INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Høvringen Fjellstue

Enkelt-, dobbelt- eller 4 personers værelse lige ud til løjpenettet

Bo i en traditionsrig fjeldstue centralt på Høvringen og oplev alt, hvad der forbindes med klassisk, norsk skiferie. Den familieejede fjeldstue stråler af god stemning fra det øjeblik, du træder inden for døren.

In stock
Travel Code
SHO-002

Det kan du glæde dig til

Høvringen er indgangen til Rondane Nationalpark, og her finder du de helt optimale forhold til langrend. Højfjeldsterrænet er lettilgængeligt og godt for både nybegyndere og øvede.

Du kan roligt glæde dig til at blive modtaget værterne, der hvert år byder velkommen til stamgæster på den traditionsrige Høvringen Fjellstue, der er beliggende ca. 1.000 meter over havet.
Fjeldstuen ligger lige ud til løjpenettet i den øverste del af Høvringen med kort afstand til højfjeldet. På modsatte side af vejen ligger Smuksjøseters "ventesal", hvorfra der er afgang om morgenen for de gæster, som ønsker at benytte sig af Høvringens specielle tilbud om at blive trukket i en snor efter et bæltekøretøj ind mod nationalparkgrænsen. Se fjeldstuens placering på kort.

Fjeldstuens nærmeste nabo er Høvringen Højfjeldshotel, og der er ca. 750 m til Høvringen Landhandleri og Kafé.

Indkvartering

Du indkvarteres i den hyggelige fjeldstue, der har taget imod gæster siden slutningen af 1800-tallet , og hvor der hersker en imødekommende og afslappet stemning. Fjeldstuen er af meget høj standard med sans for at bevare det traditionelle norske fjeldstuemiljø. Høvringen Fjellstue er en af de ældste turistbedrifter på Rondane, og den bygger på gamle traditioner med hjemlig atmosfære og gode senge. Fra spisesalen og pejsestuen har du en fantastisk udsigt over Høvringen. Fjeldstuen har tidligere været drevet af familien Olstad gennem 4 generationer, og er i dag ejet og drives af familien Lyftingsmo, som har drevet med overnatning på Høvringen i flere generationer.

Fjeldstuen tilbyder enkeltværelser, dobbeltværelser samt familierum med plads til 4 personer - alle med brusebad og toilet. Saunaen er åbent dagligt. Derudover er der tv-rum, storskak, bordtennis, motionsrum og legeareal til børnene. Om aftenen er der stor middag med efterfølgende kaffe eller te.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Enkeltværelse

Fra 7.798,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse

Fra 6.998,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • 7 nætter i valgte værelsestype inkl. slutrengøring.
  • Sengelinned og håndklæder
  • Vinterpension (fuldpension) 

Tilkøb:

  • Transport med Ruby bus muligt i uge 7 - 10

Børnerabatter:

  • 0-2 år gratis i forældres seng
  • 3-9 år 75% rabat på voksenpris i ekstra seng ved 2 fuldt betalende voksne
  • 10-15 år 50% rabat på voksenpris i ekstra seng ved 2 fuldt betalende voksne 

Færgetransport til rejser i egen bil:

Der tilbydes en mulighed for at få et tilbud på en bilpakke inkl. 1-5 passagerer med DFDS på ruterne København - Oslo t/r samt Frederikshavn - Oslo t/r.

København - Oslo tur-retur

Check-In lukker Afrejse Ankomst
14:45 15:00 10:00 

*Ankomst næste dag


Frederikshavn - Oslo

Check-In lukker Afrejse Ankomst
23:10 23:55 10:00

*Ankomst næste dag


Oslo - Frederikshavn

Check-In lukker Afrejse Ankomst
14:10 15:00 01:00

*Ankomst næste dag

Gå til toppen af siden