INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Hemsedal Skisenter, Hytter

Hytter der passer alle grupper

Tag familien med til "De Skandinaviske Alper", og bo i en af de skøn fjeldhytter tæt på skicentret, der kan huse mellem 3 og 24 personer. 

In stock
Travel Code
SHE-003

Det kan du glæde dig til

Tag på skiferie i ”De Skandinaviske Alper”, hvor du kan boltre dig i et af Norges største alpinområder. Her kan du suse ned ad de 45 kilometer pister i alle farver, lære skikunsten på børnebakkerne, hygge dig på langrend, slå dig løs i snowboardparker og tage på eventyr i de spændende off-piste-områder. Terrænet er varieret, beliggenheden høj, udsigterne formidable og mulighederne mange. Tag familien, vennerne eller kollegaerne med til Hemsedal og bo i en af de lækre hytter ved Hemsedal Skisenter, der kan huse alt fra 3 til 24 personer. Pak skiene og kom afsted.

Indkvartering

På denne skiferie indkvarteres du i en af de lækre hytter tilknyttes Hemsedal Skisenter. Du kan vælge mellem en mindre hytte perfekt til familien eller en af de mange storhytter, der kan huse større grupper. Hytterne har forskellig beliggenhed, design, interiør og ruminddeling, men fælles for alle hytterne er den korte afstand til Hemsedal Skisenter, hvor der findes skiudlejning, dagligvarebutik, langrendsløjpe, restauranter, bar og underholdning.

De almindelig hytter kan huse mellem 3-10 personer og har mellem 4 og 10 senge, mens storhytterne kan huse 11-24 personer fordelt på 11-20 senge. Uanset om I er en eller flere familier, en gruppe eller et firma, findes der altså flere gode alternativer at vælge mellem.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Hemsedal Skisenter, Hytter
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Ophold i valgte indkvartering inkl. slutrengøring.

 

Færgetransport til rejser i egen bil:
Ruby Rejser tilbyder bilpakke inkl. passagerer med Fjord Line, på ruten Hirtshals – Langesund, og Stena Line, på ruten Frederikshavn-Gøteborg.

I forhold til Fjord Line er der daglig afgang fra Hirtshals kl. 09.00. Forv. ankomst Langesund kl. 13.30.

Retur er det fra Langesund kl. 14.30 og forv. ankomst Hirtshals 19.00.

Check-in skal ske senest 1 time før afgang.

I forhold til Stena Line er der daglige afgang fra Frederikshavn                

Check-in skal ske senest 1 time før afgang.

Overfartspriserne er baseret på ophold (lør.-lør./ søn.-søn. / fre.-søn.)

Ønskes overfartspriser i forbindelse med andre færgestrækninger kontakt da Ruby Rejser.

Gå til toppen af siden

Loading...