Norefjell - skiferie i Norge

Oslos nærmeste højfjeld

Bo på Norges bedste resort i Norefjell, hvor du finder skiløb som passer alle aldre og niveauer. Hele herligheden ligger tæt på færgehavnene i Oslo, Larvik og Langesund, så du slipper endda for en lang køretur. 

Kun 90 minutter fra Oslo finder du det familievenlige skieldorado Norefjell

For mange familier kan køreturen fra havnebyerne i det sydlige Norge og frem til den valgte skidestination ofte blive en lang omgang. Men det kan du undgå ved at vælge Norefjell!

Her blot 1,5 times kørsel fra Oslo, og mindre end 3 timer fra både Larvik og Langesund, finder du et skimekka, som passer perfekt til familier, uanset om det er første eller 25. gang, I er afsted. I Norefjell kan du slå dig løs på næsten 200 km langrendsløjper eller fornøje dig med alpine nedfarter, som hører til blandt de længste i Norge. Du kan fx få 6,5 kilometers uafbrudt nedkørsel med et fald på lige over 1.000 højdemeter. Hvis du vil have en smagsprøve på turen, kan du se denne flotte video, som tager dig fra top til bund på ski.   

I alt er der 26 km pister fordelt på 30 af slagsen af både grønne, blå, røde og sorte varianter, der betjenes af 14 lifte. Du finder samtidig hele seks spisesteder med ski-in/ski-out, så du hurtigt kan komme tilbage på pisterne efter frokostpausen.

Står den i stedet på langrend, foreslår vi, at du pakker en rygsæk med appelsiner, chokolade og din foretrukne varme drik, fx den lokale favorit: varm solbærtoddy. Rygsækken tager du med på en tur ud på enten højfjeldet eller på de mange smukke skovløjper.

Vi tilbyder både ophold i skilejligheder og på et lækkert spahotel, hvor du endda kan tage på en lækker skiweekend med masser af skiløb og afslapning.

5 gode grunde til at vælge Norefjell til din skiferie:

 1. Alpelignende alpin: I Norefjell kan du nyde at stå på ski uafbrudt over længere distancer, som man kender det fra alperne. Den længste tur på 6,5 km går for at være Norges længste.
 2. Varieret langrend: Den store højdeforskel betyder også, at de 200 km langrend i Norefjell er yderst varierede med både ture på det åbne højfjeld med fantastiske udsigter og smukke rolige løjper blandt skovenes træer.
 3. Kort transport: Det tager ikke lang tid at komme frem til skiområdet, hverken fra Oslo, Larvik eller Langesund. Det gør Norefjell perfekt til at få mest muligt skiløb på din skitur, uanset om du har en hel uges ferie eller tager turen på en skiweekend.
 4. Luksuriøse forhold: Norefjell Ski og Spa byder indenfor til afslapning i verdensklasse, når dagens skiløb er veloverstået. Her kan du hoppe i en udendørs jacuzzi eller købe dig en omgang massage, hvis musklerne skal løsnes lidt.
 5. Passer alle niveauer: For både langrendsløbere og alpinister gælder det, at terrænet er meget varieret og derfor perfekt til både nybegyndere og øvede.
Læs mere
per side

3 Items

Skieldorado for hele familien - Plads til op til 4 personer

Spænd skiene for og tag familien med til skønne Norefjell kun 1,5 times kørsel fra Oslo. Bo på det lækre Norefjell Ski & Spa hotel, der er placeret midt i den naturskønne fjeldnatur og har ski in/ski out.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 5-7 nætter
Forespørg
Helt nye lejligheder | Plads til hele familien med 6-8 sovepladser

Tag familien med til Norefjell, der med sin unikke beliggenhed, enestående skifaciliteter og nordens største faldhøjde bare må opleves. Bo i lækre nye lejligheder med ski in/ski out.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 5-7 nætter
Forespørg
Lejligheder med plads til mellem 4 og 8 personer - Familieferie tæt på Oslo

Tag med til smukke Norefjell, hvor mere end 120 km langrendsspor og 24 km alpinpister venter. Bo i Norefjell Ski og Spa's charmerende og lækre lejligheder, der har ski in/ski out.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 5-7 nætter
Forespørg

Alpincenteret

På Norefjell finder du et yderst forskelligartet alpincenter. Da Oslo tilbage i 1952 var Skandinaviens første værtsby for vinter-OL, blev de alpine konkurrencer afholdt på Norefjell. Centeret er bygget op omkring en flot, skaldet fjeldtop i lige over 1.100 meters højde, og herfra kan du stå på ski hele vejen ned til søen, Krøderen, der ligger kun ca. 130 meter over havet. Du kan blive meget klogere på området ved at studere pistekortet her.

                         

De korte fakta:

Antal pister: 30 – 9 grønne, 11 blå, 7 røde og 3 sorte.
Antal km pister: 26 km
Længste nedfart: 6,5 km
Antal lifte: 14

Familie på ski på Norefjell Skiløb på Norefjell Børn på skiskole

Langrendsnettet

Med omkring 200 km langrendsløjper er der rig mulighed for at tage på smukke ture ud i området for at nyde udsigten og naturen. Uanset om du vil udfordre dig selv med ture op på højfjeldet eller nyde roen i skoven, får du langrendsterræn i høj klasse.

Naturen i området er utrolig varieret med den skaldede fjeldtop i ca. 1.100 meters højde knejsende majestætisk over Krøderen-søen 1.000 højdemeter længere nede.

Hotelfaciliteter

Vi tilbyder ture til Norefjell, hvor du bliver indkvarteret på det prisbelønnede resort Norefjell Ski & Spa. Du kan både købe ophold i deres skilejligheder eller indkvartering på hotellets værelser. Resortet er perfekt placeret med ski-in/ski-out, så du ikke skal spilde dyrebar skitid på transport.

Samtidig er resortet perfekt, hvis man ønsker afslapning, eller hvis man har en i gruppen, som ikke er så vild med at løbe på ski. Det er blevet kåret til Norges bedste resort 5 år i træk af World Travel Awards og indeholder en stor spaafdeling med både pool, massage og udendørs jacuzzi.

Spørgsmål og andre skidestinationer

Hvis du gerne vil høre mere om vores skirejser til Norefjell eller har spørgsmål til dem, skal du bare ringe på 86 15 35 99.

Udover vores skiferier i Norefjell tilbyder vi skiferier til resten af Norge, med noget for en hver skiløber. Du kan fx prøve kræfter med de olympiske pister i Kvitfjell og Hafjell, nyde det ligeledes familievenlige Geilo eller give dig i kast med Norges største alpincenter i Trysil. Hvis du hellere vil ud på langrendsskiene, kan du tage med på fantastiske ture til fx Mysuseter og Høvringen. Du kan også tage med til Skarslia, hvor vi har vores eget hotel.