Myrkdalen - skiferie i Norge

Et eventyrland af sne kun 2 timer fra Bergen

Det norske skisportssted Myrkdalen er intet mindre end et magisk eventyrland af kridhvide fjeldsider, glitrende puddersne og plads til alle aldre og niveauer. 

Myrkdalen (Voss) - snesikkert skiområde i fjordnorge

Det norske skisportssted Myrkdalen er intet mindre end et magisk eventyrland af kridhvide fjeldsider og glitrende puddersne. Her er mængden af sne til at tage og føle på, og de store snebunker sætter deres præg på landskabet, der synes mere rundt og langstrakt, end det kendes fra de fleste andre norske fjeldområder.

Myrkdalen ligger i den norske kommune Voss bare to timer fra Bergen, og er et skiområde i rivende udvikling og voksende popularitet. Her finder du også Vestlandets største skicenter med familievenlige bakker, over 20 pister i alle sværhedsgrader, 9 lifte og herlig off-piste terræn. Udover et imponerende aktivitetsudvalg kan skicentret også bryste sig af at være på listen over de meste snesikre skicentre i hele Europa, så det er ikke uden grund, at Myrkdalen gennem de seneste år er blevet et særligt yndet sted for skientusiaster i alle aldre og niveauer. De mindste kan lege i børneområdet, mens de erfarne får fart på ned ad de brede pister.

Den store mængde af sne gør det samtidig muligt at lave pister, hvor end det passer, og de er ligeså brede og overskuelige, som de er sjove at køre ned af. I tilknytning til skicentret hører også præparerede langrendsløjper, 5 km lysløjpe og et fantastisk område for topture. Myrkdalen er et Narnia af sne-eventyr og det perfekte sted at lære at stå på ski. Tag familien med og kom afsted. 

View as Grid List

1 Item

per side
Snesikker skiferie i Norge

Tag med til det norske sneparadis Myrkdalen tæt på Voss og bo på det moderne Myrkdalen Hotel, der tilbyder lækre faciliteter, dejlig mad og ski in/ski out. Skønne skioplevelser venter.

  • 3 afrejser
  • 5 nætter
Fra 2.698,- DKK