INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Midtgard på Venabu. Fællesrejser for voksne

Velplaceret storhytte på Venabygdsfjellet i Norge

Skiferie på Venabu i lækker storhytte med kun 12 værelser. Langrendsløjperne ligger uden for døren. Omend du drager nordpå til højfjeldet eller sydover i skovterænnet er omgivelserne maleriske. 

In stock
Travel Code
F-VE01

Det kan du glæde dig til

Der er ingen tvivl om, at vi i "Midtgard" har fundet den helt rigtige, lækre storhytte, som vi "indviede" med fællesrejser i 2010. Skirejserne til Venabufjellet er blevet meget populære på grund af det fine skiterræn, og den hyggelige mere intime stemning. Barnåla Hyttegrend ligger centralt på Venabygdfjellet, med langrendsløjper lige uden for døren og kort afstand til Lundes Handel med cafeteria, bar og Kiwi-marked. Her finder vi blandt andet nogle rigtig gode badefaciliteter til afrejsedagen. Vent ikke for længe med at bestille. 

Alle fællesrejser til Midtgard er fællesrejser kun for voksne. Her kan du læse mere om skiområdet.

Indkvartering

Midtgard storhytte er en perle i sneen. Den nybyggede bjælkehytte på 350 m2 i gedigne materialer og gammel stil er en af de fineste storhytter, vi har set. I midten af hytten er et stort fællesområde med køkkenafdeling og to store langborde. Fra køkkenet er der en kæmpeåbning ind til et rum, hvor der er en spiseafdeling med siddepladser til knap 25 personer og en stor siddeafdeling med pejs. 
Hytten indeholder 12 værelser med familiekøjer fordelt i 6 seperate afdelinger, hvor 2 værelser er fælles om bad og toilet. I hver afsnit har det ene værelse en underkøje på 150 cm og det andet en på 120 cm - overkøjen er 90 cm. Foran hytten en stor delvist overdækket terrasse. Hytten har desuden en sauna. Der er internet i hytten, men som altid på fjeldet kan der være lidt huller. 

Fællesrejse: Hygge, samvær og sne

Fællesrejser er Ruby Rejsers helt egen rejsefom, hvor du som gæst er medansvarlig for en god skiferie. "All inclusive" på Rubys helt egen måde. 
På en fællesrejse laver I maden sammen. Alle kommer på madhold - normalt en dag på en uge. I resten af ugen nyder du dine medrejsendes tryllerier i køkkenet. Du holder dit eget værelse pænt og deltager i den fælles rengøring på hotellet, så alt er rent og indbydende. Rammerne er afslappede; du kan altid lave en kop kakao, tage en mad eller bage en kage, når du kommer hjem fra skitur. Du medtager egne drikkevarer, men der er dog mælk, saft, juice, kaffe, te og kakao. 

Ruby Rejser har sørget for menuer, opskrifter og levering af råvarer. Rubys madkoordinatorer sammensætter madgrupper og hjælper igang. 
Fællesskabet er uformelt og gruppen finder hurtigt sammen, snakken går og skituren næste dag planlægges. Man mødes om hygge, spil, musik, konkurrencer, diskussioner - det er helt op til deltagerne. Har du lyst, sætter du noget i gang. Det er også i orden at trække sig tilbage til et hyggeligt hjørne med en bog.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Uge 5: Startdato 27.01.2023 varighed 9 nætter

Udsolgt

Uge 6: Startdato 03.02.2023 varighed 9 nætter

Udsolgt

Uge 7: Startdato 10.02.2023 varighed 9 nætter

Udsolgt

Uge 8: Startdato 17.02.2023 varighed 9 nætter

Udsolgt

Uge 9: Startdato 24.02.2023 varighed 9 nætter

Udsolgt

Uge 10: Startdato 03.03.2023 varighed 9 nætter

Udsolgt
Praktiske Informationer

Bemærk:
Yderligere prisinformation samt eventuelle rabatter, tillæg, transportformer, tilvalg og fravalg findes i selve bookingproceduren.

Bookingproceduren kan derfor også blot benyttes til at beregne prisen på din rejse. (Nogle rabatter og tillæg afhænger af den rejsendes alder. Vær derfor opmærksom på at indtaste fødselsdato).

 

Prisen inkluderer:

  • Bustransport tur/retur
  • Ophold på dobbeltværelse
  • Fuldpension
  • Fælles madlavning på skistedet. Morgenmad på udrejsen og aftensmad på hjemrejsen inkl. i busrejsen

Tillæg:

  • Leje af sengelinned inkl. 1 badehåndklæde: 160 kr. pr sæt. Bestilles sammen med rejsen - men kan også lejes og betales på stedet. Du er også velkommen til at medbringe selv.
  • NB! Enkeltværelse ikke muligt - deleværelse muligt.

Transport:

Som altid på skiferierne i Norge kører vi i 4* hvilebus. Du kan også vælge at køre selv.

Vore 4* busser har hvilestole. Husk med bus har du 8 skidage på en uge. Du kan gratis medtage et sæt skiudstyr.  

NB: Vil du ændre stedet for din påstigning på bussen, mindre end 2 uger inden din afrejse, så koster det 300,- per person.

Færgetransport ved transport i egen bil

Ruby Rejser tilbyder bilpakke inkl. passagerer med Fjord Line, på ruten Hirtshals-Langesund.
Med Fjord Line er der daglig afgang fra Hirtshals kl. 09.00. Forventet ankomst Langesund kl. 13.30.
Retur er det fra Langesund kl. 14.30 og forventet ankomst Hirtshals 19.00.
Check-in skal ske senest 1 time før afgang.

 

Deleværelser:
Ved booking af et delt værelse kan vi ikke garantere, at du kommer til at bo med den person, som du evt. har ønsket. Samtidig forbeholder vi os retten til at opgradere dig til et enkeltværelse mod evt. tillæg, i det tilfælde at du har booket en plads i et delt værelse, og det ikke går op med rejsens totale antal af bookinger.

Gå til toppen af siden