INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Rondane Haukliseter Fjellhotell (Høvringen)

Snesikker skiferie i Norge

Tag på skiferie til Høvringen og bo på det højtbeliggende fjeldhotel med en skøn udsigt og få den perfekte kombination af nyrenoveret modernitet og klassisk fjeldstuehygge.

In stock
Travel Code
SHO-003

Det kan du glæde dig til

Rondane Haukliseter Fjeldhotel er beliggende  1.000 m.o.h. og er et fantastisk udgangspunkt for en skiferie på Høvringen. Rondane Nationalpark ligger nordøst for Høvringen, hvor der findes 150 km løjper, der tager dig igennem skove og højfjeldet. Løjperne byder på både lettere og mere krævende ruter, hvor du kan benytte bæltebilen til at transportere dig ud til det ønskede punkt. 

Hotellet har en smuk udsigt over Høvringens fjelde, og værelserne fremstår nye og moderne efter en nylig renovering. Renoveringen er dog ikke på bekostning af den klassiske charme tilknyttet en fjeldstue, og du kan godt glæde dig til hygge i opholdsstuen, spisning i salen og at smage på deres førsteklasses køkken.

Værtsfamilien Lyftingsmo har gennem flere generationer taget imod gæster, og flere af dem vender gerne tilbage år efter år.

Indkvartering

Rondane Haukliseter Fjellhotell ligger højt og flot med udsigt over hele Høvringen. Der er tale om et hotel af god standard, og alt er bare i orden. 
Hotellet har gode, hyggelige værelser, der alle har bad og toilet. Der er store opholdsrum og en spisesal med flot udsigt - og maden er i øvrigt rigtig god. Hotellet har sauna samt legerum til børnene, billard og bordtennis. Der er tilmed gratis wi-fi på hotellet.

Tore Lyftingsmo er en omhyggelig vært, der sørger for at alt er i orden. Han er også selv aktiv skiløber og tilbyder ofte hotellets gæster en guidet skitur - helst udenfor løjpenettet og op på en fjeldtop langt inde i Rondane.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Enkeltværelse

Fra 8.498,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse

Fra 7.798,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Ophold i valgte værelsestype inkl. vinterpension (morgenmad, selvsmurt madpakke og middag).
  • sengelinned og håndklæder

Tilkøb:

  • Transport med Ruby bus muligt i uge 7 - 10 

Færgetransport til rejser i egen bil:

Der tilbydes en mulighed for at få et tilbud på en bilpakke inkl. 1-5 passagerer med DFDS på ruterne København - Oslo t/r samt Frederikshavn - Oslo t/r.

København - Oslo tur-retur

Check-In lukker Afrejse Ankomst
14:45 15:00 10:00 

*Ankomst næste dag


Frederikshavn - Oslo

Check-In lukker Afrejse Ankomst
23:10 23:55 10:00

*Ankomst næste dag


Oslo - Frederikshavn

Check-In lukker Afrejse Ankomst
14:10 15:00 01:00

*Ankomst næste dag

Gå til toppen af siden