INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Høvringen Fjellstue

Lige ud til løjpenettet og højfjeldet

Bo i en traditionsrig fjeldstue centralt på Høvringen og oplev alt, hvad der forbindes med klassisk, norsk skiferie. Den familieejede fjeldstue stråler af god stemning fra det øjeblik, du træder inden for døren.

In stock
Travel Code
SHO-002

Det kan du glæde dig til

Høvringen er indgangen til Rondane Nationalpark, og her finder du de helt optimale forhold til langrend. Højfjeldsterrænet er lettilgængeligt og godt for både nybegyndere og øvede.

Du kan roligt glæde dig til at blive modtaget værterne, der hvert år byder velkommen til stamgæster på den traditionsrige Høvringen Fjellstue, der er beliggende ca. 1.000 meter over havet.
Fjeldstuen ligger lige ud til løjpenettet i den øverste del af Høvringen med kort afstand til højfjeldet. På modsatte side af vejen ligger Smuksjøseters "ventesal", hvorfra der er afgang om morgenen for de gæster, som ønsker at benytte sig af Høvringens specielle tilbud om at blive trukket i en snor efter et bæltekøretøj ind mod nationalparkgrænsen. Se fjeldstuens placering på kort.

Fjeldstuens nærmeste nabo er Høvringen Højfjeldshotel, og der er ca. 750 m til Høvringen Landhandleri og Kafé.

Indkvartering

Du indkvarteres i den hyggelige fjeldstue, hvor der hersker en imødekommende og afslappet stemning. Værtinden, Marit Olstad, og hendes søn, Tormod, har skabt en fjeldstue af meget høj standard med sans for at bevare det traditionelle norske fjeldstuemiljø. Høvringen Fjellstue er en af de ældste turistbedrifter på Rondane, med over 120 år i samme families eje. Familien Olstad har taget imod gæster siden slutningen af 1800-tallet. Fjeldstuen drives i dag af mor og søn, 3. og 4. generation. Fjeldstuen bygger på gamle traditioner med hjemlig atmosfære og gode senge. Fra spisesalen og pejsestuen har du en fantastisk udsigt over Høvringen.

Fjeldstuen tilbyder enkeltværelser, dobbeltværelser samt familierum med plads til 4 personer - alle med brusebad og toilet. Saunaen er åbnt dagligt. Derudover er der tv-rum, storskak, bordtennis, motionsrum og legeareal til børnene. Om aftenen er der stor middag med efterfølgende kaffe eller te. Marit har deltaget på kokkekursus i Frankrig hos de danske mesterkokke Birthe Sandager & Arne Fusager - og lidt inspiration herfra blander sig med det traditionelle norske køkken.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Enkeltværelse

Fra 6.398,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse

Fra 5.698,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • 7 nætter i valgte værelsestype inkl. slutrengøring.
  • Sengelinned og håndklæder
  • Fuldpension 

Tilkøb:

  • Transport med Ruby bus muligt i uge 7 - 10

Børnerabatter:

  • 0-2 år gratis i forældres seng
  • 3-9 år 75% rabat på voksenpris i ekstra seng ved 2 fuldt betalende voksne
  • 10-15 år 50% rabat på voksenpris i ekstra seng ved 2 fuldt betalende voksne 

 

Færgetransport til rejser i egen bil

Ruby Rejser tilbyder bilpakke inkl. passagerer med Fjord Line på ruten Hirtshals – Langesund og med Stena Line på ruten Frederikshavn-Gøteborg.

Med Fjord Line er der daglig afgang fra Hirtshals kl. 09.00. Forv. ankomst Langesund kl. 13.30.

Retur er det fra Langesund kl. 14.30 og forv. ankomst Hirtshals 19.00.

Check-in skal ske senest 1 time før afgang.

Med Stena Line er der daglige afgange fra Frederikshavn.                

Check-in skal ske senest 1 time før afgang.

Overfartspriserne er baseret på ophold (lør.-lør./ søn.-søn. / fre.-søn.)

Ønskes overfartspriser i forbindelse med andre færgestrækninger kontakt da Ruby Rejser.

Gå til toppen af siden