INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Ruby Hotel Kvitfjell - Fællesrejser for Ældresagen

NORGE - 20 METER FRA BUNDSTATIONEN

Vi bor på Ruby Hotel Kvitfjell kun ganske få meter fra liften, der løfter os op midt i skiområdet. 

3.098,00 kr
In stock
Travel Code
SKI-019
Det kan du glæde dig til

Med hotellets placering blot 20 meter fra bundstationen, hvorfra 4-stols liften starter, er det vigtigste på plads på Ruby Hotel Kvitfjell. Området er et af de bedste i Norge og vores skihotel er oprindeligt bygget til skiløbere og officials ved vinter-OL i 1994 - er stadig officielt World-Cup hovedkvarter i Norge.

Varden, som er Kvitfjells nye og 3. fjeldside, er blevet Kvitfjells familievenlige fjeldside. I julen 2017 kom to der nye lifter og to nye pister, som er et godt tilskud til de eksisterende pister på Kvitfjell. Vestsiden er en mere familievenlig fjeldside med en variation af grønne, blå og røde pister. Pisterne har jævn faldlinie uden krævende passager, samt solid bredde. Disse pister bliver perfekte for nybegyndere, og de som ønsker at boltre sig med store carvingsving. Østsiden byder på piste i alle farver samt en god park med store kickers og rails. Østsiden er ligeledes kendt for Olympiabakken, hvor der årligt arrangeres World Cup i styrtløb og super-g.

Se Thomas Uhrskovs video om Kvitfjell som han mener er det hemmelige skisted - med ski for alle, sorte pister, masser af sne og masser af plads se videoen hér.

Indkvartering

Ruby Hotel Kvitfjell er rammen om din skiferie. Hotellet har 22 værelser, hvoraf de 20 er opdelt i enheder af to og to således at to værelser deler bad og toilet. Der er to typer værelser, den ene type er med køjeseng og sovesofa til to personer, den anden type er med to enkeltsenge (som kan samles til en dobbelt seng) samt en køjeseng. Dertil er der to fire-sengs værelser med eget bad/toilet og en køjeseng samt en sovesofa til to personer. 

På hotellet er der et stort, moderne storkøkken med alle nødvendige faciliteter og tilhørende spisesal, hvilket gør at stedet egner sig rigtig godt til vores fællesrejser. Dertil kommer en opholdsstue med lænestole og sofaer og "caféen" med langborde og bænke, som passer godt til afterski hygge. På vestsiden af huset, med udgang fra caféen, er der solterrasse hvorfra der er udsigt til det nederste hang på den sorte piste "Olympia bakken". Derudover er der en fin kælderetage, med en meget stor sal, hvor der er bordtennis og fodboldspil. Hertil kommer skistald og tørrerum. Kælderen benyttes også ved visse lejligheder til morgenmad på ankomstdage, hvor den gode plads giver mulighed for en god skiftedag, for både ankommende og afrejsende gæster. Desuden findes sauna, toiletter og bruserum til afrejsende gæster. 

Hotellet fungerer fantastisk godt som ramme om fællesrejser med plads og udfoldelsesmuligheder for alle. Se hotellets placering her.

Fællesrejser

Fællesrejser er Ruby Rejsers helt egen rejseform, hvor du som gæst er medansvarlig for en god skiferie. All inclusive rejser på Ruby Rejsers måde. 

På en fællesrejse laver man maden sammen. Alle kommer på madhold - normalt en dag på en uge. I resten af ugen nyder du de medrejsendes tryllerier i køkkenet. Ingen stuepige - du holder dit eget værelse og deltager i den fælles rengøring, så hotellet er rent og indbydende. Rammerne afslappede og du kan altid lave en kop kakao, tage en mad, lægge en lagkage sammen eller bage en kage, når du kommer hjem fra skitur. Man medtager egne drikkevarer, hvilket er med til at give en billig skiferie i Norge. 

Ruby Rejser har sørget for menuer, opskrifter og leverer råvarer. Ruby Rejsers koordinatorer sammensætter madgrupper og hjælper i gang. 

Specialrabat i uge 12 for Ældre Sagens medlemmer

Ligesom vi på Venabu-fjeldet har fællesrejser for voksne langrendsløbere, har vi igen i år fællesrejse for voksne alpinskiløbere på Kvitfjell. Der er også rig mulighed for langrend på Kvitfjell, men man skal holde sig for øje at man skal have stoleliften fra hotellet op på Mellemstasjonen hvor løjperne begynder. Ugen byder bl.a. på masser af skiløb, hygge, et glas vin og en god bog, fællesmadlavning og -spisning, men uden børnefamilier og hujende børn. Ældre Sagen-medlemsnummer oplyses ved bestilling.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Ruby Hotel Kvitfjell - Fællesrejser for Ældresagen
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Bustransport tur/retur
 • Ophold på 2-4 sengs værelse
 • Fuldpension på fællesrejsemanér
 • Fælles madlavning på skihotellet, morgenmad på ankomstdagen og aftensmad på hjemrejsedagen.

Rabatter:

 • Kør-selv rabatter:
  • Uge 12: 800,-
 • Uge 12: Specialrabat for Ældre Sagens medlemmer på 400,- pr. pers. er fratrukket prisen ovenfor.
 • Medlemsnummer oplyses ved bestilling.

Tillæg:

 • Enkeltværelsestillæg: 900,-.
 • 4-sengsværelse m. eget bad/toilet: Tillæg 400,-/værelse. (Er medregnet i prisen ovenfor).
 • 4-sengsværelse m. eget bad/toilet: Tomsengstillæg 2*750,- pr. tomme seng v. 2 pers. på værelset. (Er medregnet i prisen ovenfor).
 • Leje af sengelinned inkl. 2 håndklæder: 120 kr. pr sæt. Bestilles sammen med rejsen - men kan også lejes og betales på stedet. Du er også velkommen til at medbringe selv. 

Liftkort- og skilejerabatter:
Vi har rabatter på liftkort til vores gæster på Ruby Hotel Kvitfjell. Ønsker du at købe liftkort med rabat, kan du bestille det sammen med din rejse eller senest 2 uger før afrejse. Der er også rabatter ved forudbestilling og -betaling af skileje - Se mere under "Kvitfjell skiområde, skiskole mv.".


Bustransport:
Hvis du ikke vælger selv at sørge for transport, kommer du frem til din skiferie på Kvitfjell med en 5-stjernet hvilebus. 5-stjernede hvilebusser har hvilestole med ekstra god benplads. Sædeafstanden er hele 80 cm. 

Husk med bus har du 8 skidage på en uges skiferie og hos Ruby Rejser kan du gratis medtage et sæt skiudstyr/snowboard.
Priser og informationer finder du under Vinterbus til Norge.

Færgetransport:
Ruby Rejser tilbyder attraktive priser på overfart med Fjord Line på ruten Hirtshals - Langesund.

Der er daglig afgang fra Hirtshals kl. 09.00 og forventet ankomst Langesund kl.13.30.

Retur er det fra Langesund kl. 14.30 og forventet ankomst Hirtshals kl. 19.00.

Check-in skal ske senest 1 time før afgang. Overfartspriserne er baseret på 7 dages ophold (lør.-lør. og søn.-søn.). Kahyt-priserne er pr. kahyt med op til 4 senge. Ønskes overfartspriser i forbindelse med kortere ophold kontakt da Ruby Rejser.

Gå til toppen af siden