Bestil

Radisson Blu Resort i Trysil

Norges bedste skisportsted - med plads til alt mellem 2-12 personer

Trysil er et skieldorado for alle, og både børn og voksne kan boltre sig på de fire sammenhængende skiområder dagen lang. Tag familien med og bo i lejlighed eller på hotel lige ved Trysilfjell Turistcenter. 

In stock
Travel Code
STRY-003
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Kåret flere gange som Norges bedste skisportssted
blue encircled check Kun 2,5 times kørsel væk fra Oslo
blue encircled check Børneområder, stejle pister, afterski og sjove aktiviteter
calendar iconIngen dato sat
transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png Egen transport
clock icon7 nætter

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Trysil er sød musik i ørerne på mange skientusiaster, og det er ikke svært at forstå. Det populære skisportsted, der flere gange er blevet kåret som Norges bedste, er placeret i den østlige del af Norge kun ca. 2,5 times kørsel fra Oslo, og tilbyder alt hvad hjertet begærer af løjper, off-piste, børneområder og afterski. Det store fjeld er yderst familievenligt med hele 2 store børneområder, hvor den hyggelige maskot har din egen skiskole, og også kælkebakker og iglobygning lokker de mindste til. For de større skientusiaster er de mangle stejle pister, snow parks, afterski og sjove aktiviteter som fx kanekørsel og hundeslæde noget, der trækker. Der er sne, sjov og skihygge for alle.

Undervejs kan du bo i Trysil Prestige, der er et koncept udviklet til dig, som vil være din egen herre, men som alligevel vil nyde godt af de faciliteter og tilbud, et hotel kan tilbyde. Her bor du i en lejlighed tilknyttet hotellet Radisson Blu Resort Trysil, og hvordan og hvor meget du bruger hotellet, bestemmer du selv. Her bydes du velkommen, uanset om drømmen altid har været spa i en hytte eller ski efterfulgt af bowling. Trysil Prestige står klar til at forkæle dig, præcis så meget, som du selv ønsker.

Er du mere til klassisk hotelhygge kan du også bo på selve hotellet (Radisson Blu Resort Trysil) i et af de lækre hotelværelser. Læs mere om indkvarteringsmulighederne længere nede på siden. 

Indkvartering

down v arrow

På denne skiferie indkvarteres du enten i en dejlig lejlighed i Trysil Prestige, der er et lejlighedskoncept tilknyttet Radisson Blu Resort eller i et skønt værelse på selve hotellet. Lejlighederne er placeret midt på bakken med ski in/ski out og egen skiopbevaring, og du bestemmer helt selv, hvor meget du vil bruge hotellet. Ønsker du at lave mad i dit eget køkken, gør du det. Hvis ikke, er du velkommen i en af hotellets restauranter eller til at bestille fra Room Service. Trysil Prestige har et stort udvalg af lejligheder og hotelværelser i forskellige størrelser. Læs mere om nogle af indkvarteringsmulighederne herunder. 

 • 4+4 sengs lejlighed
  Lejlighed på 74 m² med 2 soveværelser, 2 brusere og 2 toiletter samt stue og køkken.

 • 8+2 sengs lejlighed
  Lejlighed på 103 m² med 4 soveværelser, 3 brusere og 3 toiletter samt stue og køkken.

 • 10+2 sengs værelse
  Lejlighed på 173 m² med 5 soveværelser, 4 brusere og 4 toiletter samt stue og køkken.

 • Deluxe-værelse
  Skønt hotelværelse på Hotel Radisson Blu. Deluxe-værelset er på 28 m2, har dobbetseng eller to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bad, sofa, daglig rengøring og morgenmad. 

 • Familieværelse
  Skønt hotelværelse på Hotel Radisson Blu. Familieværelset er på 75 m2, har to dobbeltsenge, to sovesofaer, 2 badeværelser, daglig rengøring og morgenmad. 

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer:

 • Ophold i valgte indkvartering 
 • Sengetøj 
 • Slutrengøring
 • Indgang til oplevelsesbad (tom 31. august 2024)

Færgetransport til rejser i egen bil:
Ruby Rejser tilbyder bilpakke inkl. passagerer med Stena Line, på ruten Frederikshavn-Gøteborg. I forhold til Stena Line er der daglige afgang fra Frederikshavn kl. 08.30/14.00/22.00. Forventet akomst Gøteborg kl. 12.00/17.15/01.25. Retur fra Gøteborg kl. 00.30/08.00/18.00 og forventet ankomst Frederikshavn kl. 04.10/11.20/21.20. Check-in skal ske senest 1 time før afgang.

Overfartspriserne er baseret på ophold (lør.-lør./ søn.-søn. / fre.-søn.)
Ønskes overfartspriser i forbindelse med andre færgestrækninger kontakt da Ruby Rejser.

OBS:

Fra 1. september 2022 kommer det til at koste penge for at passere bommen på Trysilfjellvejen og Fageråsvejen. 

Der vil være tre betalingsløsninger:

 • Automatisk betaling på registreret betalingskort i oprettet profil på autopay.io
 • Betaling på nettet på www.autopay.io inden 48 timer efter udkørsel.
 • Faktura i posten. NB! Der kommer et tillæg i afgift til fakturaen.

Gå til toppen af siden