INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Rondane Haukliseter Fjellhotell (Høvringen)

Snesikker skiferie i Norge

Tag på skiferie til Høvringen og bo på det højtbeliggende fjeldhotel med en skøn udsigt og få den perfekte kombination af nyrenoveret modernitet og klassisk fjeldstuehygge.

In stock
Travel Code
SHO-003

Det kan du glæde dig til

Rondane Haukliseter Fjeldhotel er beliggende  1.000 m.o.h. og er et fantastisk udgangspunkt for en skiferie på Høvringen. Rondane Nationalpark ligger nordøst for Høvringen, hvor der findes 150 km løjper, der tager dig igennem skove og højfjeldet. Løjperne byder på både lettere og mere krævende ruter, hvor du kan benytte bæltebilen til at transportere dig ud til det ønskede punkt. 

Hotellet har en smuk udsigt over Høvringens fjelde, og værelserne fremstår nye og moderne efter en nylig renovering. Renoveringen er dog ikke på bekostning af den klassiske charme tilknyttet en fjeldstue, og du kan godt glæde dig til hygge i opholdsstuen, spisning i salen og at smage på deres førsteklasses køkken.

Værtsfamilien Lyftingsmo har gennem flere generationer taget imod gæster, og flere af dem vender gerne tilbage år efter år.

Indkvartering

Rondane Haukliseter Fjellhotell ligger højt og flot med udsigt over hele Høvringen. Der er tale om et hotel af god standard, og alt er bare i orden. 
Hotellet har gode, hyggelige værelser, der alle har bad og toilet. Der er store opholdsrum og en spisesal med flot udsigt - og maden er i øvrigt rigtig god. Hotellet har sauna samt legerum til børnene, billard og bordtennis. Der er tilmed gratis wi-fi på hotellet.

Tore Lyftingsmo er en omhyggelig vært, der sørger for at alt er i orden. Han er også selv aktiv skiløber og tilbyder ofte hotellets gæster en guidet skitur - helst udenfor løjpenettet og op på en fjeldtop langt inde i Rondane.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Rondane Haukliseter Fjellhotell (Høvringen)
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Ophold i valgte værelsestype inkl. vinterpension (morgenmad, selvsmurt madpakke og middag).
  • sengelinned og håndklæder

Tilkøb:

  • Transport med Ruby bus muligt i uge 7 - 10 

Færgetransport til rejser i egen bil:

Ruby Rejser tilbyder bilpakke inkl. 1-5 passagerer med Fjord Line på ruten Hirtshals – Langesund t/r.

Check-in skal ske senest 1 time før afgang.

Gå til toppen af siden