INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Jaertunet (Hafjell)

Lejligheder med plads til 10 personer og med flot udsigt

Se frem til en skøn ferie med familien på tur i Hafjell i Norge. Bo i Jaertunets lejligheder og hav pisterne 300 meter væk, hvor du nemt kan komme rundt til resten af området.

In stock
Travel Code
SHA-014

Det kan du glæde dig til

Jaertunet tilbyder fine lejligheder beliggende højt over Gudbrandsdalen med en formidabel udsigt over området. Lejlighederne er beliggende i Hafjell Alpinsenter, med 300 meters gåafstand til en blå piste. Gondolen, som passerer Jaertunet, tager dig hurtigt og effektivt op på bjerget til godt præparerede pister på Mosetertoppen og Øyerfjellet. Lejlighederne er komfortabelt indrettede og har alt det udstyr, du får brug for.

Indkvartering

Jaertunet lejlighederne ligger frit og højt over Gudbrandsdalen med en smuk udsigt over området samt sol i lejligheden fra formiddag til aften. Lejlighederne ligger ca. 300 meter til fods, fra den nærmeste piste, som er blå.

Lejlighederne er på omkring 99 m2 og er indrettet med tre soveværelser, hvor der er både familiekøjesenge og dobbeltsenge, hvor der er plads til 10 personer i alt. Derudover er der to badeværelser, som begge har toilet og bad, og dette er rart, hvis I er mange afsted. Lejlighederne er funktionelt indrettede med køkken placeret i forlængelse af stuen, og et stort spisebord med plads til mange personer. Køkkenet er fuldt udstyret med blandt andet køleskab, fryser, opvaskemaskine og mikroovn. Skulle behovet også opstå, er der også en vaskemaskine. 

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

10 personers lejlighed

Fra 10.480,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Ophold i valgte indkvartering inkl. slutrengøring.

Færgetransport til rejser i egen bil:

Der tilbydes en mulighed for at få et tilbud på en bilpakke inkl. 1-5 passagerer med DFDS på ruterne København - Oslo t/r samt Frederikshavn - Oslo t/r.

København - Oslo tur-retur

Check-In lukker Afrejse Ankomst
14:45 15:00 10:00 

*Ankomst næste dag


Frederikshavn - Oslo

Check-In lukker Afrejse Ankomst
23:10 23:55 10:00

*Ankomst næste dag


Oslo - Frederikshavn

Check-In lukker Afrejse Ankomst
14:10 15:00 01:00

*Ankomst næste dag

Gå til toppen af siden