INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Skiferie på Gålå - Wadahl Høgfjellshotel

FÆLLES REJSE DELUXE FOR ALLE OG MED ÆLDRESAGEN

Bo midt i naturen på højfjeldshotel i et af Norges absolut fineste fjeldområder, og bliv forbløffet over den skønne udsigt over Jotunheimens løjpenet og bjergtoppe i traditionsrige omgivelser.

In stock
Travel Code
SGAA-002

Det kan du glæde dig til

Skiferie på Gålå byder på vintereventyr i et af Norges absolut fineste fjeldområder. Med en placering på et bjergplateau 930 meter over havet er det svært ikke at blive betaget af udsigten uanset hvilken retning, du kigger i. Løjpenettet på Gålå er en del af Peer Gynts Rige, der byder på ikke mindre end 630 km præparerede løjper. Er du mere til alpint skiløb, er der rig mulighed for at fornøje sig på de 15 nedfarter og 7 lifte, der tager dig mellem børnebakker, snowboardpark og pister i alle farver. Vil du lade skiene blive hjemme en dag, byder området også på et stort udvalg af andre aktiviteter, såsom hundeslædekørsel, snowrafting, kaneture og kælkebane.

Du kan også roligt glæde dig til at bo på et af Norges dejlige højfjeldshotel, Wadahl Høgfjellshotell. Med ski in/ski out begynder løjpenettet lige udenfor hoteldøren, og efter en lang dag i sneen, der er lagt op til afslappet hygge foran gildesalens varme pejs. Ophold inkluderer morgenmadsbuffet, selvsmurt frokostpakke til skituren og aftensmenu/ buffet. Forplejningen er startende med morgenmad på ankomstdagen og afsluttende med en let aftensmad inden hjemrejse.

Indkvartering

På denne skiferie indkvarteres du på det skønne 4-stjernede Wadahl Høgfjellshotell, der med sin placering 933 m.o.h. har en intet mindre end fantastisk udsigt over dalen. Hotellet byder bl.a. på en dejlig restaurant, indendørs pool, fitnesscenter, sauna, bar og trådløst internet. Efter en lang dag på fjeldet kan du slappe af foran den åbne pejs i gildestuen eller nyde roen på dit værelse. Hotellet har 100 værelser i forskellige kategorier og størrelser, der dog alle har eget badeværelse med badekar eller brusebad, TV, telefon, radio og gratis internet. Vælg mellem nedenstående værelsestyper:

 • Enkeltværelse:
  Wadahls enkeltværelse byder på enkeltseng, sovesofa og toilet med brusebad.

 • Dobbeltværelse:
  Wadahls dobbeltværelse er et veludstyret værelse, der sikrer et behageligt hotelophold. Værelset er lyst og fint med skrivebord og brusebad. Mod tillæg mulighed for værelse med udsigt over Gålåvatn og Jotunheimen.

 • Dobbeltværelse med udsigt:
  Wadahls dobbeltværelse er et veludstyret værelse, der sikrer et behageligt hotelophold. Værelset er lyst og fint med skrivebord og brusebad. Her er der udsigt over Gålåvatn og Jotunheimen.

Fællesrejse – deluxe

Dette er en ny type Fællesrejse med Ruby Rejser  -  du bor på hotellet og nyder hotellets normale service, men Ruby Rejser har på denne tur en rejseleder med, som hygger om dig og kommer med forslag til fælles aktiviteter hver dag.  
Fællesskabet er uformelt, og gruppen finder hurtigt sammen, mens snakken går, og skituren næste dag planlægges. Alle gæster både børn, de unge og de "gamle" mødes om hygge, spil, musik, konkurrencer, diskussioner – det er helt op til deltagerne. Har du lyst, sætter du bare noget i gang. Det er også i orden at trække sig tilbage til et hyggeligt hjørne med en bog.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Uge 7: Startdato 12.02.2021 varighed 9 nætter

Fra 6.998,- DKK

Uge 10: Startdato 05.03.2021 varighed 9 nætter

Fra 6.798,- DKK

Uge 11: Startdato 12.03.2021 varighed 9 nætter

Fra 6.498,- DKK
Praktiske Informationer

Uge 7 - for alle

uge 10 og 11 - for medlemmer af Ældre Sagen. Medlemsnummer bedes oplyses ved bestilling.

Prisen inkluderer:

 • Busrejse i hvilebus tur/retur
 • 7 nætters ophold på Wadahl Høifjellshotell
 • Vinterpension (morgenmadsbuffet, selvsmurt frokostpakke til skituren og aftensmenu/ buffet) fra morgenmad på ankomstdagen til aftensmad på hjemrejsedagen
 • Dansk rejseleder

 

Ikke inkluderet i prisen:

 • Drikkevarer
 • Afbestillingsforsikring (6% af rejsens pris)

 

Rabat:

 • Egen transport (se rabatten under "Bestil")
Bustransport:
Du kører med Ruby Rejsers komfortable hvilebusser busser fra Danmark fredag eftermiddag/aften. Vi har opsamling mange steder i Danmark på ruten Aarhus/Odense/Herlev/Helsingør. Vi er retur i Danmark den efterfølgende søndag morgen. Se nærmere tider på vores hjemmeside: Ruby Rejsers vinterbus køretider. Busserne har behagelige sæder, der kan vippes ned i 45 grader og har desuden fodstøtter. Der er fin benplads.

NB: Rejsen forudsætter, at bestiller er medlem af Ældre Sagen. Medlemsnummer bedes oplyses ved bestilling.

Gå til toppen af siden

Loading...