Ruby Hotel Kvitfjell - Fællesrejse for alle

Norge | Skihotel 20 meter fra bundstationen

Kvitfjell er nordens skjulte skiparadis. Rejs med andre skientusiaster, og bo på Ruby Hotel Kvitfjell kun ganske få meter fra liften, der tager os op midt i skiområdet til knasende pister og frisk fjell luft. 

In stock
Travel Code
F-KV01
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Et af de bedste skiområder i Norge
blue encircled check Prøv Olympiabakken, hvor der hvert år arrangeres World Cup
blue encircled check Indkvartering få meter fra liften
calendar icon9 afrejser
transport_icon/images/i/c/ico_bus.png Bus eller kør selv
clock icon5/7/8/9 nætter

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Med hotellets placering blot 20 meter fra bundstationen, hvorfra 4-stolsliften starter, er det vigtigste på plads på Ruby Hotel Kvitfjell. Området er et af de bedste i Norge, og vores skihotel er oprindeligt bygget til skiløbere og officials ved vinter-OL i 1994 – og er stadig officielt World Cup-hovedkvarter i Norge.

Varden, som er Kvitfjells nye og tredje fjeldside, er blevet Kvitfjells familievenlige fjeldside. I julen 2017 kom der to nye lifter og to nye pister, som er et godt supplement til de eksisterende pister på Kvitfjell. Vestsiden er en mere familievenlig fjeldside med en variation af grønne, blå og røde pister. Pisterne har jævn faldlinje uden krævende passager, og de har samtidig en solid bredde. Disse pister er perfekte for nybegyndere og de, som ønsker at boltre sig med store carvingsving. Østsiden byder på pister i alle farver samt en god park med store kickers og rails. Østsiden er ligeledes kendt for Olympiabakken, hvor der årligt arrangeres World Cup i styrtløb og super-G.

Få et indblik i en fællesrejse på Kvitfjell i videoen her:

                         

Se også Thomas Uhrskovs video om Kvitfjell, som han mener er det hemmelige skisted – med ski for alle, sorte pister, masser af sne og masser af plads.

Indkvartering

down v arrow

Ruby Hotel Kvitfjell er rammen om din skiferie. Hotellet har 22 værelser, hvoraf de 20 er opdelt i enheder af to og to således at to værelser deler bad og toilet. Der er to typer værelser, den ene type er med køjeseng og sovesofa til to personer, den anden type er med to enkeltsenge (som kan samles til en dobbelt seng) samt en køjeseng. Dertil er der to fire-sengs værelser med eget bad/toilet og en køjeseng samt en sovesofa til to personer. 

Vi har et begrænset antal babysenge som kan bookes hjemmefra, hvor sengetøj/dyne/hovedpude skal selv medbringes. 

På hotellet er der et stort, moderne storkøkken med alle nødvendige faciliteter og tilhørende spisesal, hvilket gør at stedet egner sig rigtig godt til vores fællesrejser. Dertil kommer en opholdsstue med lænestole og sofaer og "caféen" med langborde og bænke, som passer godt til afterski hygge. På vestsiden af huset, med udgang fra caféen, er der solterrasse hvorfra der er udsigt til det nederste hang på den sorte piste "Olympia bakken". Derudover er der en fin kælderetage, med en meget stor sal, hvor der er bordtennis og fodboldspil. Hertil kommer skistald. Kælderen benyttes også ved visse lejligheder til morgenmad på ankomstdage, hvor den gode plads giver mulighed for en god skiftedag, for både ankommende og afrejsende gæster.

Hotellet fungerer fantastisk godt som ramme om fællesrejser med plads og udfoldelsesmuligheder for alle. Se hotellets placering her.

Fællesrejser - Rubys rejseform

down v arrow

Fællesrejser er Ruby Rejsers helt egen rejseform, hvor du som gæst er medansvarlig for en god skiferie. All inclusive rejser på Ruby Rejsers måde. 

På en fællesrejse laver man maden sammen. Alle kommer på madhold - normalt en dag på en uge. I resten af ugen nyder du de medrejsendes tryllerier i køkkenet. Ingen stuepige - du holder dit eget værelse og deltager i den fælles rengøring, så hotellet er rent og indbydende. Rammerne afslappede og du kan altid lave en kop kakao, tage en mad, lægge en lagkage sammen eller bage en kage, når du kommer hjem fra skitur. Man medtager egne drikkevarer, hvilket er med til at give en billig skiferie i Norge. 

Ruby Rejser har sørget for menuer, opskrifter og leverer råvarer. Ruby Rejsers koordinatorer sammensætter madgrupper og hjælper i gang.
De fælles gøremål har åbenbare fordele. Fællesskabet er uformelt og gruppen finder hurtigt sammen, snakken går og skituren næste dag planlægges. Børnene, de unge og de "gamle" mødes om hygge, spil, musik, konkurrencer, diskussioner - det er helt op til deltagerne. Har du lyst, sætter du noget i gang. Det er også i orden at trække sig til et hyggeligt hjørne med en bog. 

Specialuger

down v arrow

Alpinuge for legebørn og skifreaks uge 5 og uge 12
Prøv alt det du drømmer om på ski i alpinugen - og lidt til! Tag udfordringerne op, prøv det du ikke turde og løft dit skiløb. Du kan deltage i alle, nogle få eller ingen af de mange aktiviteter, der styres af vores dygtige guider. Der er sjovt og en udfordring for både begyndere og garvede skiløbere. Ugen byder på masser af hygge og samvær. Turen afvikles i samarbejde med KSI (tidligere USG - Universitetets Studenter Gymnastik i København).  

Deltagere af samme køn indkvarteres på deleværelse med 1-2 medrejsende. Prisen er inkl. guider.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
               

Uge 1: Startdato 26.12.2024 varighed 7 nætter

Fra 4.298,- DKK

Uge 52: Startdato 20.12.2024 varighed 8 nætter

Fra 3.898,- DKK

Uge 5: Startdato 24.01.2025 varighed 9 nætter

Fra 4.898,- DKK

Uge 6: Startdato 31.01.2025 varighed 9 nætter

Fra 4.098,- DKK

Uge 7: Startdato 07.02.2025 varighed 9 nætter

Fra 5.898,- DKK

Uge 8: Startdato 14.02.2025 varighed 8 nætter

Fra 4.598,- DKK

Uge 11: Startdato 11.03.2025 varighed 5 nætter

Fra 3.298,- DKK

Uge 12: Startdato 14.03.2025 varighed 9 nætter

Fra 3.398,- DKK

Uge 13: Startdato 21.03.2025 varighed 9 nætter

Fra 3.098,- DKK
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Bemærk:
Yderligere prisinformation samt eventuelle rabatter, tillæg, transportformer, tilvalg og fravalg findes i selve bookingproceduren.

Bookingproceduren kan derfor også blot benyttes til at beregne prisen på din rejse. (Nogle rabatter og tillæg afhænger af den rejsendes alder. Vær derfor opmærksom på at indtaste fødselsdato).

Prisen inkluderer:

 • Bustransport tur/retur
 • Ophold på 2-4 sengs værelse
 • Fuldpension på fællesrejsemanér
 • Fælles madlavning på skihotellet, morgenmad på ankomstdagen og aftensmad på hjemrejsedagen.

Tillæg:

 • Leje af sengelinned inkl. 2 håndklæder: 180 kr. pr sæt. Skal forhåndsbestilles sammen med rejsen hjemmefra, og senest 4 uger inden afrejse. Du er også velkommen til at medbringe selv. 
 • Babyseng (->18kg): 150,- pr. stk. Sengetøj/dyne/hovedpude skal selv medbringes.
 • Børn 0-1 år er gratis, men skal betale for eget bussæde og skal medbringe autostol, der passer til 3 punktsele. Der er kun få sæder med 3-punktsele - bl.a. de forreste sæder.

Børnerabat:

Hvis man er 2 fuldt betalende pr. værelse får man følgende børnerabat:
2 - 12 år: 700 kr rabat
13 - 17 år: 500 kr rabat

Ved jul og i uge 12 og 13, er der børnerabat ved 1 fuldt betalende.

Ture, hvis længde afviger fra 8 skidage:

 • Jul: 7 skidage
 • Nytår: 6 skidage
 • Uge 8: 7 skidage
 • Uge 11: 4 skidage

NB: I 2025 er der World Cup på Kvitfjell i uge 9 og 10.

Deleværelse:
Ved booking af et delt værelse kan vi ikke garantere, at du kommer til at bo med den person, som du evt. har ønsket. Samtidig forbeholder vi os retten til at opgradere dig til et enkeltværelse mod evt. tillæg, i det tilfælde at du har booket en plads i et delt værelse, og det ikke går op med rejsens totale antal af bookinger.

Bustransport:
Hvis du ikke vælger selv at sørge for transport, kommer du frem til din skiferie med en 4-stjernet hvilebus. Busserne har hvilestole med ekstra god benplads, da sædeafstanden er hele 74 cm. 

Husk at du med bus har 8 skidage på en uges skiferie og hos Ruby Rejser kan du gratis medtage et sæt skiudstyr/snowboard.
Priser og informationer finder du under Vinterbus til Norge.

NB: Vil du ændre stedet for din påstigning på bussen, mindre end 2 uger inden din afrejse, så koster det 300,- per person.


Færgetransport ved transport i egen bil:

Vi tilbyder bilpakke DFDS fra Frederikshavn, Hirtshals og København.

DFDS
København → Oslo   Kl. 15.00 - 10.00 (næste dag)
Oslo → København   Kl. 15.00 - 10.00 (næste dag)

Frederikshavn → Oslo   Kl. 23.55 - 10.00 (næste dag)
Oslo → Frederikshavn   Kl. 15.00 - 01.00 (næste dag)

 

Gå til toppen af siden