INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Hafjelltunet (Hafjell)

Lejligheder med plads til 5-8 personer og direkte adgang til skibakken

Hafjelltunet tilbyder lækre lejligheder med åbne og moderne køkkener, der giver mulighed for masser af hygge og samvær. Derudover er der også ski in ski ud til familiebakken i Hafjell.

In stock
Travel Code
SHA-013

Det kan du glæde dig til

Hafjelltunet tilbyder lækre og moderne lejligheder med en central beliggenhed direkte i Hafjell Alpinsenter. Her kan du tage skiene på og glide direkte ind i skiløjpen, liften, skiskolen, stoleliften og gondolen, der fører dig videre i skisportsstedet. Hafjelltunet er universelt designet med lejligheder fra 62 til 79 m2 med 5 til 8 sengepladser og 2 eller 3 soveværelser. Lejlighederne ligger på oversiden af ​​Hafjell Alpinlandsby i Nordlia, og alle har et åbent køkken med moderne køkkenindretning, der giver mulighed for en masse social hygge og samvær. Hafjelltunet blev åbnet i sommeren 2021 og har ski in ski ud til familiebakken i Hafjell.

Indkvartering

De moderne lejligheder i Hafjelltunet er universelt udformet og har arealeffektive planløsninger samt 5 til 8 sengepladser. Køkkenet er moderne og har en åben løsning til stuen, som giver en god rumfølelse og ikke mindst mulighed for at nyde pejsen fra flere zoner i lejligheden. Fra stuen er der udgang til en solrig terrasse.

Lejlighederne har fine badeværelser med nutidige farver. Lejlighederne er indkvarteret med rummelige sydvendte terrasser/altaner, indendørs parkering og depotrum. Alle fire etageejendomme har elevator. For kørestolsbrugere er der god adgang fra stueplan i én bygning, hvor der er elevator fra garagen til etagerne. Derudover er der fælles depotrum til skireparationer.

Parkering vil ske på parkeringsanlæg under lejlighederne eller på anvist plads uden for Hafjelltunet. Der er 1 bil pr. lejlighed i garagen. Nogle af lejlighederne har eget ladepunkt til elbiler i garagen. I løbet af efteråret bliver der sat 2 ladepunkter til elbiler op uden for lejlighederne. Der er en omkostning for opladning af en elbil.

Hafjell Resort har et stort udvalg af skønne lejligheder til leje. Der er kort afstand til cykelstierne ved Hafjell Bike Park og gåafstand til Lilleputthammer familiepark og Øyer centrum. Vil du besøge Hunderfossen er det kun fem minutters kørsel. I skisæsonen ligger Hafjelltunet næsten midt på skibakken og har ski in ski ud til familieområdet.

De fleste typer lejligheder har følgende sengefordeling, men der kan forekomme variationer.

  • Lejlighed med 2 soveværelser, 5 sovepladser (Soveværelse 1: dobbeltseng, soveværelse 2: dobbeltseng + sovesofa)
  • Lejlighed med 2 soveværelser, 6 sovepladser (Soveværelse 1: dobbeltseng, soveværelse 2: fire senge)
  • Lejlighed med 3 soveværelser, 7 sovepladser (Soveværelse 1: dobbeltseng, soveværelse 2: familiekøjeseng, soveværelse 3: dobbeltseng).
  • Lejlighed med 3 soveværelser, 8 sovepladser (Soveværelse 1: dobbeltseng, soveværelse 2: familiekøjeseng, soveværelse 3: familiekøjeseng eller 2 x køjeseng)

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

5 personers lejlighed

Fra 7.398,- DKK

6 personers lejlighed

Fra 7.898,- DKK

8 personers lejlighed

Fra 9.898,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Ophold i valgte indkvartering inkl. slutrengøring.

Færgetransport til rejser i egen bil:

Vi tilbyder bilpakke inkl. 1-5 passagerer med både DFDS og Color Line fra Frederikshavn, Hirtshals og København.

DFDS

København → Oslo   Kl. 15.00 - 10.00 (næste dag)
Oslo → København   Kl. 15.00 - 10.00 (næste dag)

Frederikshavn → Oslo   Kl. 23.55 - 10.00 (næste dag)
Oslo → Frederikshavn   Kl. 15.00 - 01.00 (næste dag)

Color Line

Hirtshals → Larvik   Kl. 12.45 - 16.30
Hirtshals → Larvik   Kl. 22.15 - 02.00 (næste dag)

Larvik → Hirtshals   Kl. 08.00 - 11.45
Larvik → Hirtshals   Kl. 17.30 - 21.15

Gå til toppen af siden