INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

SAALBACH – EN AF DE STØRSTE KLASSIKKERE MED SKI-IN HOTEL

Østrig – Saalbach

Saalbach har et af Østrigs største og mest varierede skiområder - 270 km. pister i et stort sammenhængende skiområde. Her er der alpint skiløb for alle - på alle niveauer.  Vores omdrejningspunkt er Ruby Rejsers eget Clubhotel med skiløb lige til døren.

OBS: der er favorable priser for forældre der rejser alene med deres børn i uge 10 - se mere under 'Praktiske informationer' nedenfor.

6.448,00 kr
In stock
Travel Code
SKI-620
Byen

Saalbach er beliggende i 1000 m højde og er byen, hvor danskere er kommet både sommer og vinter igennem årtier. Saalbach er kendt som en hyggelig by med fodgængerzone, restauranter, caféer og butikker samlet i den lille bykerne: Saalbach har samtidigt en utrolig imødekommen lokalbefolkning. Byen er også  berygtet for sin afterskiing. Hver eftermiddag i vintersæsonen bliver byens restauranter og barer omdannet til afterskisteder, med høj musik og festlige stemning, hvor der danses både på stole og borde.

Man kan ikke sige Saalbach uden også at sige Hinterglemm. Byen, der ligger 5 km længere inde i dalen, er på trods af afstanden efterhånden ”groet” sammen med Saalbach. Hinterglemm er mindre men lige så hyggelig, og har et centrum bestående af restauranter, butikker og hoteller med lifte og pister i baghaven. 

Ruby Clubhotel Lederer

Konceptet på vores clubhoteller er kendetegnet ved en enkel og afslappet stemning, hvor opholdet inkluderer fuldpension. På clubhotellerne råder Ruby Rejser altid over hele hotellet, så der er gode muligheder for at finde ligesindede til dagens skiløb og til hygge, spil og snak om aftenen. Man medbringer selv sengetøj og håndklæder, redder selv sin seng ved ankomst, og står selv for rengøring af værelset ved afrejse. I restauranten serveres maden morgen og aften som buffet. Det er muligt at smøre madpakke ved morgenbordet. Drikkevarer tager man selv fra den ubemandede bar, og der afregnes sidst på ugen.

Ruby Clubhotel Lederer ligger midt imellem byerne Saalbach og Hinterglemm. Fra hovedvejen og de sidste 400 m op til hotellet stiger vejen kraftigt, hvilket gør, at hotellet ligger med flot udsigt over dalen og de to byer.

Ruby Clubhotel Lederer er et ældre østrigsk Gasthof med 20 værelser og 70 sengepladser. Ruby Rejser råder over hele hotellet. Værelserne er med sengeplads til to -seks personer. De fleste værelser er med køjesenge og med eget bad/toilet.

Fire af værelserne deler bad og toilet. Det er muligt at booke deleværelser, hvor man bliver indkvarteret med maksimalt 2 andre af samme køn. Der er ingen værelsesrengøring i løbet af ugen, og værelset skal afleveres rengjort ved afrejse. Hotellet tilbyder gratis WiFi.

Dette er et ”ski in” hotel. Om morgenen har vi egen shuttle-taxi til liften. Der køres i tidsrummet 08.20 til 09.00. Når man skal retur til hotellet, går den blå piste 34a helt hjem til hotellet.  Det er også muligt at tage skibussen til og fra skiløb. Nærmeste stoppested er 400 m fra hotellet. Skibussen kører til liftene i både Saalbach og Hinterglemm og busturen på ca. 5 min. til/fra begge byer. Da vejen er stejl mellem hotel og stoppested, anbefales godt fodtøj. Er du i skistøvler så pas godt på. Specielt hvis vejen er våd eller glat!

Hotellet har restaurant og i kælderen et aktivitetsrum med bordfodbold, bordtennis og musikanlæg. Der er yderligere et opvarmet støvlerum og skiopbevaring i kælderen.

Her på hotellet finder man også Østrigs (måske) mindste bar – med et bord! Foran hotellet kan der opstilles borde og stole såfremt vejret tillader det. Forplejningen er fuldpension, der består af morgenmadsbuffet, hvorfra man også har mulighed for at smøre sin egen frokostpakke. Aftensmaden er en enkel 2-retters menu med salatbuffet. Inkluderet er også kaffe efter aftensmad. Vegetar-/ veganermenu muligt mod tillæg og skal bestilles hjemmefra. Maden serveres som buffet, og efter spisning sættes glas og service på et rullebord. Forplejningen starter med aftensmad på ankomstdagen og slutter med morgenmad og selvsmurt frokostpakke på afrejsedagen. Én aften i løbet af ugen er køkkenet lukket. Her er der mulighed for at deltage i Ruby Rejsers ”hytteaften” (egenbetaling ca. 15,-€), eller man kan tage ud at spise på en af de mange restauranter i Saalbach og Hinterglemm. Hotellets bar er uden betjening, men til gengæld sælges drikkevarerne til meget fordelagtige priser. Man tager selv drikkevarer i køleskabet og i baren og noterer dette på en liste. Afregning sker dagen inden hjemrejse. Egne drikkevarer må ikke medbringes på hotellet.

Hotellet har kun fire p-pladser til gæster der kommer i egen bil, hvorfor p-plads skal reserveres og tildeles efter ”først til mølle-princippet”. Et stort velassorteret supermarked er beliggende 400 m. fra vores hotel, og der er ca. 1500 m. til gågaden i Saalbach.

Skiområdet

Saalbach bliver større og større, og de seneste år er skiområdet udvidet betydeligt. Ikke mindre end 270 km pister forbinder Saalbach og Hinterglemms skiområde med byerne Leogang og Fieberbrunn, og gør skiområdet til et af Østrigs største. Et stort og varieret skiterræn med 140 km blå pister, 112 km røde og 18 km sorte pister. Her er virkelig skiløb for alle.

Pisterne går op til 2100 m.o.h. og er beliggende på begge sider af dalen og i nabodalene, så det er muligt at følge solen hele dagen på ski. De mange pister, den store alsidighed, snekanoner til at sikre et solidt grundlag, forrygende afterskiing og mere end 60 restauranter fordelt i området har også gjort Saalbach til en af danskernes foretrukne skisportsbyer. Nu venter vi bare på, at det nærliggende skiområde ved Zell am See også bliver en del af dette store skiområde. Vi håber dette bliver gennemført inden for 3-4 år.

Link til pistekort

Selvom de fleste nok ikke tager til Saalbach for at køre langrend, er her alligevel en 8 km langrendsløjpe i dalen og en 4 km rundstrækning oppe på bjerget.

Piste 34a – lige hjem til Ruby Clubhotel Lederer

Her i Saalbach har vi vores ”egen” piste helt hjem til hotellet. På grund af vores perfekte beliggenhed midt mellem hovedliftene i Saalbach og Hinterglemm, har du muligheden for, hver morgen, at vælge om du vil starte i den ene eller den anden ende af det store skiområde. Om morgenen tager man blot shuttle-taxien de 5 min. til enten Saalbach eller Hinterglemm. Om eftermiddagen går turen bekvemt fra Reiterkogel over Piste 34a, lige hjem til hotellet.

Se vejledning til Piste 34a her

Skileje og skiskole

Ski- og snowboardleje i 6-7 dage – sæt med ski/støvler/stave.

Voksen (std.): kr. 1050,-

Voksen (VIP): kr. 1240,-

Børn (årg. 2009-2018): kr. 400,-

Priserne på ski- og snowboardleje er kun gyldige ved bestilling og betaling hjemmefra, og senest 4 uger inden afrejse. (ved bestilling skal alder, vægt, højde, skostørrelse og skikundskaber oplyses)

 

 

Ski- / snowboardskole – holdundervisning

3 dage af 4 timer: 170,- €

5 dage af 4 time: 210,- €

Ski- og snowboard-skole bestilles og betales i Euro direkte på rejsemålet. Undervisningen foregår på engelsk og tysk.

Transport

Busopsamling fra Sjælland, Fyn og Jylland. Busserne mødes i Kolding hvor busskifte kan forekomme. Vi kører med 5* hvilebusser der har hvilestole med rigtig god benplads. På nogle afgange køre bussen i samarbejde med SneXpressen, hvor busserne er 4* eller 5*. Udrejse med bus er altid fredag og hjemkomst søndag.

Husk at med vores bus har du hele 8 skidage, på en uges skiferie og hos Ruby Rejser kan du gratis medtage et sæt skiudstyr, udover din normale bagage.

Yderligere information om busturen finder du under Bus til Østrig.

Ved transport i egen bil kan fratrækkes kr. 600,-. 

Bestil rejse

1 person. 1 sengs værelse med bad/toilet/ balkon - pris pr. person

Fra 9.248,- DKK

2 personer. 2 pers. vær. med balkon. Uden bad/toilet - pris pr. person

Fra 6.448,- DKK

2 personer. 2 pers. vær. med bad/toilet - pris pr. person

Fra 6.598,- DKK

2 personer. 2 pers. vær. med bad/toilet/balkon - pris pr. person

Fra 6.748,- DKK

3 personer. 3 pers. vær. med balkon. Uden bad/toilet - pris pr. person

Fra 6.448,- DKK

3 personer. 3 pers. vær. bad/toilet - pris pr. person

Fra 6.598,- DKK

3 personer. 3 pers. vær. bad/toilet/balkon - pris pr. person

Fra 6.748,- DKK

4 personer. 4 pers. vær. med balkon. Uden bad/toilet - pris pr. person

Fra 6.448,- DKK

4 personer. 4 pers. vær. med bad/toilet - pris pr. person

Fra 6.598,- DKK

4 personer. 4 pers. vær. med bad/toilet/balkon - pris pr. person

Fra 6.748,- DKK

5 personer. 5 pers. vær. med bad/toilet - pris pr. person

Fra 6.598,- DKK

6 personer. 6 pers. vær. m. balkon. Uden bad/toilet - pris pr. person

Fra 6.448,- DKK

6 personer. 6 pers. vær. med bad/toilet - pris pr. person

Fra 6.598,- DKK

7 personer. 7 pers. vær. med bad/toilet - pris pr. person

Fra 6.598,- DKK
Praktiske Informationer

De nævnte pakkepriser inkluderer:

  • Bustransport i luksus hvilebus
  • 7 nætters ophold med fuldpension som beskrevet
  • 6 dages liftkort til hele skiområdet.

Priserne er gældende pr. pers. i delt dobbeltværelse.

Single med børn-priser i uge 10: Der er gode børnerabatter for forældre, der rejser alene med børn, dvs. børne- og ungepriser ved én fuldt betalende voksen.

Rabatter (pr. pers.):  
Børn i 3.-6. seng (årg. 2012-2014):        kr. 4.500,-
Børn i 3.-6. seng (årg. 2003-2011): kr. 1.000,-
Unge i 3.-6. seng (årg. 2000-2002): kr. 500,-
Kør selv rabat: kr. 600,-

Børn født efter 2014 bor gratis i forældres seng og uden eget sæde i bussen. Bussæde kan købes til listepris. Se priserne her.

Tillæg (pr. pers.):  
Vegetar- eller veganermad (pr. uge): kr. 250,-
Sengetøj og håndklæde:  kr. 150,-
Liftkort pr. ekstra dag (voksen): kr. 165,-
Liftkort pr. ekstra dag (årg. 2001-2003): kr. 125,-
Liftkort pr. ekstra dag (årg. 2004-2011): kr. 85,-

Børn født efter 2011 betaler ikke for de ekstra dages liftkort.

Ovenstående priser (rabatter og tillæg) er kun gældende ved bestilling hjemmefra og senest 4 uger inden afrejse. Skal fremgå af rejsebekræftelse/ deltagerspecifikation for at være gældende.

Tilbage til toppen