INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Radisson Blu Resort i Trysil

Norges bedste skisportsted - med plads til alt mellem 2-12 personer

Trysil er et skieldorado for alle, og både børn og voksne kan boltre sig på de fire sammenhængende skiområder dagen lang. Tag familien med og bo i lejlighed eller på hotel lige ved Trysilfjell Turistcenter. 

In stock
Travel Code
STRY-003

Det kan du glæde dig til

Trysil er sød musik i ørerne på mange skientusiaster, og det er ikke svært at forstå. Det populære skisportsted, der flere gange er blevet kåret som Norges bedste, er placeret i den østlige del af Norge kun ca. 2,5 times kørsel fra Oslo, og tilbyder alt hvad hjertet begærer af løjper, off-piste, børneområder og afterski. Det store fjeld er yderst familievenligt med hele 2 store børneområder, hvor den hyggelige maskot har din egen skiskole, og også kælkebakker og iglobygning lokker de mindste til. For de større skientusiaster er de mangle stejle pister, snow parks, afterski og sjove aktiviteter som fx kanekørsel og hundeslæde noget, der trækker. Der er sne, sjov og skihygge for alle.

Undervejs kan du bo i Trysil Prestige, der er et koncept udviklet til dig, som vil være din egen herre, men som alligevel vil nyde godt af de faciliteter og tilbud, et hotel kan tilbyde. Her bor du i en lejlighed tilknyttet hotellet Radisson Blu Resort Trysil, og hvordan og hvor meget du bruger hotellet, bestemmer du selv. Her bydes du velkommen, uanset om drømmen altid har været spa i en hytte eller ski efterfulgt af bowling. Trysil Prestige står klar til at forkæle dig, præcis så meget, som du selv ønsker.

Er du mere til klassisk hotelhygge kan du også bo på selve hotellet (Radisson Blu Resort Trysil) i et af de lækre hotelværelser. Læs mere om indkvarteringsmulighederne længere nede på siden. 

Indkvartering

På denne skiferie indkvarteres du enten i en dejlig lejlighed i Trysil Prestige, der er et lejlighedskoncept tilknyttet Radisson Blu Resort eller i et skønt værelse på selve hotellet. Lejlighederne er placeret midt på bakken med ski in/ski out og egen skiopbevaring, og du bestemmer helt selv, hvor meget du vil bruge hotellet. Ønsker du at lave mad i dit eget køkken, gør du det. Hvis ikke, er du velkommen i en af hotellets restauranter eller til at bestille fra Room Service. Trysil Prestige har et stort udvalg af lejligheder og hotelværelser i forskellige størrelser. Læs mere om nogle af indkvarteringsmulighederne herunder. 

 • 4+4 sengs lejlighed
  Lejlighed på 7. etage på 74 m² og med plads til 4-8 personer. Lejligheden har opholdsstue med køkkenafdeling, 2 soveværelser med enten dobbeltseng og sovesofa eller dobbeltseng og køjeseng, 2 brusere og 2 toiletter. Lejligheden har også håndklæder, slutrengøring og trådløst internet inkluderet. Køkkenet har køleskab og opvaskemaskine, mens stuen byder på sofaområde og gaspejs. Rygning er ikke tilladt.
 • 8+2 sengs lejlighed
  Lejlighed på 7. etage på 103 m² med plads til 8-10 personer. Lejligheden har opholdsstue med køkkenafdeling, 4 soveværelser, 3 brusere og 3 toiletter. Lejligheden har også håndklæder, slutrengøring og trådløst internet inkluderet. Køkkenet har køleskab og opvaskemaskine, mens stuen byder på sofaområde og gaspejs. Rygning er ikke tilladt.
 • 10+2 sengs lejlighed
  Lejlighed på 6. etage på 173 m² med plads til 8-12 personer. Lejligheden har opholdsstue med køkkenafdeling, 5 soveværelser, 4 brusere og 4 toiletter. Køkkenet har køleskab, fryser og opvaskemaskine, mens stuen byder på sofaområde og gaspejs. Rygning er ikke tilladt.
 • Hotel - Deluxe-værelse
  Skønt hotelværelse på Hotel Radisson Blu. Deluxe-værelset er på 28 m2, har dobbetseng eller to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bad, sofa, daglig rengøring og morgenmad. 
 • Hotel - Familieværelse
  Skønt hotelværelse på Hotel Radisson Blu. Familieværelset er på 75 m2, har to dobbeltsenge, to sovesofaer, 2 badeværelser, daglig rengøring og morgenmad. 

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Radisson Blu Resort i Trysil
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Ophold i valgte indkvartering 
 • Sengetøj 
 • Slutrengøring
 • Indgang til oplevelsesbad

Færgetransport til rejser i egen bil:
Ruby Rejser tilbyder bilpakke inkl. passagerer med Stena Line, på ruten Frederikshavn-Gøteborg. I forhold til Stena Line er der daglige afgang fra Frederikshavn kl. 08.30/14.00/22.00. Forventet akomst Gøteborg kl. 12.00/17.15/01.25. Retur fra Gøteborg kl. 00.30/08.00/18.00 og forventet ankomst Frederikshavn kl. 04.10/11.20/21.20. Check-in skal ske senest 1 time før afgang.

Overfartspriserne er baseret på ophold (lør.-lør./ søn.-søn. / fre.-søn.)
Ønskes overfartspriser i forbindelse med andre færgestrækninger kontakt da Ruby Rejser.

Gå til toppen af siden

Loading...