INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Ruby Hotel Kvitfjell - Fællesrejser for singler med børn

Norge - 20 meter fra bundstationen

Bo på hotel kun få meter fra liften, der løfter dig op midt i skiområdet. 

In stock
Travel Code
F-KV02

Det kan du glæde dig til

Området er et af de bedste i Norge, og vores skihotel er oprindeligt bygget til skiløbere og officials ved vinter-OL i 1994 og er stadig officielt World-Cup hovedkvarter i Norge. Hotellet er placeret blot 20 meter fra bundstationen, hvorfra 4-stols liften starter.
Varden, som er Kvitfjells nye og 3. fjeldside, er blevet Kvitfjells familievenlige fjeldside. I julen 2017 kom der to nye lifter og to nye pister, som er en god tilføjelse til de eksisterende pister på Kvitfjell.
Vestsiden er en mere familievenlig fjeldside med en variation af grønne, blå og røde pister. Pisterne har jævn faldlinie uden krævende passager, samt solid bredde. Disse pister bliver perfekte for nybegyndere, og de som ønsker at boltre sig med store carvingsving. Østsiden byder på pister i alle farver, samt en god park med store kickers og rails. Østsiden er ligeledes kendt for Olympiabakken, hvor der årligt arrangeres World Cup i styrtløb og super-g. Kvitfjell henvender sig specielt til forældre med lidt større børn, der kan bære deres eget skiudstyr. Få et indblik i en fællesrejse på Kvitfjell i videoen her: 

Se også Thomas Uhrskovs video om Kvitfjell som han mener er det hemmelige skisted - med ski for alle, sorte pister, masser af sne og masser af plads se videoen hér.

Indkvartering

Ruby Hotel Kvitfjell danner rammen om din skiferie. Hotellet har 22 værelser, hvoraf de 20 er opdelt i enheder af to og to - således at to værelser deler bad og toilet. Der er to typer værelser, den ene type er med køjeseng og sovesofa til to personer, den anden type er med to enkeltsenge (som kan samles til en dobbelt seng) samt en køjeseng. Dertil er der to 4-sengs værelser med eget bad/toilet og en køjeseng, samt en sovesofa til to personer.
Vi har et begrænset antal babysenge som kan bookes hjemmefra; sengetøj/dyne/hovedpude skal selv medbringes. 

På hotellet er der et stort, moderne storkøkken med alle nødvendige faciliteter og tilhørende spisesal, hvilket gør at stedet egner sig rigtig godt til vores fællesrejser. Dertil kommer en opholdsstue med lænestole og sofaer og "caféen", som passer godt til afterski hygge. På vestsiden af huset, med udgang fra caféen, er der solterrasse hvorfra der er udsigt til det nederste hang på den sorte piste. Derudover er der en fin kælderetage, med en meget stor sal, hvor der er bordtennis og fodboldspil. Hertil kommer skistald og tørrerum. Kældersalen benyttes også ved visse lejligheder til morgenmad på ankomstdage, hvor den gode plads giver mulighed for en god skiftedag, for både ankommende og afrejsende gæster. Desuden findes sauna, toiletter og bruserum til afrejsende gæster. 


Hotellet fungerer fantastisk godt som ramme om fællesrejser med plads og udfoldelsesmuligheder for alle. Se hotellets placering her.

Fællesrejser

Fællesrejser er Ruby Rejsers helt egen rejseform, hvor du som gæst er medansvarlig for en god skiferie. All inclusive rejser på Ruby Rejsers måde. 

På en fællesrejse laver man maden sammen. Alle kommer på madhold - normalt en dag på en uge. I resten af ugen nyder du de medrejsendes tryllerier i køkkenet. Ingen stuepige - du holder dit eget værelse og deltager i den fælles rengøring, så hotellet er rent og indbydende. Rammerne afslappede, du kan altid lave en kop kakao, tage en mad eller bage en kage, når du kommer hjem fra skitur. Man medtager egne drikkevarer, hvilket er med til at give en billig skiferie i Norge. 

Ruby Rejser har sørget for menuer, opskrifter og leverer råvarer. Ruby Rejsers koordinatorer sammensætter madgrupper og hjælper igang. 

De fælles gøremål har åbenbare fordele. Fællesskabet er uformelt og gruppen finder hurtigt sammen, snakken går og skituren næste dag planlægges. Børnene, de unge og de "gamle" mødes om hygge, spil, musik, konkurrencer - det er helt op til deltagerne. Har du lyst, sætter du noget i gang. Det er også i orden at trække sig til et hyggeligt hjørne med en bog.  

Singler med børn:

Fællesrejser kun for singler med børn i uge 9 - børnene råhygger sig i kælderen med plads til alle med spil, lege samt bordtennis og bordfodbold.

Desuden børn/unge rabat ved én voksen, fuldt betalende på værelset i uge jul, uge 5B, 11 og påske 1 - se rejserne hér.

Du må gerne tage barnebarnet med. 

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

2 personer. Værelse med delt bad/toilet til 2 personer

Fra 4.098,- DKK

2 personer. Værelse med bad/toilet til 2 personer

Fra 5.098,- DKK

3 personer. Værelse med delt bad/toilet til 3 personer

Fra 4.098,- DKK

3 personer. Værelse med bad/toilet til 3 personer

Fra 4.498,- DKK

4 personer. Værelse med delt bad/toilet til 4 personer

Fra 4.098,- DKK

4 personer. Værelse med bad/toilet til 4 personer

Fra 4.198,- DKK
Praktiske Informationer

Bemærk:
Yderligere prisinformation samt eventuelle rabatter, tillæg, transportformer, tilvalg og fravalg findes i selve bookingproceduren.

Bookingproceduren kan derfor også blot benyttes til at beregne prisen på din rejse. (Nogle rabatter og tillæg afhænger af den rejsendes alder. Vær derfor opmærksom på at indtaste fødselsdato).

Prisen inkluderer:

  • Bustransport tur/retur
  • Ophold på 2-4 sengs værelse
  • Fuldpension på fællesrejsemanér
  • Fælles madlavning på skihotellet, morgenmad på ankomstdagen og aftensmad på hjemrejsedagen.
Børne- og ungepriser ved én fuldt betalende voksen. Se også vores 'Fællesrejser for alle' med gode børnepriser: Børnerabat ved én fuldt betalende voksen, jul, uge 5B, 11 og påske 1.
 

Tillæg:

  • Leje af sengelinned inkl. 2 håndklæder: 120 kr. pr sæt. Bestilles sammen med rejsen - men kan også lejes og betales på stedet. Du er også velkommen til at medbringe selv.
  • Børn 0-1 år er gratis, men skal betale for eget bussæde og skal medbringe autostol, der passer til 3 punktsele. Der er kun få sæder med 3-punktsele - bl.a. de forreste sæder.
  • Babysenge (->18kg), som kan lejes for 150,-. Sengetøj/dyne/hovedpude skal selv medbringes.


Liftkort- og skilejerabatter:
Vi har rabatter på liftkort til vores gæster på Ruby Hotel Kvitfjell. Ønsker du at købe liftkort med rabat, kan du bestille det sammen med din rejse eller senest 2 uger før afrejse. Der er også rabatter ved forudbestilling og -betaling af skileje - Se mere under "Kvitfjell skiområde, skiskole mv.".


Bustransport:
Hvis du ikke vælger selv at sørge for transport, kommer du frem til din skiferie på Kvitfjell med en 5-stjernet hvilebus. 5-stjernede hvilebusser har hvilestole med ekstra god benplads. Sædeafstanden er hele 80 cm. 

Husk med bus har du 8 skidage på en uges skiferie og hos Ruby Rejser kan du gratis medtage et sæt skiudstyr/snowboard.
Priser og informationer finder du under Vinterbus til Norge.


Fællesrejse:

Fælles madlavning på skistedet, morgenmad på udrejsen og aftensmad på hjemrejsen.
NB: I uge 10 er der World Cup på Kvitfjell. 

 
Færgetransport ved transport i egen bil
Ruby Rejser tilbyder bilpakke inkl. passagerer med Fjord Line, på ruten Hirtshals-Langesund, og Stena Line, på ruten Frederikshavn-Gøteborg.

Med Fjord Line er der daglig afgang fra Hirtshals kl. 09.00. Forventet ankomst Langesund kl. 13.30.
Retur er det fra Langesund kl. 14.30 og forventet ankomst Hirtshals 19.00.
Check-in skal ske senest 1 time før afgang.
Med Stena Line er der daglige afgang fra Frederikshavn kl. 08.30/14.00/22.00. Forventet ankomst Gøteborg kl. 12.00/17.15/01.25.                 
Retur fra Gøteborg kl. 00.30/08.00/18.00 og forventet ankomst Frederikshavn kl. 04.10/11.20/21.20.
Check-in skal ske senest 1 time før afgang.
Ønskes overfartspriser i forbindelse med andre færgestrækninger kontakt da Ruby Rejser.


Deleværelser:
Ved booking af et delt værelse kan vi ikke garantere, at du kommer til at bo med den person, som du evt. har ønsket. Samtidig forbeholder vi os retten til at opgradere dig til et enkeltværelse mod evt. tillæg, i det tilfælde at du har booket en plads i et delt værelse, og det ikke går op med rejsens totale antal af bookinger.

Gå til toppen af siden