INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Norefjellstua

Helt nye lejligheder | Plads til hele familien med op til 12 sovepladser

Tag familien med til Norefjell, der med sin unikke beliggenhed, enestående skifaciliteter og nordens største faldhøjde bare må opleves. Bo i lækre nye lejligheder med ski in/ski out.

In stock
Travel Code
SNO-003

Det kan du glæde dig til

Bo i disse spritnye lejligheder med en af de bedste udsigter, Norefjell har at tilbyde. Lejlighederne ligger praktisk talt lige på bjerget, hvilket tager begrebet ski in/ski out til et helt nyt niveau. Lige uden for døren finder du Nordeuropas største faldhøjde i liftsystemet på 1000 meter med 30 pister, 14 lifter og 2 terrænparker. Der er altså lagt op til gode skioplevelser for hele familien. Der vil være et væld af kvalitetsudtyr til rådighed i de lokale skibutikker, og skiskolerne står klar til at forbedre dine evner, så du får de bedste forudsætninger for at nedlægge de hvide skibakker. Er du udmattet efter en begivenhedsrig dag i de norske fjelde, kan du bestille en pizza fra pizzeriaet eller som gæst benytte resortets aktiviter, restaurant, swimmingpool, sauna, fitnessrum, afterski m.m. De bedste rammer er sat til en fantastisk skiferie, når dig og familien besøger et af de skønneste skiområder i Norge.

Indkvartering

Du indkvarteres i en af de nye lækre lejligheder, som først står klar i vinteren 2022. Lejlighederne kombinerer lune møbler med moderne faciliteter, og du får følelsen af at have fjeldet helt tæt på. Lejlighederne fås med 3 soverum, der har plads til 8 personer eller en større lejlighed med hems, der giver plads til yderligere 4 personer. Lejlighederne har to badeværelser, fuldt udtstyret køkken, stue, terrasse og et skab til dine ski. Derudover har du også WIFI og TV. Lejlighederne er 72 kvadratmeter store, og hemsen er 36 kvadratmeter i 12-personers lejligheden. 

  • Lejlighederne på 0.-2. sal indeholder tre soveværelser med soveplads til 8 personer.
  • Lejlighederne på 2. sal med hems indeholder tre soveværelser med soveplads til 8 personer og en hems med soveplads til 4 personer. I alt er der 12 sovepladser.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

8 personers lejlighed

Fra 8.898,- DKK

12 personers lejlighed

Fra 13.598,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Ophold i valgte indkvartering inkl. slutrengøring
  • Sengelinned + håndklæder

Praktisk info:

  • Hver lejlighed har to parkeringspladser, og det er også muligt at parkere ved Skistua 
  • Lejlighederne er fuldt udstyrede
  • Ingen dyr er tilladt i lejlighederne

Færgetransport til rejser i egen bil:

Ruby Rejser tilbyder bilpakke inkl. 1-5 passagerer med Fjord Line på ruten Hirtshals – Langesund t/r.

Check-in skal ske senest 1 time før afgang.

Gå til toppen af siden