INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Hafjelletunet (Hafjell)

Lejligheder med direkte adgang til skibakken

Hafjelltunet fra 2021 ligger på oversiden af ​​Hafjell Alpinlandsby i Nordlia. Alle lejligheder har åbent køkken med moderne køkkenindretning, der giver mulighed for en masse social hygge og samvær. Der er også ski in ski ud til familiebakken i Hafjell.

In stock
Travel Code
SHA-013

Det kan du glæde dig til

Hafjelltunet tilbyder lækre og moderne lejligheder med en central beliggenhed direkte i Hafjell Alpinsenter. Her kan du tage skiene på og glide direkte ind i skiløjpen, liften, skiskolen, stoleliften og gondolen, der fører dig videre i skisportsstedet. Hafjelltunet er universelt designet med lejligheder fra 62 til 79 m2 med 5 til 8 sengepladser. Lejlighederne har 2 eller 3 soveværelser. Hafjelltunet ligger på oversiden af ​​Hafjell Alpinlandsby i Nordlia. Alle lejligheder har åbent køkken med moderne køkkenindretning, der giver mulighed for en masse social hygge og samvær. Hafjelltunet blev åbnet i sommeren 2021 og har ski in ski ud til familiebakken i Hafjell.

Indkvartering

LEJLIGHED PÅ HAFJELLTUNET

De moderne lejligheder i Hafjelltunet er universelt udformet og har arealeffektive planløsninger og lejligheder fra 62 til 79 m2 med 5 til 8 sengepladser. Lejlighederne har to eller tre soveværelser. Hafjelltunet ligger på oversiden af ​​Hafjell Alpine Village i Nordlia. Køkkenet er moderne og har en åben løsning til stuen som giver en god rumfølelse, og ikke mindst mulighed for at nyde pejsen fra flere zoner i lejligheden. Fra stuen er der udgang til solrig terrasse.

Lejlighederne har fine badeværelser med nutidige farver på overflader og indretning. Rummelige sydvendte terrasser/altaner, indendørs parkering og depotrum. Alle fire etageejendomme har elevator. For kørestolsbrugere er der god adgang fra stueplan i én bygning, hvor der er elevator fra garagen til etagerne. Derudover er der fælles depotrum til skibsreparationer.

Parkering vil ske på parkeringsanlæg under lejlighederne eller på anvist plads uden for Hafjelltunet. Der er 1 bil pr lejlighed i garagen. Nogle af lejlighederne har eget ladepunkt til elbiler i garagen. Der bliver i løbet af efteråret sat to ladepunkter til elbiler op uden for lejlighederne. Der er en omkostning for opladning af en elbil.

Hafjell Resort har et stort udvalg af skønne lejligheder til leje. Der er kort afstand til cykelstierne ved Hafjell Bike Park og gåafstand til Lilleputthammer familiepark og Øyer centrum. Vil du besøge Hunderfossen er det fem minutters kørsel. I skisæsonen ligger Hafjelltunet næsten midt på skibakken og har ski in ski ud til familieområdet.

TYPE LEJLIGHEDER VED HAFJELLTUNET

De fleste typer lejligheder har følgende sengefordeling, men der kan forekomme variationer.

  • Lejlighed med 2 soveværelser, 5 sovepladser (Soveværelse 1: dobbeltseng, soveværelse 2: dobbeltseng + sovesofa)
  • Lejlighed med 2 soveværelser, 6 sovepladser (Soveværelse 1: dobbeltseng, soveværelse 2: fire senge)
  • Lejlighed med 3 soveværelser, 7 sovepladser (Soveværelse 1: dobbeltseng, soveværelse 2: familiekøjeseng, soveværelse 3: dobbeltseng).
  • Lejlighed med 3 soveværelser, 8 sovepladser (Soveværelse 1: dobbeltseng, soveværelse 2: familiekøjeseng, soveværelse 3: familiekøjeseng eller 2 x køjeseng)

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Hafjelletunet (Hafjell)
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Ophold i valgte indkvartering inkl. slutrengøring.

Færgetransport til rejser i egen bil:

Ruby Rejser tilbyder bilpakke inkl. 1-5 passagerer med Fjord Line på ruten Hirtshals – Langesund t/r.

Check-in skal ske senest 1 time før afgang.

Gå til toppen af siden