Norefjell - skiferie i Norge

Oslos nærmeste højfjeld

Norefjell er et skønt skiområde tæt på Oslo, som har noget for alle aldre og niveauer!

Familievenligt skieldorado kun 90 minutter fra Oslo

Norefjell er et dejligt skiområde tæt på Oslo, og her er bestemt noget for alle aldre og niveauer. Uanset om du er nybegynder på brædderne, eksperten på pisten eller typen, der altid vil udfordre dig selv, så er mulighederne mange, og er du klar til en skiferie med familie og venner, er du utvivlsomt kommet til det rette sted. Også langrendsentusiaster har masser af muligheder for at fornøje sig på Norefjell, der byder på mere end 120 km mærkede løjper, hvor en af de mere spektakulære er turen til toppen af Høgevarde, hvor udsigten er fantastisk.

24 km pister, som området byder på, synes måske ikke som alverden, men den store højdeforskel opvejer meget for det, og Norefjell har nordens største faldhøjde i liftsystemet med ca. 1000 meter. Her finder du 14 lifte med 30 pister og med skiløb både over og under trægrænsen.

Skiområdet har tilmed seks spisesteder med ski in/ ski out, der gør det nemt at komme fra frokostpausen tilbage på pisten. Du kan også gøre som nordmændene: Pak en taske med appelsiner, chokolade og din foretrukne varme drik (fx den lokale favorit: varm solbærtoddy) og tag hele herligheden med på langrend. Her finder du fredfyldt natur og udsigter, der er aldeles storslåede. Norefjell venter på dig!

View as Grid List

2 Items

per side
Skieldorado for hele familien

Spænd skiene for og tag familien med til skønne Norefjell kun 1,5 times kørsel fra Oslo. Bo på det lækre Norefjel Ski & Spa hotel, der placeret midt i den naturskønne fjeldnatur og har ski in/ski out.

  • 35 afrejser
  • 7 nætter
  • Kør selv
Fra 1.349,- DKK
Familieskiferie tæt på Oslo

Tag med til smukke Norefjell, hvor mere end 120 km løjper, 24 km pister og nordens største faldhøjde i liftsystemet venter. Bo i Norefjell Ski og Spa's charmerende og lækre lejligheder, der har ski in/ski out.

  • 18 afrejser
  • 5 nætter
  • Kør selv
Fra 762,- DKK