INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Montafon – Østrigs ukendte dal

Montafon - Østrig

Skiområdet hedder Montafon-Brandnertal og dækker alle skiområder i Montafon-dalen samt den nærliggende Brandnertal. Her er i alt 290 km. pister. Denne del af Østrig er ukendt land for de fleste danske skiløbere, men perfekt beliggende i den bjergrige provins Vorarlberg i det vestlige Østrig - kun godt 1.000 km. fra den danske grænse. 

7.898,00 kr
In stock
Travel Code
SKI-402
Byen

Vi bor i byen Vandans beliggende ca. 5 km. fra hovedbyen Schruns. Vandans er en stille og rolig by, hvor der supermarked, sportsbutikker, apotek og en læge. Der er desuden flere caféer, barer og restauranter, typisk i forbindelse med hoteller. I Vandans finder man det lille skiområde Golm, med ca. 44 km. pister. Omkring liften er der bar, restaurant og livlig afterskiing.

Ruby Clubhotel Klein Tirol

Konceptet på vores clubhoteller er kendetegnet ved en enkle og afslappede stemning, hvor Ruby Rejser råder over hele hotellet. I restauranten serveres maden som buffet, og service sættes på rullebord efter spisning. Baren er ubemandet. Drikkevarer tager man selv, og afregner sidst på ugen. Da vi råder over hele hotellet, er der gode muligheder for at finde ligesindede til dagens skiløb, og til hygge, spil og snak om aftenen.

Vi bor på vores eget Ruby Clubhotel ”Lille Tyrol” i byen Vandans i 700 m.o.h. tæt ved hovedbyen Schruns. Det er et traditionelt østrigsk gasthof hvor forplejningen er fuldpension, der består af morgenmadsbuffet, hvorfra man også har mulighed for at smøre sin egen frokostpakke. Aftensmaden er en enkel 2 retters menu med salatbuffet. Inkluderet er også kaffe efter aftensmad. Vegetar-/ veganer-menu muligt mod tillæg. (Skal bestilles hjemmefra). Forplejningen er startende med aftensmad ved ankomst, og slutter med morgenmad og frokostpakke på afrejsedagen.

Hotellets bar er uden betjening! Til gengæld sælges drikkevarerne til meget fordelagtige priser. Man tager selv drikkevarer i køleskabet og i baren, og noterer ”købet” på en liste. Afregning sker dagen inden hjemrejse.

Hotellet har 26 værelser. Flest dobbeltværelser, men også familieværelser til 3-6 pers. Alle værelser er med eget badeværelse og balkon. (Værelser til 5-6 pers. er med hems og uden balkon). Vi råder desuden over fuldt udstyrede lejligheder i bygning umiddelbart overfor Clubhotel Klein Tirol. Lejligheder med 2-4 værelser til 2-8 personer. Ophold i lejlighederne inkluderer også forplejning og faciliteter på hotellet.

Hotellet har lille wellness-afdeling med finsk sauna og infrarød-sauna. Desuden er der reception, restaurant med bar og flere opholdsrum bl.a. med bordfodbold, billard og dart. Der er opvarmet ski- og støvlerum.

Sengelinned, håndklæder er inkluderet. Der er ingen daglig værelsesrengøring. Rengøring ved afrejse klares af hotellets personale. Køkkenet er lukket en dag midt på ugen, hvor det er muligt at gå ud i byen på egen hånd, hvis man da ikke vil deltage i Ruby Rejsers hyggelige hytteaften (egenbetaling). På hotellet er der tysktalende hotelvært i samarbejde med vores danske guide.

Vi har egen skibus fra hotellet til hovedliften ved Schruns med éen daglig afgang hver morgen og ligeledes retur hver eftermiddag. (Gælder ikke kør-selv gæster).

Skiområdet

Skiområdet Montafon-Brandnertal er på hele 290 km pister, (120 km blå/ 94 km røde/ 17 km sorte pister samt 59 km skiruter) og dækker 5 områder i dalen samt nabodalen Brandnertal. Det største sammenhængende skiområde er Silvretta-Montafon på 141 km. (60 blå/ 45 røde/ 36 sorte) og 37 moderne lifte. Skiløbet går op til 2430 m.o.h., hvor ca. 70% er dækket af snekanoner for at sikre meget høj snesikkerhed. Montafon er et skiområde for de lidt erfarne skiløber. Selvom 2/3 af pisterne er blå og røde, så må man forvente en højere sværhedsgrad end i f.eks. Skandinavien. Montafon-dalen er også kendt som et freeride mekka. Her er mange udfordrende muligheder uden for de markerede pister. I Montafon-Brandnertal findes en del ”skiruter” – Skiruter er markerede men oftest upræparerede pister!

I Montafon inkluderer rejsen 6 dages liftkort til hele Montafon-Brandnertal (290 km. pister). Med bussen ankommer vi tidligt lørdag morgen og afrejser efterfølgende lørdag først på aftenen, således at man har mulighed for 8 dages skiløb. Ruby Rejser anbefaler derfor at busgæster tilkøber 1 eller 2 ekstra dages liftkort så man får mest muligt ud af dit ophold.

Vi har egen gratis-skibus fra hotellet til Schruns med éen daglig afgang hver morgen, på et fast tidspunkt og ligeledes retur hver eftermiddag. (Dette tilbud gælder ikke gæster i egen bil). Der afgår også gratis skibus i liniefart til/fra Golmerbahn liften, som ligger kun 1500 m. fra hotellet. Med busskifte ved Golmerbahn har man også mulighed for at komme til de andre skiområder i dalen.

Langrend: Der er 2 langrendsspor af hhv. 12 og 16 km længde i dalen, hvoraf det ene er oplyst til kl. 22.00. Sporene er gratis at benytte. Desuden er der en højtbeliggende løjpe i Kristberg/Silbertal på 11 km. (Egenbetaling for transport med gondollift).

Link til Montafon-Brandnertal her.

Skileje og skiskole

Ski- og snowboard leje i 6-8 dage – Sæt med ski/støvler/stave:

 • Voksne (standard):1.050,-
 • Voksne (top): 1.350,-
 • Ungdom (årg. 1999-2002): 900,-
 • Børn (årg. 2003-2010):525,-
 • Børn (årg. 2011-2014): 300,-
 • (Børn årg. 2011-2014, får gratis skileje, såfremt forældre også lejer udstyr).

Priserne på ski- og snowboardleje er kun gyldige ved bestilling og betaling hjemmefra, og senest 4 uger inden afrejse. (ved bestilling skal alder, vægt, højde, skostørrelse og skikundskaber oplyses).

 

Ski- / snowboardskole – holdundervisning

 • 3 dage af 3 timer € 149,-
 • 5 dage af 3 timer € 189,-
 • Ski- og snowboard-skole bestilles og betales i Euro direkte på rejsemålet.
Transport

Busopsamling fra Sjælland, Fyn og Jylland. Busserne mødes i Vejle hvor busskifte kan forekomme. Vi kører med 5* hvilebusser har hvilestole med rigtig god benplads. Udrejse på denne tur er er fredag den 09. Feb. Hjemkomst søndag den 18. feb.

Husk at med vores bus har du hele 8 skidage, på en uges skiferie og hos Ruby Rejser kan du gratis medtage et sæt skiudstyr, udover din normale bagage.

Yderligere information om busturen finder du under Bus til Østrig.

Ved transport i egen bil kan fratrækkes kr. 1.000,- pr. pers. (bemærk at vores egen skibus på rejsemålet ikke er inkluderet for kør selv-gæster).

Bestil rejse

1 person. 1 sengs værelse og bad/toilet/balkon - pris pr person

Fra 10.398,- DKK

2 personer. 2 sengs lejlighed med bad, toilet og balkon

Fra 7.898,- DKK

2 personer. 2 sengs værelse med bad og toilet - pris pr person

Fra 7.898,- DKK

2 personer. 2 sengs værelse med bad/toilet/balkon - pris pr person

Fra 7.898,- DKK

3 personer. 3 sengs værelse med bad/toilet/balkon - pris pr person

Fra 7.898,- DKK

4 personer. 4 sengs værelse med bad/toilet/balkon - pris pr person

Fra 7.898,- DKK

5 personer. 5 pers. vær. med bad/toilet - pris pr. person

Fra 7.898,- DKK

6 personer. 6 pers. vær. med bad/toilet - pris pr. person

Fra 7.898,- DKK

7 personer. 7 pers. vær. med bad/toilet - pris pr. person

Fra 7.898,- DKK

8 personer. 8 sengs lejlighed, bad/toilet/ balkon - pris pr. person

Fra 7.898,- DKK
Praktiske Informationer

Priser

UGE 7 (udrejse 9. februar og hjemkomst 18. februar 2018):

Pakkeprisen er inkl. bustransport i 5* luksus hvilebus, 7 nætters ophold med fuldpension som beskrevet, og 6 dages liftkort til Montafon-Brandnertal.

Rabatter:

 • Barn i 2.seng (årg. 1999-2011): kr. 700,-
 • Barn i 2.seng (årg. 2012-2017): Kr. 1.200,-
 • Børn i 3.-8. seng (årg. 1999-2011): Kr. 1.000,- 
 • Børn i 3.-8. seng (årg. 2012-2017): Kr. 2.000,- 
 • Kør selv rabat (daglig skibus til liften ikke inkluderet): Kr. 1.000,- 

Tillæg:

 • Enkeltværelse: Kr. 2.500,- 
 • Liftkort ekstra dag (voksen): Kr. 200,- 
 • Liftkort ekstra dag (barn årg.1999-2011): Kr. 150,- 
 • Liftkort ekstra dag (barn årg.2012-2017): Gratis 
 • Vegetar- eller Veganermad (pr. uge): Kr. 250,-´ 

Ovenstående priser for ”tillæg” er kun gældende ved bestilling hjemmefra og senest 4 uger inden afrejse.

Tilbage til toppen