INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Norefjell Ski & Spa Hotel

Skieldorado for hele familien - Plads til op til 4 personer

Spænd skiene for og tag familien med til skønne Norefjell kun 1,5 times kørsel fra Oslo. Bo på det lækre Norefjel Ski & Spa hotel, der placeret midt i den naturskønne fjeldnatur og har ski in/ski out.

In stock
Travel Code
SNO-002

Det kan du glæde dig til

Med 22 nedfarter, to børnebakker, fire forbindelsespister og 14 lifte er der masser af sjov og aktivitet på Norefjell. De mange snekanoner sikrer området, så alle kan koncentrere sig om at have det sjovt og blive bedre på brædderne. Fjeldet kan også prale af at have Nordens største faldhøjde på 1.010 meter.

Bo på det skønne og prisvindende hotel, Norefjell Ski & Spa hotel, der ligger så centralt, at du kan spænde skiene på lige uden for døren, og stå på ski hele vejen tilbage til hotellet, når du er færdig på pisterne. Når du kommer tilbage, kan du slå dig ned og blive varmet igennem med en kop kakao eller en god middag. Hotellet har også en 16 meter høj indendørs klatrevæg, skøjtebane, spa, swimmingpool, fitnesscenter og et separat aktivitetsrum for børn.

Indkvartering

På denne skiferie indkvarteres du på det skønne Norefjell Ski & Spa hotel, der er et spændende resort placeret i smuk fjeldnatur kun 1,5 time fra Oslo. Hotellet åbnede i 2009 og har siden vundet flere priser og udmærkelser for sit flotte design og sin gode service. Den visuelle identitet bygger på detaljer fra Norefjells natur og dyreliv, og i over 800 moh. kan du nyde afslapning og velvære i spaafdelingen med udsigt over fjeldene.
Hotellet har 244 værelser samt 161 lejligheder i en nærliggende landsby. Både indendørs og udendørs anlæg sørger for velvære og sjov i al slags vejr, og med ski in/ ski out kan hele familien nemt nå ud og hygge sig i bakkerne inden hotellets egen lift bringer jer sikkert ilbage til de luksuriøse hotelværelser. Nyd aftensmaden på hotellets restaurant "Fjellet", der kan prale af at have en udsigt, der er ligeså smuk og indtagende som retterne er lækre og friske.

 • Singleværelse
  Hyggeligt standardværelse på 16-20 m2 med enkeltsenge, skrivebord, sofa, gratis wi-fi og toilet/bad. Badeværelset er lækkert indrettet med natursten, og enkelte af værelserne har udstigt mod fjeldene. Morgenmad er inkluderet ved indkvartering i dette værelse.

 • Dobbeltværelse
  Hyggeligt standardværelse på 16-20 m2 med dobbeltseng, skrivebord, sofa, gratis wi-fi og toilet/bad. Badeværelset er lækkert indrettet med natursten, og enkelte af værelserne har udstigt mod fjeldene. Plads til to personer. Morgenmad er inkluderet ved indkvartering i dette værelse.

 • Suite
  Charmerende suite med to soverum, åben køkkenløsning, stue og gratis wi-fi. Det ene soverum har dobbeltseng og et fristående badekar med udsigt, mens det andet har køjeseng og er perfekt til børnene. Suiten kan også bookes med tilknytning til et ekstra dobbeltværelse. Plads til fire personer. Morgenmad er inkluderet ved indkvartering i dette værelse.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Enkeltværelse

Fra 3.098,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse

Fra 2.398,- DKK

2 personer. 4 personers suite til 2 personer

Fra 3.498,- DKK

3 personer. 4 personers suite til 3 personer

Fra 2.398,- DKK

4 personer. 4 personers suite til 4 personer

Fra 1.798,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Ophold i valgte indkvartering inkl. morgenmad.

 Praktisk info:

 • Hotellet har fri parkering til gæsterne i parkeringskælderen.
 • Ved ankomst til hotellet køres der gennen en bom med gebyr, 60 NOK som betales online ved https://autopay.io/ indenfor 48 timer.

Færgetransport til rejser i egen bil:

Ruby Rejser tilbyder bilpakke inkl. 1-5 passagerer med Fjord Line på ruten Hirtshals – Langesund t/r.

Check-in skal ske senest 1 time før afgang.

Gå til toppen af siden