Loading...

Høvringen - skiferie i Norge

Enestående skiområde i Norge

Tæt på himlen - og langt fra vej og skilifter

Høvringen er et enestående skiområde beliggende i Rondane og vil uden tvivl byde på oplevelser udover det sædvalige. Området ligger 1000 meter over havets overflade, og her finder du nogle af de bedste og mest veltilrettelagte turskimuligheder i Norge i et blødt og lettilgængeligt højfjeldsterræn. Her er både store, stille vidder og skov med små, svære løjper mellem træerne - et alsidigt skiterræn, hvor nybegyndere også kan være med. Den laveste gennemsnitstemperatur ligger på ca. -8 grader i januar måned, og du er næsten altid garanteret sne, hvis du vælger at tage på skiferie på Høvringen. Mærk den rene friske luft, og nyd de enestående udsigter, som én efter én møder dig på din tur. En skitur på Høvringen vil bestemt ikke være kedelig! 

Med Ruby Rejser på skiferie vil du opleve den storslåede Rondane nationalpark, som er et fredet fjeldmassiv, med hele 10 toppe på 2000 meter over havets overflade. Her vil du opleve et varieret dyreliv, og specielt de vilde rensdyr er en oplevelse i sig selv. Klimaet i Høvringen er stabilt med mange solskinstimer, og grundet den høje beliggenhed, er hele området meget snesikkert. Uanset hvor på Høvringen du ender med at bo, vil du uden tvivl havne i hyggelige og idylliske omgivelser. Her kan du efter en dag på langrendsski holde en velfortjent pause, og nyde den norske fjeldstemning over en kop varm kakao. Vi tilbyder både indkvartering i hyggelige hytter, idylliske fjeldstuer og fine skilejligheder - på denne måde har du mulighed for at vælge den indkvarteringstype, som passer bedst til dig.

Hvis du holder af langrend, er på udkig efter et fantastisk langrendsområde og ønsker at slippe for larmen fra alpinanlæggene, er Høvringen bestemt noget for dig. Området er børnevenligt og er en skøn familiedestination - her vil en uges ferie flyve afsted!

Læs mere
View as Grid List

Items 11-13 of 13

Side
per side
Storhytte med plads til 16 personer

Midt blandt hvide landskaber og skønne skovløjper på Høvringen finder du Øigardseter Hytter, der danner den perfekte ramme for hygge, ski, sjov og samvær med hele familien.

 • 6 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
Fra 18.998,- DKK
Snesikker skiferie i Norge

Tag på skiferie til Høvringen og bo på det højtbeliggende fjeldhotel med en skøn udsigt og få den perfekte kombination af nyrenoveret modernitet og klassisk fjeldstuehygge.

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Pris på forespørgsel
Hytter af høj standard med plads til mellem 2 og 10 personer

Spænd langrendsskiene på og tag til Høvringen med hele familien. Bo i en topmoderne hytte ved Rondane Haukliseter og kombiner vilde udsigter med rummelighed og smagfuld indretning.

 • Ingen dato sat
 • 3-5 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Pris på forespørgsel

Det kan du se frem til på din skiferie på Høvringen

 1. 150 km. afmærkede og varierende langrendsløjper.
 2. Smukt og uberørt landskab - ideelt til en skøn langrendsferie.
 3. Overkommelig tur op på højfjeldet, som både børn og voksne vil kunne klare.
 4. Tag på opdagelse i Rondane National Park, og nyd det rige dyreliv - måske du er heldig at få øje på de vilde rensdyr, som bor i området.
 5. Grundet klimaet på Høvringen kan du nyde godt af de mange solskinstimer - perfekt til lange dage på ski.
Langrend på Høvringen Smuk morgensol Pause fra langrendstur på Høvringen

Vidste du, at...

 1. Høvringen siden slutningen af 1800-tallet har været en populær langrendsdestination.
 2. Høvringen er indgangen til Rondane National Park, som var den første nationalpark i Norge. Den blev etableret for at værne om de vilde rensdyr, som bor i området. 
 3. De fleste overnatningssteder på Høvringen er familieejede, og at der sættes en stor ære i at bevare og videreføre traditioner.
 4. Det på Høvringen er en tradition at kunne købe en kop kakao eller kaffe og en nybagt vaffel på sin skitur.

Alternativer

Hvis Høvringen ikke er den rette destinaton for dig, og du i højere grad er til alpinski, tilbyder vi også skiferier til en masse andre skønne destinationer i Norge eller måske du hellere vil en tur til Østrigs Alper