INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Norefjell Ski & Spa lejligheder

Lejligheder med plads til mellem 4 og 8 personer - Familieferie tæt på Oslo

Tag med til smukke Norefjell, hvor mere end 120 km langrendsspor og 24 km alpinpister venter. Bo i Norefjell Ski og Spa's charmerende og lækre lejligheder, der har ski in/ski out.

In stock
Travel Code
SNO-001

Det kan du glæde dig til

Se frem til en skiferie i et hyggeligt og familievenligt område kun 1,5 times kørsel fra Oslo. På Norefjell finder du nordens største faldhøjde i liftsystemet med hele 1.010 meter, og de 30 nedfarter og løjper passer til alle niveauer. Skibutikkerne bugner af kvalitetsudstyr og skiskolen hjælper dig til at blive bedre på pisten, så der er ingen undskyldning for ikke at komme ud og boltre sig i de hvide bakker. På denne skiferie indkvarteres du på Norefjell Ski & Spa, der har ski in/ski out. Spænd skiene på udenfor døren og benyt skiløjperne og lifterne, der ligge få meter nede ad bakken. Nyd den rolige atmosfære på resortet, hvor du efter en dejlig dag på fjellet kan lave din egen mad i lejligheden eller bestille en velsmagende pizza fra pizzeriaet. Som gæst i lejlighederne kan du benytte resortets aktiviteter, restaurant, swimmingpool, sauna, fitnessrum og afterski. Tag afsted med hele familien og nyd det norske vinterlandskab på bedste vis.

Indkvartering

Du indkvarteres i en af de lækre lejligheder tilknyttet det prisvindende resort Norefjell Ski & Spa. Det flotte resort kombinerer lune møbler med moderne faciliteter, og et spændende design giver en følelse af at have fjellet helt tæt på. Lejlighederne fås til enten fire personer eller seks til otte personer og er placeret nedenfor hotellet med samme navn. Læs mere om lejlighederne herunder.

 • Villa Minisuite (lejlighed til 2-4 personer)
  De flotte 4-sengs lejligheder ligger i villaer lige nedenfor hotelbygningen. Lejligheden er ca. 35 m2 og indeholder to soveværelser, et badeværelse, stue, åben køkkenløsning og wi-fi. Det ene soveværelse har dobbeltseng, mens det andet har køjeseng. Her er alt for, at du skal føle dig hjemme. Kæledyr er ikke tilladt.

 • Villa Suite (lejlighed til 4-8 personer)
  De fine lejligheder til 6-8 personer er meget rummelige med 70 m2 og har tre charmerende soverum, stue og åben køkkenløsning. Det ene soveværelse har dobbeltseng, mens de to andre har køjesenge med udvidet underkøje. Lejligheden har også vaskemaskine, tørretumbler og privat opbevaringsrum til ski udenfor indgangen. Kæledyr er ikke tilladt.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

4 personers lejlighed

Fra 4.298,- DKK

8 personers lejlighed

Fra 5.698,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Ophold i valgte indkvartering inkl. slutrengøring.

Praktisk info:

 • Hotellet har fri parkering til gæsterne i parkeringskælderen.
 • Ved ankomst til hotellet køres der gennen en bom med gebyr, 60 NOK som betales online ved https://autopay.io/ indenfor 48 timer.
 • Ophold er uden forplejning medmindre andet fremgår under beskrivelsen af indkvarteringen. 
 • Lejlighederne er fuldt udstyrede, dog skal sengelinned og håndklæder selv medbringes eller lejes på hotellet.

Færgetransport til rejser i egen bil:

Der tilbydes en mulighed for at få et tilbud på en bilpakke inkl. 1-5 passagerer med DFDS på ruterne København - Oslo t/r samt Frederikshavn - Oslo t/r.

København - Oslo tur-retur

Check-In lukker Afrejse Ankomst
14:45 15:00 10:00 

*Ankomst næste dag


Frederikshavn - Oslo

Check-In lukker Afrejse Ankomst
23:10 23:55 10:00

*Ankomst næste dag


Oslo - Frederikshavn

Check-In lukker Afrejse Ankomst
14:10 15:00 01:00

*Ankomst næste dag

Gå til toppen af siden