagt et skønt område med børnelift, miniterrænpark med lille halfpipe, hop, pukkelpist samt en af Norges bedste skiskoler.

Endvidere tilbyder området et righoldigt udvalg af varmestuer, cafeer og restauranter, hvor du kan slappe af imellem dagens skiaktiviteter.

Hvis du ikke får stillet al din skitørst i dagtimerne, kan du flere gange om ugen køre aftenskiløb på en række oplyste pister.

Fine langrendsforhold

Hvis du er en af dem, der foretrækker langrend frem for alpint skiløb, så er Hafjell også et glimrende bud på en destination for dig.

I Hafjell finder du nemlig et meget velfungerende net af langsrendsløjper på cirka 250 kilometer. De 250 kilometers langrend byder på adskillige sjove udfordringer og ekstremt flot natur.

Ferie på dine præmisser

Hos Ruby Rejser ved vi, at mennesker er forskellige. Mennesker har forskellige behov og præferencer, og dette gælder i høj grad også, når det kommer til ferie.

Derfor er det også vigtigt for os at tilbyde et varieret udbud af rejser, og det synes vi også, at vi i allerhøjeste grad gør. Derfor er vi også ret så sikre på, at vi har en rejse på Hafjell, som er lige, hvad du søger.

Uanset om du ønsker at bo på et lækkert skihotel, i en hyggelig fjeldhytte eller i en moderne skilejlighed, så har vi minimum en rejsemulighed, som tilgodeser dine ønsker og behov.

Nederst på denne side finder du en letoverskuelig oversigt over de prædefinerede rejsemuligheder, vi har, på Hafjell. Hvis ingen af dem - mod forventning - falder i din smag, skal du ikke tøve med at kontakte os med dine særlige behov og ønsker til en ferie på Hafjell, så ser vi, om vi ikke kan sammenstrikke et fantastisk tilbud til dig.

Du kan kontakte os på 86 15 35 99.

Fine forhold for snowboaderen

Hafjell er også en rigtig populær destination for snowboardere. Dels kan man køre på snowboard på de 33 pister, som Hafjell byder på, men derudover er der også en rigtig fin terrænpark, hvor man blandt andet finder to big jumps, som udfordrer selv de mest hardcore snowboardere.

Hvis du skal overkomme de fleste af parkens udfordringer, skal du være en habil snowboarder, men selvom du endnu ikke er nogen Shaun White, er du stadigvæk yderst velkommen til at træne dine evner i Snowboard-parken. Du skal jo lære det på en måde!

Prøv en af de vildeste bobslædeture

4 kilometer fra Hafjell finder man en olympisk bobslædebane, hvor man kan få en vild bobslædetur, der kilder i maven og blæser håret tilbage over hovedet.

En tur til denne bane er et super afbræk midt på ugen, når man rammer dagen, hvor man har så ømme ben, at man ikke rigtigt orker at stå på ski.

Foruden bobslædebanen byder Hafjell også på en række andre alternative aktiviteter. Vil man på scootersafari eller hundeslædetur kan dette for eksempel også lade sig gøre i dette skønne område.

Har man børn med, vil de elske at besøge det stor legeland, som befinder sig midt i Hafjell centrum.

Nogen spørgsmål angående vores ture på Hafjell?

Hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art til vores ture på Hafjell, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os på 86 15 35 99.

Foretrækker du en mailkorrespondance, kan dette også sagtens lade sig gøre. I givet fald træffes vi på ruby@ruby-rejser.dk.   

Udover vores skiferier på Hafjell tilbyder vi skiferier til resten af Norge, med noget for en hver skiløber.