INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Hemsedal Skisenter, Hytter

Hytter der passer alle grupper - plads til op til 24 personer

Tag familien med til "De Skandinaviske Alper" i Hemsedal. Bo i en af de skønne fjeldhytter tæt på skicentret, der kan huse mellem 3 og 24 personer. Betingelserne for en god skiferie bliver ikke bedre.

In stock
Travel Code
SHE-003

Det kan du glæde dig til

Tag på skiferie i ”De Skandinaviske Alper”, hvor du kan boltre dig i et af Norges største alpinområder. Her kan du suse ned ad de 45 kilometer pister i alle farver, lære skikunsten på børnebakkerne, hygge dig på langrend, slå dig løs i snowboardparker og tage på eventyr i de spændende off-piste-områder. Terrænet er varieret, beliggenheden høj, udsigterne formidable og mulighederne mange. Tag familien, vennerne eller kollegaerne med til Hemsedal og bo i en af de lækre hytter ved Hemsedal Skisenter, der kan huse alt fra 3 til 24 personer. Pak skiene og kom afsted.

Indkvartering

På denne skiferie indkvarteres du i en af de lækre hytter tilknyttes Hemsedal Skisenter. Du kan vælge mellem en mindre hytte perfekt til familien eller en af de mange storhytter, der kan huse større grupper. Hytterne har forskellig beliggenhed, design, interiør og ruminddeling, men fælles for alle hytterne er den korte afstand til Hemsedal Skisenter, hvor der findes skiudlejning, dagligvarebutik, langrendsløjpe, restauranter, bar og underholdning.

De almindelig hytter kan huse mellem 3-10 personer og har mellem 4 og 10 senge, mens storhytterne kan huse 11-24 personer fordelt på 11-20 senge. Uanset om I er en eller flere familier, en gruppe eller et firma, findes der altså flere gode alternativer at vælge mellem.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Ophold i valgte indkvartering inkl. slutrengøring.

 

Færgetransport til rejser i egen bil:

Der tilbydes en mulighed for at få et tilbud på en bilpakke inkl. 1-5 passagerer med DFDS på ruterne København - Oslo t/r samt Frederikshavn - Oslo t/r.

København - Oslo tur-retur

Check-In lukker Afrejse Ankomst
14:45 15:00 10:00 

*Ankomst næste dag


Frederikshavn - Oslo

Check-In lukker Afrejse Ankomst
23:10 23:55 10:00

*Ankomst næste dag


Oslo - Frederikshavn

Check-In lukker Afrejse Ankomst
14:10 15:00 01:00

*Ankomst næste dag

Gå til toppen af siden