Hytter og lejligheder i Trysil

Stort udvalg af moderne skihytter og lejligheder i forskellige størrelser

Spænd skiene på og kast dig ud i et slaraffenland af pister, børneområder, restauranter og afterski i Norges største skiområde. Pak familien og bo i en af Trysils mange hytter og lejligheder.

In stock
Travel Code
STRY-002
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Indkvartering i lejligheder og hytter i alle størrelser
blue encircled check Stå på ski i Norges største og måske mest populære skiområde
blue encircled check 31 lifter og 68 pister
calendar icon258 afrejser
transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png Egen transport
clock icon2-7 nætter

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Trysil er Norges største og måske mest populære skisted og det er ikke uden grund. Her kan du frit boltre dig på de fire sammenhængende skiområder, der bl.a. byder på velpræparerede bakker, børneområder, snow parker, 31 lifter og 68 pister. På en skiferie i Trysil er børnene i centrum. Med hele tre forskellige områder for de mindste er det den perfekte destination for børnefamilien, og sammen kan I slå jer løs på svingfigurløjper, skovløjper med snakkende figurer og hyggelige kørebakker. For de mere erfarne er der masse af udfordringer at hente på de 66 nedfarter fordelt på de 11 sorte, de 17 røde, de 17 blå og de 21 grønne pister.

På dette individuelle skiophold kan du booke indkvartering for hele familien i en af de mange komfortable hytter eller lejligheder i Trysil. Hytterne og lejlighederne har alle gode faciliteter og sikrer at hele familien kan bo sammen. Så glæd dig til en skiferie i familiens tegn i Norges måske allerskønneste skiområde.

Find din indkvartering

down v arrow

Er du på udkig efter det perfekte sted at bo på din tur til Trysil, kan vi tilbyde store, moderne skihytter og lejligheder.
De fleste er i umiddelbar nærhed af pister og lifte. Her ligger også SkiStar Lodge Trysil, hvis du søger ekstra komfort.

Det er mulig med ankomst torsdag-søndag, hvor længden af opholdet afhænger af ankomstdagen:

 • Ankomst torsdag (3 nætter)
 • Ankomst fredag (2 nætter)
 • Ankomst lørdag (7 nætter)
 • Ankomst søndag (4, 5 eller 7 nætter)

Find din hytte eller lejlighed, ved at søge på antal rejsende og ankomstdato i søgefeltet herunder.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer

 • Ophold 2, 3, 4, 5 eller 7 nætter i valgte hytte eller lejlighed.
 • Lejlighed og hytte er inkl. slutrengøring og uden forplejning.

Hytte
For mange hører det skiferien til at leje en skihytte i fjeldene – det er en del af oplevelsen. Der er masser af hytter til leje i Trysil – alt fra hyggelige hytter i rustik stil, der minder dig om barndommens skiferier, til topmoderne fjeldhytter med alle de faciliteter, du kan ønske dig. Lej en hytte i Trysil og nyd den ægte fjeldfølelse i bla. disse områder af Trysil:

Trysilfjell Hytteområde, Fageråsen Hytteområde, Skurufjellet hytter, Trysilfjellet Arena, Trysil Panorama Hytter, Håvi Hyttegrend, Fageråsen Høyfjellsgrend, Fageråsvarden

Lejlighed
Bestil indkvartering på SkiStar Lodge i Trysil, der har god beliggenhed tæt på både lifte og skibakker samt restauranter og shopping. Her er der moderne hotelværelser og lejligheder – alle smagfuldt indrettede med for en luksuriøs fjeldfølelse. Vi tilbyder lejligheder i alle disse områder i Trysil:

SkiStar Lodge Trysil, The Lodge Trysil, Fagertoppen, Aasgard Fjelltun, Vikinggrenda, Fjellheim Panorama, Bjørnebygrenda, Skistar Lodge Trysil Suite Mountain View, Trysiltunet

  Færgetransport til rejser i egen bil

  Vi tilbyder bilpakke DFDS fra Frederikshavn, Hirtshals og København.

  DFDS
  København → Oslo   Kl. 15.00 - 10.00 (næste dag)
  Oslo → København   Kl. 15.00 - 10.00 (næste dag)

  Frederikshavn → Oslo   Kl. 23.55 - 10.00 (næste dag)
  Oslo → Frederikshavn   Kl. 15.00 - 01.00 (næste dag)

   Gå til toppen af siden