Hafjell - skiferie i Norge

Skiferier for alle

Her i Norges tredjestørste skiområde står du på ski i usædvanligt smukke omgivelser. Skiferie i Hafjell er perfekt til både børn og voksne, og her er masser af lækre indkvarteringer at vælge mellem. 

En skiferie i topklasse

Skiferie i Hafjell er en sand familiefavorit. Stedet byder på ekstraordinært gode forhold for børnene, samtidigt med at der er en masse for de fartgale voksne. Skiområdet i Hafjell er nemlig Norges tredjestørste alpinområde, og det har blandt andet lagt sne til de olympiske vinterlege i 94.

Hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter med en OL-piste, færdes i den skønneste natur samt befinde dig et sted, hvor forholdene for børn er ekstraordinært gode, er det en skiferie i Hafjell, du skal vælge som din næste skiferiedestination.

Hafjell er Norges 3. største alpinområde. Stedet byder på hele 33 pister og 18 lifte. Området er velholdt og en logistik-koordinators våde drøm. Friktionen i området er nemlig minimal, og det hele kører bare som velsmurte tandhjul.

Stadige forbedringer sikrer, at skiferie i Hafjell forbliver et af de bedste alpinområder i Norden. Lokalbefolkningen er yderst bevidste om værdien af at være et populært skisportssted, hvorfor de gør alt, hvad de kan for at bibevare denne popularitet.

Læs mere
Side
per side

Items 1-10 of 18

Hotel centralt beliggende i Hafjell

Her få du et dejligt familievenligt hotel med rummelige værelser, fine børnerabatter og opredningspriser for voksne. Opholdet er med halvpension og skibus lige til døren.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 nætter
Forespørg
Bo centralt i Norges 3. største alpinområde

Her får du et dejligt familievenligt hotel med afslappet atmosfære, centralt beliggende i Hafjell. Opholdet er med halvpension, bus fra Danmark, dansk rejseleder og skibus lige til døren.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus
 • 7/9 nætter
Forespørg
Kvalitetslejligheder til 4, 8, 10 eller 12 personer

Sørlia Lejligheder er lejligheder af høj kvalitet, flot udstyret og med beliggenhed perfekt for familier og mindre grupper. Et sneboldkast fra pisten og perfekt til familier med større børn! 


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 5-7 nætter
Forespørg
Lejligheder med plads til 4 personer

Hyggelige lejligheder fra vinterlegene i ´94. De er beliggende lige ved lifter, løjper og børneområde, så alle forudsætningerne for en god skiferie er med andre ord tilstede.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 5-7 nætter
Forespørg
Rummelige lejligheder med plads til 5, 7 eller 10 personer

Glæd dig til en uforglemmelig ferie i de nye FAVN Lejligheder, der tilbyder ski-in/ski-out, så du har nem adgang til både alpinbakker og langrendsruter i det skønne Hafjell-område.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 5-7 nætter
Forespørg
Flotte lejligheder med plads til op til 11 personer

Glæd dig til en ferie i de nye Gaiastova lejligheder, der tilbyder ski in/ski out, så du har nem adgang til både alpinbakker og langrendsruter i det skønne Hafjell-område.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 5-7 nætter
Forespørg
Lejligheder med plads til 6 eller 10 personer

Solsiden Lejligheder er lejligheder med god standard, flot udstyret og med beliggenhed perfekt for børnefamilier lige ud til pisten ovenfor børneområdet.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 7 nætter
Forespørg
Lejligheder med plads til 5-8 personer og direkte adgang til skibakken

Hafjelltunet tilbyder lækre lejligheder med åbne og moderne køkkener, der giver mulighed for masser af hygge og samvær. Derudover er der også ski in ski ud til familiebakken i Hafjell.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 5-7 nætter
Forespørg
Lækre hytter med ski in/ski out og plads til 8 eller 10 personer

Bo i en af Sørlias hyggelige hytter med ski in/ski out, der giver let adgang til at boltre sig i Hafjells kridhvide sneparadis. Find din indre skiløber frem i Hafjell.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 5-7 nætter
Forespørg
Lejligheder med plads til 10 personer og med flot udsigt

Se frem til en skøn ferie med familien på tur i Hafjell i Norge. Bo i Jaertunets lejligheder og hav pisterne 300 meter væk, hvor du nemt kan komme rundt til resten af området.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 5-7 nætter
Forespørg

Et sandt skiparadis

Landskabet i Hafjell egner sig ikke blot til godt skiløb, men også til at forkæle øjet. Der findes nemlig ikke mange skisportsområder, der scorer lige så højt på æstetik-skalaen, som skiområdet Hafjell gør.

Med en flot, velholdt gondolbane kan man blive ført 2,5 kilometer op i fjeldparadiset, og herfra har man en udsigt ud over det sædvanlige. Det er Hakuna Matata, bare med sne. Et sandt sneparadis.

På toppen af bjergene i Hafjell føler man sig flere galakser væk fra bilos og hektisk byliv. Her er totalt idyl og naturskønt.

På skiferie i Hafjell er pisterne altid velholdte, og typisk omgives disse af kraftige grantræer og hyggelige træhytter. I Hafjell får man en atmosfære, som kan gøre enhver skibums blød i knæene. 

Stort udbud af skiferier i Hafjell

Hvert år sender vi adskillige gæster på skitur til Hafjell, og vi sørger også hellere end gerne for, at du får en skiferie ud over det sædvanlige. Vores udbud af skiferier til Hafjell er mangfoldigt og varieret, så vi har uden tvivl en rejse, som passer til dine ønsker og behov.

Hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art til vores skiferier til Hafjell, skal du være meget velkommen til at kontakte os.

Udsigt fra Hafjell Hafjell Klar til ski på Hafjell

Stort udvalg af kvalitetspister - noget for alle niveauer

Som bemærket var Hafjell en del af de olympiske vinterlege i 1994, så hvis man vil prøve kræfter med en af de bakker, som tidens allerbedste skiløbere har stået på, kan dette ønske forløses i Hafjell.

Forholdene til alpint skiløb er generelt rigtig gode i Hafjell, der byder på hele 33 pister af varierende sværhedsgrad. Hvis man er fartgal, skal man nok få stillet sin lyst i Hafjell.

På skiferie i Hafjell er der også plads til hvis man er mere til hyggelige, rolige ture i en overdådig natur. Her findes der også en masse fine blå og grønne nedfarter så smukke, at øjet undervejs bliver forkælet mere end i løbet af en Iñarritu-film.

Gode skiforhold for børn

På en skiferie i Hafjell kan du ved foden af alpinanlægget er der en hel masse fine aktivitetsmuligheder for de mindste. Her er nemlig anlagt et skønt område med børnelift, miniterrænpark med lille halfpipe, hop, pukkelpist samt en af Norges bedste skiskoler.

Endvidere tilbyder skiområdet i Hafjell et righoldigt udvalg af varmestuer, cafeer og restauranter, hvor du kan slappe af imellem dagens skiaktiviteter.

Hvis du ikke får stillet al din skitørst i dagtimerne, kan du flere gange om ugen køre aftenskiløb på en række oplyste pister.

Fine langrendsforhold

Hvis du er en af dem, der foretrækker langrend frem for alpint skiløb, så er Hafjell også et glimrende bud på en destination for dig.

På skiferie i Hafjell finder du nemlig et meget velfungerende net af langsrendsløjper på cirka 250 kilometer. De 250 kilometers langrend byder på adskillige sjove udfordringer og ekstremt flot natur. Hvis Hafjell ikke lige er den langrendsdestination for dig, så tilbyder vi flere forskellige typer af langrend i Norge

Ferie på dine præmisser

Hos Ruby Rejser ved vi, at mennesker er forskellige. Mennesker har forskellige behov og præferencer, og dette gælder i høj grad også, når det kommer til skiferier.

Derfor er det også vigtigt for os at tilbyde et varieret udbud af rejser, og det synes vi også, at vi i allerhøjeste grad gør. Derfor er vi også ret så sikre på, at vi har en skiferie til Hafjell, som er lige, hvad du søger.

Uanset om du ønsker at bo på et lækkert skihotel, i en hyggelig fjeldhytte eller i en moderne skilejlighed, så har vi minimum en rejsemulighed, som tilgodeser dine ønsker og behov.

Længere oppe på denne side finder du en letoverskuelig oversigt over de prædefinerede rejsemuligheder, vi har på Hafjell. Hvis ingen af dem - mod forventning - falder i din smag, skal du ikke tøve med at kontakte os med dine særlige behov og ønsker til en skiferie i Hafjell, så ser vi, om vi ikke kan sammenstrikke et fantastisk tilbud til dig.

Fine forhold for snowboaderen

Skiferie i Hafjell er også en rigtig populær destination for snowboardere. Dels kan man køre på snowboard på de 33 pister, som Hafjell byder på, men derudover er der også en rigtig fin terrænpark, hvor man blandt andet finder to big jumps, som udfordrer selv de mest hardcore snowboardere.

Hvis du skal overkomme de fleste af parkens udfordringer, skal du være en habil snowboarder, men selvom du endnu ikke er nogen Shaun White, er du stadigvæk yderst velkommen til at træne dine evner i Snowboard-parken. Du skal jo lære det på en måde!

Prøv en af de vildeste bobslædeture

4 kilometer fra Hafjell finder man en olympisk bobslædebane, hvor man kan få en vild bobslædetur, der kilder i maven og blæser håret tilbage over hovedet.

En tur til denne bane er et super afbræk midt på ugen, når man rammer dagen, hvor man har så ømme ben, at man ikke rigtigt orker at stå på ski.

Foruden bobslædebanen byder Hafjell også på en række andre alternative aktiviteter. Vil man på scootersafari eller hundeslædetur kan dette for eksempel også lade sig gøre i dette skønne område.

På skiferie i Hafjell kan man underholde børnene med det store legeland, som befinder sig midt i Hafjell centrum.

Er en skiferie i Hafjell ikke noget for dig?

Hos Ruby Rejser tilbyder vi en bred vifte af forskellige skiferier i Norge, med noget for enhver skiløber. Her kan du f.eks prøve den enestående destination Høvringen. En skiferie til Høvringen byder på en masse langrend og oplevelser udover det sædvanlige. Hvis du vil på skiløb midt i den uspolerede norske fjeldnatur er en skiferie til Skarslia lige en destination for dig.

Hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art til vores ture på Hafjell, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os.