INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Rondane Høyfjellshotel hytter (Mysuseter)

Skønne hytter med adgang til spafaciliteter og plads til 8 personer

Nyd skiferien i Mysuseter ikke langt fra Rondane Nationalpark, og bo i en af de skønne hytter tæt på det lækre Rondane Høyfjellshotel, der tilbyder spa, pool og et spændende køkken.

In stock
Travel Code
SMY-002

Det kan du glæde dig til

I en Rondane Nationalpark finder du en eventyrlig langrendsverden med et stort net af bløde, præparerede løjper, hvor store som små kan slå sig løs og nyde sneen. Langrendsterrænet omkring Mysuseter fører dig sikkert de ca. 3 km ind til nationalparken. Bliv klogere på skiterrænet ved Mysuseter her. 

På denne skiferie til Mysuster befinder du dig ved Rondane Høyfjellshotel og hytter i knap 900 meters højde. Direkte fra din hytte finder du løjper, der går både mod højfjeldet og mod mere beskyttede skovløjper. Se løjper fra hotellet her. 

Der er i alt 10 dejligt rummelige hytter ved Rondane Høyfjellshotel, hvor du kan nyde en behagelig skiferie. Stedet bestræber sig på at nå en standard og et serviceniveau, der matcher de bedste i den norske fjeldverden, og som hyttegæst kan du benytte dig af spahotellets skønne faciliteter såsom pool og sauna. Glæd dig til en skiferie med lige dele sjov på ski og afslappende luksus.

Indkvartering

Rondane Høyfjellshotel råder over 10 rummelige hytter på 65-70 m2 med plads til 6-8 personer. Hytterne rummer et eller to soveværelser med dobbeltseng, samt 4 senge på en åben hems. I stuen er der et åbent køkken og opholdsområde med spiseafdeling og bløde møbler. Køkkenet har opvaskemaskine og komfur, og der er køleskab med frys. Bemærk at hytterne med et og med to soveværelser er af nogenlunde samme størrelse, så opholdsarealet er størst i hytterne med kun et soveværelse. Hytterne har pejseovn.

Gæster i hytterne har fri adgang til hotellets swimmingpool, sauna mm. på lige fod med hotelgæster. Husk at informere os om antal personer og om I ønsker hytte med en eller to soverum.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

8 personers hytte - 1 soveværelse

Fra 4.498,- DKK

8 personers hytte - 2 soveværelser

Fra 5.198,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Ophold i valgte indkvartering inkl. slutrengøring

Tilkøb:

  • Transport med Ruby Rejser Bus i uge  7-11
    - Bussen stopper, sætter af og tager gæster op ved Ruby Hotel (Mysuseter)
    - Lokaltransport til Rondane Høyfjellshotel hytter på egen hånd
    - Lokaltransport er for egen regning og du står selv for at bestille dette. 

   

Færgetransport til rejser i egen bil:

Der tilbydes en mulighed for at få et tilbud på en bilpakke inkl. 1-5 passagerer med DFDS på ruterne København - Oslo t/r samt Frederikshavn - Oslo t/r.

København - Oslo tur-retur

Check-In lukker Afrejse Ankomst
14:45 15:00 10:00 

*Ankomst næste dag


Frederikshavn - Oslo

Check-In lukker Afrejse Ankomst
23:10 23:55 10:00

*Ankomst næste dag


Oslo - Frederikshavn

Check-In lukker Afrejse Ankomst
14:10 15:00 01:00

*Ankomst næste dag

Gå til toppen af siden