INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Romundsgardseter Hytter (Høvringen)

Dejlige hytter med plads til 5, 8 og 25 personer

Romundgardseter er en traditionel seter centralt beliggende på Høvringen. Nyd en smuk udsigt ud over nationalparkerne Rondane, Jotunheimen og Dovrefjell. Hurtig bestilling tilrådes. 

In stock
Travel Code
SHO-006

Det kan du glæde dig til

Romundgardseter ligger centralt og højt på Høvringen, med løjper og med bilparkering lige ved hytterne - Se placering her. Romundgardseter er en gammel seter, som bl.a. indgår i Sigrid Undsets filmatiserede bog ”Kristin Lavransdatter”. Området har 140 km. markerede løjper som et nemme og nydelige at navigerere rundt i. Samtidigt er vejret meget stabilt, med mange dejlige solskinstimer, gode sneforhold og minimale nedbørsmængder.

Indkvartering

Romundgardseter består af den gamle fjeldstue samt to mindre hytter. Der er trådløst internet i alle Romundgardseter Hytterne.

Storhytten
Fjeldstuen er i dag omdannet til ”Storhytte” på 350m2 med plads til op til 25 personer med adgang til køkken, 5 toiletter, 2 bad/bruser,1 sauna, 2 store fællesrum - det ene med pejs og 9 soverum. Køkkenet har storkøkkenfaciliteter med stegeovn, kogeplader, køleskab m. fryser, kaffemaskine, opvaskemaskine og service til 35 personer. Hytten har opvarmning med centralfyr og et tørrerum.
Et godt bud til en større gruppe, hvor der er hvad der skal være, men forvent ikke luksus. Se plantegning af hytten her. Storhytten er inddelt således:

 • 1. sal: et enkeltværelse, et dobbeltværelse med køjeseng, tre 3-sengsværelser med køje- og enkeltseng, et værelse 2-3 personer med familiekøje (underkøje 120 cm); et 4-sengsværelse med en køje og to enkeltsenge. 
 • 2. sal: et 4-sengs værelse og et 3-sengs værelse 
 • NB: Alle senge er minimum 200 cm lange og 80 cm bredde. Dog er der også senge på 190 cm og 75 cm bredde.

Selet hytte
Hytte på 90 m2 med 3 soverum til 8 personer, toilet og bad. Hyggelig stue med køkken, pejs og TV. Køkkenet har kogeplader, stegeovn, køleskab m. fryser, kassemaskine, opvaskemaskine og service til 8 personer. Der er vaske- og tørrefaciliteter I baderum og over pejs og bilparkering er ved hytten. Hytten er præget af gammeldags byggestil, men er samtidig med nutidige faciliteter.

 • Rum 1: Dobbelt underkøje (stor), enkelt overkøje (familiekøje) 
 • Rum 2: Dobbelt underkøje, enkelt overkøje (familiekøje)
 • Rum 3: Køjesenge

Gosen hytte
Nyrestaureret hytte på 60 m2 til 5 personer. To soverum med i alt 5 senge. Hyggelig stue med brændeovn med glaslåge, køkkenkrog med komfur med ovn, opvaskemaskine, TV samt et nyrenoveret badeværelse med toilet og brusebad.

 • Rum 1: Dobbeltseng
 • Rum 2: En enkeltseng + en køjeseng

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

5 personers hytte - Gosen

Fra 4.698,- DKK

8 personers hytte - Selet

Fra 5.498,- DKK

25 personers hytte - Storhytten

Fra 18.598,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Ophold i valgte indkvartering inkl. slutrengøring. (Hytterne er fuldt udstyrede, dog skal sengelinned og håndklæder selv medbringes.)
Bemærk:
 • Prisen for Storhytten er en pris basseret på, at I er 15 personer i hytten. Ved flere end 15 personer, er der et tillæg på 1000 kr. pr. person. Der kan maks være 25 personer i hytten.

Tilkøb:

 • Transport med Ruby bus muligt i uge 7 - 10
   

Færgetransport til rejser i egen bil:

Der tilbydes en mulighed for at få et tilbud på en bilpakke inkl. 1-5 passagerer med DFDS på ruterne København - Oslo t/r samt Frederikshavn - Oslo t/r.

København - Oslo tur-retur

Check-In lukker Afrejse Ankomst
14:45 15:00 10:00 

*Ankomst næste dag


Frederikshavn - Oslo

Check-In lukker Afrejse Ankomst
23:10 23:55 10:00

*Ankomst næste dag


Oslo - Frederikshavn

Check-In lukker Afrejse Ankomst
14:10 15:00 01:00

*Ankomst næste dag

Gå til toppen af siden