INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Oplev Venabygdsfjellet i Norge på en langrendsferie

Moderne lejligheder til 5 personer | Bustransport inkluderet

Rejs med Ruby Rejsers buss til de moderne Lundegard-lejligheder og oplev skøn natur på højfjeldet tæt på Rondane Nationalpark. 

In stock
Travel Code
SVE-001-1

Det kan du glæde dig til

Venabygdsfjellet er for mange kendt som ”Norges flotteste turterræn” med mange muligheder og mange kilometer med velpreparerede langrendsløjper, helt eksakt 156 km med de højest belliggende hele 950 meter over havets overflade. Her kan du kombinere de smukkeste ture i både højfjelds- og birketerræn. Området er velegnet til både træningsture på præparerede stier og spændende ture uden for stinettet. 

Det unikke netværk af løjper syd for Rondane Nationalpark er for hele familien og for enhver smag. Om du foretrækker et hurtigt tempo, hvor pulsen kommer op eller hellere vil tage flere pauser og nyde en kop varm kakao i den storslåede natur er helt op til dig. Med den smukke hvide sne og de majestætiske bjerge som din tro følgesvend på ruten er du uden tvivl sikret en fantastisk oplevelse. Efter en lang dag i bjergene er det rart at slappe af, spise eller møde venner i hyggelige omgivelser. På Lundekroa lige over lejlighederne finder du friskbagte kager, gode aftensmadsretter, varme og kolde snacks samt varme og kolde drikke.

Indkvartering

Lundegard-lejlighederne er 10 helt nybyggede rækkelejligheder til 4-5 personer. Lejlighederne har en hyggelig og varm atmosfære og alle tænkelige faciliteter. Lejlighederne byder på et stort opholdsrum med spiseplads og en "blød" afdeling med fjernsyn. Der er køkken med køleskab, opvaskemaskine, komfur, kaffemaskine etc. Der er to soverum; det ene med to 90 cm senge, der kan sættes sammen som dobbeltseng; det andet har en 120 cm seng og 90 cm enkeltkøje på tværs. Der er fint badeværelse med brusekabine og god skabsplads. WIFI er også tilgængeligt i alle lejlighederne.

Der er adgang til fælles træningsrum, saunaområde og smørrerum. Hver lejlighed har egen skistald. Er I en større gruppe findes et flot, stort lokale med køkken, pejs, hyggeafdeling og spiseplads til ca. 50 personer. Spørg for nærmere informationer.

Bustransport

Denne tur er inklusive bus tur/retur fra Danmark til Ringebu i vores 4-stjernede hvilebusser.
Busserne har hvilesæder med ekstra god benplads. Sædeafstanden er hele 74 cm. 

Husk at du med vores bus har 8 skidage på en uges skiferie, og du kan gratis medtage et sæt skiudstyr/snowboard.

Afrejse fra Danmark er fredag, og du er retur igen søndag.

Du vælger opsamlingssted ved bestillingen, og ønsker du mere information omkring vores bus, kan du finde det på dette link.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Oplev Venabygdsfjellet i Norge på en langrendsferie
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Ophold i Lundegard lejlighed inkl. slutrengøring
  • Transport med Ruby Rejsers bus tur/retur
    • Bussen stopper, sætter af og tager gæster op i Ringebu centrum

Prisen inkluderer ikke:

  • Bespisning på bussen

Gå til toppen af siden