INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Høvringen Fjellstue Hytter

Skønne hytter med plads til 5 personer

Tag på skiferie til Norges skønneste langrendsparadis og bo i hyggelige fuldtømrede hytter, hvor du mærker roen og får autentisk, norsk fjeldstemning for alle pengene. 

In stock
Travel Code
SHO-010

Det kan du glæde dig til

Glæd dig til et langrendseventyr af den helt særlige slags. Høvringen er alpinfri og har lettilgængeligt terræn med utroligt smukke udsigter. Her kan både nybegyndere og øvede boltre sig i de hvide landskaber, og du kommer ikke til at kede dig.

Når du spænder brædderne under fødderne og begiver dig ud i det fabelagtige hvide terræn, vil du hurtigt mærke roen sænke sig. Her er der plads til at lade tankerne flyde. Du kan også tage en tur ind til Rondane Nationalpark, og hvis du gerne vil have lidt hjælp til den lidt over 5 km lange tur, kan du blive trukket efter et bæltekøretøj ind til Smuksjøseter.

Mærk hyggen brede sig i den lille hytte, du indkvarteres i sammen med dine medrejsende. Her styrer I selv spisetid, tempo og planer, og hvis I ønsker at ”spise ude”, er Høvringen Fjellstue kun en spytklat derfra, hvor det er muligt at tilkøbe pension.

Indkvartering

Høvringen Fjeldstue disponerer over tre fine, fuldtømrede hytter, der har plads til 5 personer i hver. På denne skiferie indkvarteres du i én af de to hytter, Søre Stugu og Olstad Seter. Begge hytter er smagfuldt indrettet i Norsk almuestil og med solide møbler. TV, opvaskemaskine og terrasse er ligeledes standart. Hytterne har eget køkken og udlejes med selvforplejning, men for hyttegæster er det muligt at tilkøbe pension på fjeldstuen.

  • Søre Stugu 
    Hytten er 55 m² stor og har plads til 5 personer fordelt på to soverum (3+2), stue med køkkenkrog, badeværelse med brusebad og wc. Hytten er beliggende i umiddelbar forbindelse med fjeldstuen.
  • Olstad Seter         
    80 m² med 2 soverum og plads til 5 personer. Spisestue, køkken, stue, pejs, bad/wc og terrasse. Dette er en gammel seter med tømmervægge. Køkken og bad/wc er beliggende i opvarmet tilbygning. Fin beliggenhed med flot udsigt ca. 400 meter fra fjeldstuen. Vær opmærksom på, at du ikke kan køre i bil helt til hytten. Høvringen Landhandleri og Kafé kan sørge for bagagetransport - kontakt dem på post@hovringenhandel.no.                                                                                                                                                                           

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

5 personers hytte - Søre Stugu

Fra 10.898,- DKK

5 personers hytte - Olstad Seter

Fra 13.098,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • 7 nætter i valgte hytte.

Tilkøb:

  • Transport med Ruby bus muligt i uge 7 - 10 

Hytterne er fuldt udstyrede, dog skal sengelinned og håndklæder selv medbringes eller lejes på stedet.

Færgetransport til rejser i egen bil

Ruby Rejser tilbyder bilpakke inkl. 1-5 passagerer med Fjord Line på ruten Hirtshals – Langesund t/r.

Der er daglig afgang fra Hirtshals kl. 09:00 og ankomst i Langesund kl. 13:30.
Retur er det fra Langesund kl. 14:30 og ankomst i Hirtshals kl. 19:00.

Check-in skal ske senest 1 time før afgang.

Ønskes overfartspriser i forbindelse med andre færgestrækninger, kontakt da Ruby Rejser.

Gå til toppen af siden

Loading...